Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחרונה מגיעים אל דלתות ביתי שלל רב של פלאיירים וכל מיני דברים שתולים על ידית הדלת.

האם זו צורת פרסום עדיפה על פני פרסום במקומונים או עיתונים ?

אני מתכוון על תפוצה קטנה יחסית ההולמת מקומון ולא פרסום ארצי ומעלה ולא פרסום בתקשורת.

שוחחתי עם מישהו שמעוניין להיות מפרסם. כלומר עסקים ונותני שירותים פונים אליו והוא מפרסם.

אין לו עיתון או משרד פרסום, אלא הוא מתכוון לעצב בצורה יפה על נייר חלק ולתת חינם עם המקומונים של יום שישי

או לחלק לתיבות דואר (יצא איזה חוק נגד ספאם על דלתות או משהו?)

הוא מסתמך על עסק שכזה בשכונה מרוחקת שהתחיל מדף מבריק בודד וכיום הפך לחוברת שלמה.

מה דעתכם על דבר כזה?

פשוט הציע לי להיות איתו בעניין הזה, אבל אני שואל את עצמי אם שייך בכלל "לעמוד" מול המקומונים ועיתוני סופ"ש.

לעצתכם, אודה.

פורסם

אם לא יועיל, גם לא יזיק.

שאל אותו על הרווחים, על החלוקה שלהם, על איך-מה-כמה-למה, ברר טוב טוב את הפרטים האלה, זה חשוב, אחרת עוד ייצא מצב שתתבאס. תבדוק גם שזו לא פירמידה כלשהיא, ושראית בעצמך את העסק הנ"ל = לא שמעת עליו מדוד\חבר\אח\חובש\אמא-של-חובש\זבינאמו הנביא\יחזקאל ההיפופוטם\הכלב של השכנה ממול, שנובח כל פעם שמכינים מעמול\התרנגולת של האיסרו-חג שהיא דודה מדרגה שלישית של האחות של החבר של ארנב הפסחא.

ב מ ו ע י נ י ך.:arrow:

לגבי עדיפות.

לא. לא עדיף לדעתי.

האנרגייה שצריך להשקיע בפלאיירים גדולה משמעותית מזו של פירסום במקומונים, ההוצאה על הפלאיירים זניחה, אבל ההוצאות על ההובלה שלהם ללקוחות לא כל כך. והזמן שזה לוקח. והבתים של ה-5 קומות בלי מעלית. לפחות תקבל כושר.

וזה בלי לגעת באנשים שחוטפים את הקריזה של החיים שלהם ורק בגלל זה לא יגעו בפלאייר שחילל את דלתם או בחברה שהשאירה אותו.

ובלי לדבר על מה יקרה כשאחד כזה בדיוק ייצא מהבית ואתה עלול למצוא את עצמך עם דקירונת או 2, ולא מאלה שנעשות אצל רופא עם מחט.

קיצר.

אל תתבייש. ברר כמה עולה לשים פרסומת בעיתונים, פלאייר בעיתונים, פירסומת בשאר צורות המדייה, ותחשוב על זה עם נתונים כתובים מול העיניים. כך תוכל לראות שחור על גבי מסך את המידע שאתה צריך ולהגיע להחלטה מושכלת.

וכמו תמיד, אם אתה או מישהו אחר מצוות משימה בלתי אפשרית ייתפס או ייהרג, אנו נכחיש כל קשר.

ההארדיסק שלך ישמיד עצמו תוך 5 שניות.

בהצלחה, מר פלפס.

http://www.youtube.com/watch?v=k55NuWQCh78 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תפריד בין עיצוב לבין הפצה (למרות שיש כאלו שעושים את זה ביחד)

אם החבר שלך רוצה לעצב, אפשר להרוויח מזה לא רע בכלל כשאת ההפצה נותנים לחברה שמתמחה לזה במיוחד (בירושלים למשל יש חברה בשם דילן הפצה שתרוץ מדלת לדלת/תיבת דואר או כל מה שתחליט בשבילך)

פורסם

אני שונא את הפליירים האלה. 99% מהם אני זורק, לרוב גם מבלי להעיף מבט. בזבוז אדיר של עצים. אני לפחות משתדל למחזר...

לומר את האמת, אני מתקשה להאמין שפרסום כזה עובד, אבל לך תדע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...