Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לא חדש שיהיה מפואר, נוח ואמין (מבחינת תקלות וביקורי מוסך) בתקציב של 80K עד 100K ש"ח.

סחירות, אחיזת כביש וצריכת ("צריחת") דלק פחות חשובים בשיקולים.

"מכוניות המנהלים" (קטגוריה מצחיקה וייחודית לארץ) היפניות כמו מזדה 6 או הונדה אקורד או סובארו B4 נופלות מבחינתי בסעיף הפאר והנוחות ולוקחות בגדול בסעיף הסחירות והאמינות - בקיצור לא באות בחשבון.

המנהלים האירופאיות - פאסאט או פיז'ו 407 או סיטרואן C5 נופלות אצלי בסעיף הפאר והאמינות.

הסלון פאר האירופאיות אאודי A4 אוו וולוו S80 (או S60) נופלות אצלי בסעיף האמינות (ביקורי מוסך יקרים) בגלל שנתונים מוקדמים מדיי שנכנסים בתקציב הזה.

כך למעשה התכנסתי לכיוון האמריקאיות שברולט מאליבו 2007 או ביואיק 2006 או קדילק CTS שנת 2005.

דעתכם ? הצעות נוספות ?? כיוונים חדשים ??

פורסם

שמע קאדילק זה שיא האמינות,"יפניות במלוא המילה",רק שתדע לך 407 תיהיה אמינה יותר,זולה יותר לאחזקה ,מכל שאר האמרקיות שאמרת פה,ובפאר היא בכלל לא נופלת תאמין לי.

פורסם

האמריקאיות פחות אמינות מהאירופאיות ובטח מהיפניות - הסטטיסטיקה לא משקרת

האמריקאיות מפסידות יותר % מערכן כל שנה - המחירון לא משקר

המאליבו לא מפוארת בכלל - מלא פלסטיקה זולה

למרות שפסלת, לדעתי הכי מתאימות:

אאודי A6 (לא 4)

וולוו S80 (לא 60)

ב.מ.וו סידרה -5 אבל תצטרך לרדת בשנתון וזה ישפיע על האמינות

מהאמריקאיות רק קאדילק יכולה לבוא בחשבון

פורסם

וממתי umi המטפלים באמריקאיות שהצעת כאלה זולים? וממתי אמריקאיות הם אמינות?

דוד שלי עבר מ407 לפאסאט ותשמע הוא נורא מרוצה ומרגיש שידרוג משמעותי, אני לא נהגתי ברכב אך מהתגובות שלו הוא מאוד מאוד מרוצה והוא אמר שצרפתייה הוא לא קונה יותר בחיים.

מה לגבי מונדאו, וסקודה סופרב?

פורסם

"שידרוג משמעותי" במה בדיוק?

ה407 רכב מוצלח ובלא מעט סעיפים עדיף על הפאסאט עם כל התדמית המצויינת שלה אצל ההדיוטות.

גם ה407 וגם הפאסאט לא גילו אצלנו מעולם בעיות אמינות, אבל אולי מוקדם מדי להחליט.

(יש לנו בבית את שני הרכבים).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

למה אתם מזכירים כל הזמן את ה - 407?

אם הוא רוצה מפואר ופז'ו, אז 607 לדעתי. 407 היא מכונית משפחתית.

עדיין, אני בעד מכוניות אחרות, כמו שכתבתי בתחילת השירשור, למיטב ידיעתי 607 לא כל כך אמינה וגם אין לה שוק טוב, אבל 407?

פורסם

בבעלותי פסאט 2007 לדעתי אחלה רכב, מפנק והכל.

(למזלי אבא שלי מכיר את מנהל המוסך בחולון אז ככה שהאחזקה פחות יקרה.)

לתשומת לבך: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=401816&Code=47f611318703de82eefde7ebbffb213e

TOPLINE במחיר כזה (100K) זה מציאה, המחירון שלה יתאזן עוד שנה שנתיים שהקילומטרז' יתפרס על מספר השנים שהרכב על הכביש.

נ.ב- שמתי לב עכשיו שבמחירון שלה זה 149500!!! מציאה שחבל על הזמן. אני גם דיי בטוח שהרכב מ-2007 על הכביש (הם צנזרו את המספר ככה שאי לוודא זאת).

האוטו גם מסוחר שנחשב טוב... לפי דעתי שווה בדיקה.

Detailer.gif
פורסם

האירופאיות יותר אמינות מהאמריקיאיות הסטטיסטיקה לא משקרת ?

לאיזו סטטיסטיקה הכוונה ? אתה יכול להפנות אותי בבקשה.

מבחינתי - ככל שהרכב חדש יותר הוא אמין יותר. דווקא בגלל שהסחירות של האמריקאיות אינה טובה ניתן להשיג בתקציב הזה שנתונים מתקדמים בהרבה ביחס לאירופאיות.

פורסם

רצית מפואר, גדול ואמין וצריכת הדלק לא חשובה? לך על ניסן מקסימה 3.0 ל'. ב100K תוכל לרכוש אחת משנת 2005 ולהישאר עם די עודף לביטוחים ויישור קו.

פורסם

מגזין CONSUMER REPORT האמריקאי לדוגמא ויש עוד הרבה

הבעיה היא שהאירופאים בכלל לא בוחנים את המכוניות האמריקאיות כי הן לא נמכרות באירופה

פורסם

עכשיו חזרתי מברלין. מלא אמריקאיות בכבישים.

קאדילק נראת לי כאופציה מומלצת, אבל תחזוקה יקרה.

מה עם קאמרי? יש מלא מפוצצות בתוספות מיבוא אישי.

פורסם

הונדה אקורד נופלת מבחינתך בפאר??? שמע אני יגיד לך דבר כזה אני על הכביש בידיוק חצי שנה ונסעתי עד כה על S-350 של אבא שלי וההונדה אקורד 2009 החדשה של דוד שלי,נהנתי הרבה יותר מנסיעה באקורד וגם לפי דעתי הרכב מפואר בהשוואה לתג המחיר של S-350 וזה תג מחיר מפואר מאוד...

והרבה יותר נהנתי על ההונדה,ואני חושב שלא חסר לה פאר וגם לא מזמן קניתי לעצמי הונדה.

אגב שמישהו בטעות לא יבין אותי לא נכון לא השוואתי איכות של מרצדס להונדה,גם די קשה להשוות תג מחיר שכזה,נסעתי על המרצדס בידיוק 3 פעמים בליווי של אבא שלי (כן כן בתקופה של המלווה XD לכולנו הייתה תקופה כזאת),ולא התחברתי אליה כמו שהתחברתי להונדה,למרות שהרכב עצמו מאוד מושך מבפנים ומושך את העין והפאר נראה בכל פינה ופינה ברכב,לא יודע איך להסביר את זה פשוט נהנתי מאוד מההונדה ובתג מחיר של 225 אלף שקל לעומת מחיר הרבה יותר גבוה של המרצדס אני חושב שההונדה ממש ממש מפוארת ונראית יפה לעין.

אגב לשאלה של פותח האשכול,האם בדקת את האפשרות של ביואיק לקרוס בשנתונים יותר נמוכים?אני חושב שזאת תהיה אופציה מעולה =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מוזר שאתה פוסל 407 ופסאט ובוחר במאליבו....

מהרכבים שהצע: מאאליבו לדעתי פחות איכותית אפילו מ407 ופסאט או משבטוח לא עולה ברמת הפאר עליהם.

ביואיק לא שיא הפאר אבל אני הייתי הולך עליו.... אבל הביצועים שלו מעט מאכזבים...

קאדילק אין לי מושג תאמת.

עכשיו לדעתי הייתי הולך על פאסט אולי אקורד בגלל שהן פחות יקרות לאחזקה מA4 וסדרה 3..

אם פארמטר האחזקה היה פחות חשוב לי באמת כמו שאמור פה סדרה 5 וA6 אופציות מצוינות שיענו לכל הדרישות חוץ ממאחזקה לא יקרה כמובן..

בקשר לאמינות של אמרקאים... ואללה זה חדש לי ואני לא מכיר שום סקר שמוכיח אחרת .. כמה שהרכב יותר טרי בגדול יהיה גם יותר אמין וכשאתה מדבר על רכבים ש5+ שנים על הכביש זה גם תלוי אם הרכב שאתה רוצה שמור או לא..

פורסם

מצטרף להמלצה על האלפא 156, גם יפה, גם אופה וגם מעניקה ערך מוסף והנאה מנהיגה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...