Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת לי יש פולו 2003, וכרגע יש לי סאב של SONY, שמגיע עם תיבה, אבל השאלה היא בכלליות.

חשבתי האם סאב לדוגמא של JBL או HERTZ שמונה אינץ' יהיה יותר איכותי.

פורסם

8 לא מומלץ ,אבל 10 יהיה מעולה לדעתי

הרץ ES250 למשל יכול לעבוד בתיבה אטומה מינימאלית של 17 ליטר

זה אומר מימדים של :

26X26X26 נטו {לא כולל נפח העץ}.

כולל נפח העץ {2 סמ} זה אומר מימדים של 30X30X30

זה ממש קטן.

פורסם

8" לא מומלץ ע"י מי? אני דווקא מאוד אוהב את הביצועים של סאבים כאלה.

סאבים איכותיים מתצורת shallow mount בד"כ די יקרים ולמען האמת עד היום לא ראיתי סאב איכותי כזה בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סאב וופר דק לא תמיד יצליח לתת לך את היתרון שאתה מחפש בחסכון במקום כמו שאתה תקבל מסאב וופר עם קוטר קטן יותר.

הסיבה לזה היא שהיתרון היחידי שאתה מפיק מסאב וופר דק הוא עומק התקנה קטן יותר - אבל נפחי התיבות ישארו באותן הדרישות כמו הסאבוופר הרגיל מאותה הסדרה.

אם אתה תביט באתרים שמוכרים הרבה סאב וופרים דקים שנעים בקטרים בין 10 ל12 אינטש אתה עדיין תראה שלסאבים 12 אינטש אתה ברוב המקרים תהיה זקוק לפחות לתיבה של 28 ליטר (1 קיוביק פיט) אז מבחינת נפחים התיבה אתה לא חסכת כלום... אבל אתה יכול לתכנן אותה שהיא תהיה דקה יותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
8 לא מומלץ ,אבל 10 יהיה מעולה לדעתי

הרץ ES250 למשל יכול לעבוד בתיבה אטומה מינימאלית של 17 ליטר

זה אומר מימדים של :

26X26X26 נטו {לא כולל נפח העץ}.

כולל נפח העץ {2 סמ} זה אומר מימדים של 30X30X30

זה ממש קטן.

למה 8 אינטש לא מומלץ? יש מספיק סאבים של 8 אינטש שהם נותנים תוצאה מעולה.

קח לדוגמא את הE8 של סאן-דאון, פשוט מעולה.

8" לא מומלץ ע"י מי? אני דווקא מאוד אוהב את הביצועים של סאבים כאלה.

סאבים איכותיים מתצורת shallow mount בד"כ די יקרים ולמען האמת עד היום לא ראיתי סאב איכותי כזה בארץ.

איתמר.

היה לך מספיק כאלו בארץ.

קראו להם אליינט של פייז:).

אני גם שמעתי סאב שטוח של ALTO MOBILE והיה מצויין.

יש גם ל JL-AUDIO וגם בארץ.

בקיצור, לא חסר.

אבל הכי נפוץ היה האליינט.

under construction..

פורסם

לא יצא לי לשמוע את ה-E8,וכן אני יודע שיש סאבים 8 מעולים גם היה לי צמד 8 של MTX בתיבה בנדפאס

לפני 10 שנים בערך כשהייתי צריך לחסוך מקום בבגז',זה לא ש-8 לא טוב כמו שלדעתי עדיף סאב 10 בתיבה מינימאלית

תיבה של 30X30X30 יכולה להכנס בלי בעיות בבגז' של POLO ולדעתי עדיף,בנוגע לסאבים שטוחים

יש את המאק אודיו אלייאנט 12 שדורש 24 ליטר, יש את ה-13W5 של JL שדורש 21 ליטר

יש גם סאב מעניין WQ1814S של TB ,לא חסרים סאבים שטוחים איכותיים שיכולים להכנס בתיבה

בעובי של 10 ס"מ, ויכולים להתאים כמעט בכול מקום.

פורסם

האליינט הוא בהחלט אחד הסאבים הכי טובים שיצא לי לשמוע. רק שהוא כבר נדיר כמעט כמו דינוזאורים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כידוע פאאס אבולושן נירכשה ע"י מאק אודיו

הסאב שונה מעט, וזו גירסא חדשה של האליאנט

שמבוססת 95% על הדגם הישן ,לא פחות איכותית וגם לא פחות זולה.

• תוכן חדש...