Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתייאשתי מלחפש בסביבה שלי שמן 10-30 לגיר הידני של הסיוויק בעקבות המלצה מהפורום, החלטתי להקשיב להמלצה אחרת שקיבלתי כאן ולהשתמש בשמן 40-10 שכבר יש לי בבית.

הבעיה היא שיש את השמן הזה:

attachment.php?attachmentid=186698&stc=1&d=1264108881

attachment.php?attachmentid=186699&stc=1&d=1264108881

10-40 חצי סינטטי של AGIP שיש לי ממנו כימעט מספיק בשביל הגיר. אני משער שאם אשתמש בו יהיה חסר לי פחות מחצי ליטר.

והשמן הנוסף שיש לי הוא זה:

attachment.php?attachmentid=186700&stc=1&d=1264108881

attachment.php?attachmentid=186701&stc=1&d=1264108881

LM 10-40 שדי מוכר פה. בשמן הזה אני משתמש למנוע מאז הטיפול האחרון וממנו חשבתי להוסיף את הפחות מחצי ליטר שחסרים לי למילוי הגיר מהשמן הראשון.

מילוי של רוב השמן AGIP והשלמה עם הLM זה דבר בעייתי? עלול לגרום לבעיות כלשהן?

אבירן.

DSCF1844.jpg

DSCF1845.jpg

DSCF1848.jpg

DSCF1849.jpg

פורסם

הוראות ייצרן מתייחסות למקרה שאתה נתקע בלי שמן גיר מקורי במקרה כזה אתה יכול למלא שמן מנוע ובהקדם האפשרי להחליפו לשמן גיר שהינו בעל תכונות ותוספים המתאימים לממסרה ולא למנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

עזוב אותך ערבובים של שמנים, השתמש בשמן גיר מקורי, אחרת האורך חיים של הגיר יתקצרו והשילוב הילוכים יהיה קשה.

תשקיע בשמן גיר מקורי, הוא קצת יקר אבל מחליפים אותו ב... ככה שאין לך מה לחסוך בזה.

פורסם

האמת? שמן הגיר המקורי הוא לא כזה יקר... 40 ש"ח לליטר אם אני זוכר נכון. לא שמן זול, אבל ממש לא קריטי.

המחשבות על שמן 10-30 ו10-40 הגיעו אך ורק מהקריאה וההמלצות פה בפורום...

אני אמלא שמן גיר מקורי וזהו. תודה לכם ושבת שלום.

• תוכן חדש...