Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,אני חדש פה

קוראים לי עידן כרגע יש לי פאסאט שנת 2000

עם 110 אלף קילוטמר כפי שאתם רואים אני לא נוסע הרבה בכלל אך למרות זאת אני מאוהב בגרמניות

אני מתלבט ברכישת כמה דגמי רכבים מהשנים 2006-2009

פאסאט -רציתי בבקשה חוות דעת אני יודע שבכללי הרכב מצוין בכל זאת פולסווגן

אבל הפלסטיקה חלשה

אוקטביה-מונית מיידי

סופרב -פאר אבל עדיין סובל מהדתמית של מונית אף על פי שהמכונית 99.9 פולסווגן

B4-לא יודע.. יפנית... קצת מפריע לי הקטע

מונדאו -איך הצריכת דלק?

או מליבו-שמעתי שהגיר מיושן 4 הילוכים לעומת פאסאט החדשה שתגיע לארץ עם 8 הילוכים טיפרוניק.

התקציב יכול לעלות גם ל 180 לפי הצורך כי אני עדיין מתלבט אם לקנות חדש מהחברה אף על פי שזו שחיטה

מה שחשוב לי באוטו שלא יהיה קל כמו קרטון

אני אוהב להרגיש שאני נוסע בטנק זה מקנא לי ביטחון בנהיגה

נוחות על הכביש

אמינות

וזהו פחות או יותר

פורסם

השאלה היא מה הצרכים שלך מהרכב, בתקציב של עד 180 אני לא מציע לרכוש דווקא משפחתיות גדולות/מנהלים אלא את המשפחתיות הרגילות בגירסאות המפוארות והחזקות.

לדוגמה סקודה אוקטביה 1.8 אלגנס או אם משומש אז גטה 160 שספק אם תמצא כמשומשת, אך כחדשה הפסיקו למכור אותה.

אם בכל זאת אתה מתעקש על רכב מנהלים הסופרב פשוט מדהימה ונותנת תמורה אדירה לכסף, בעיקר בגירסת האלגנס.

הזכרת גם את ה-B4, אני מציע לגשת להתרשם ממנה באולם התצוגה, היא פשוט ענקית ומציעה תא נוסעים סופר מרווח שבניגוד לדגם הקודם גם נראה טוב ומרגיש מאוד איכותי ומוצק.

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

כמו שנאמר מעליי באמת תקציב רחב ויש הרבה אפשרויות.

סופרב חדשה בהחלט תמורה הכי טובה לכסף,הייתי בוחן את האפשרות הזאת.

לגבי הB4 החדשה אישית לא יצא לי להרגיש אותה מביפנים, אבל לטעמי המראה החיצוני שלה על הפנים גם ביחס לדגם הישן.

מונדאו לא מהחיסכוניות אבל האוטו בכללי מצויין גם מביפנים וטעמי גם מבחוץ ותיבה עם 6 הילוכים.

הייתי ממליץ ללכת בכיוון מונדאו או סופרב חדשות או בנות שנה-שנתיים.

• תוכן חדש...