Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.בבעלותי פורד פיאסטה 98 עם מערכת מיזוג מקורית.האוטו לא מחמם,רק מקרר.

הרמתי מכסה מנוע וגיליתי שהצינורות כניסה ויציאה לרדיאטור חימום (צינורות של המים החמים) מחוברים אחד לחשני בעצם כמעקף לרדיאטור חימום.

זה החורף הראשון שהרכב אצלי ולא עליתי על העניין לפניי הקניה.

מישהו יכול לשער מדוע עשו את זה,וכעת כדי לבדוק את העניין,האם אני יכול לפרק את הרדיאטור ולבדוק אותו או שיש שם גם את הרדיאטור אידוי של הקירור וזה מחייב ניקוז גז מהמערכת וכל הבאלאגן הזה?

ד.א במדריך של היינס יש מעט מאוד מידע בנוגע למערכת המיזוג ולכן אני בבעיה.

תודה רבה מראש,אסף.

פורסם

ייתכן והראדיאטור חימום נוזל ולכן ביטלו אותו.

או שיש בעיה עם בורר החימום קירור ,ולכן רק בקיץ מנתקים את החימום, בכדי לקבל קירור טוב יותר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בפיאסטה הבורר הוא חלק מתקלקל באופן כללי. ורוב הפעמים שמתקנים, פשוט חוסכים בהוצאה לקנות חדש ועושים פתרום חאפרי כזה או האחר...

פורסם

יש לי פיאסטה 98 ואני בדיוק עם אותה הבעיה.

אצלי הבורר (שנמצא קרוב מאוד אגב לצינורות הללו) פשוט התפורר לגמרי, אבל זה באמת ידוע שהבורר הזה נוטה להיתקע לפעמים על מצב אחד, ואז אתה לא יכול לקרר או לא יכול לחמם.

ואם ברצונך לקנות בורר חדש כזה (יש לי הרגשה שהבעיה היא שם ולא ברדיאטור דווקא, אבל זו סתם תחושה), אז תחליפי ניתן למצוא ב220-250 ש"ח, מקורי יעלה כבר כמעט 1000 ש"ח.

אני הזמנתי מקורי בebay בערך ב-35 פאונד - ככה שעדיף בebay לדעתי.

בהצלחה

פורסם

אצלי באוטו מותקן בורר ידני. אם אני רוצה חימום, אני פותח את מכסה מנוע, מעביר את הברז וככה עד סוף החורף.

לדעתי זה פתרון די טוב ואמין.

• תוכן חדש...