Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אופציות טובות יותר, נכון שהשנתון הגבוה מושך, אבל לא מדובר באוטו בטיחותי במיוחד ובעצם לא מציע שום דבר מעבר לשנתון גבוה. אם בפיאט אתה מתעניין, הייתי פונה לכיוון הספייס יותר מאשר הפנדה. או כל אוטו אחר בקטגוריה - פולו, איביזה, פאביה (בעצם, אותם רכבים עם סמל שונה על הגריל). אתה אפילו יכול לגרד גרנדה פונטו אם טיפה תעלה את התקציב בגלל שרוב המשומשות יוצאות השכרה, אבל זה שיקול שלך.

פורסם

לדעתי, אין בחירה טובה יותר מהפנדה.

הרכב חסכוני בטירוף, אמין מאוד ובמחיר מצחיק את גם מקבלת שנתון גבוה.

כבונוס את מקבלת גם עיצוב נאה, אבל זה כבר עניין של טעם.

אם אני עצמי הייתי מוכן להסתפק ברכב לא ספורטיבי, הפנדה היתה הבחירה המועדפת שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התשובות...

מה היתרון של הספייס על הפנדה, שהוא יותר בטיחותי?

מה לגבי סיריון - האם גם חסכוני?

חשבתי גם על גטס אבל הבנתי שאוכלת יותר דלק.

ואגב, אני בחורה.

פורסם
תודה על התשובות...

מה היתרון של הספייס על הפנדה, שהוא יותר בטיחותי?

מה לגבי סיריון - האם גם חסכוני?

חשבתי גם על גטס אבל הבנתי שאוכלת יותר דלק.

ואגב, אני בחורה.

תודה על התיקון :-D

הספייס מעט יותר בטיחותית (מבחן ריסוק 4 כוכבים לעומת 3 אני חושב של פנדה), הספייס (דיינמיק) כוחנית יותר (20 כ"ס יותר). אני אישית בכלל לא אוהב את הפנדה, ואם את רוצה למכור בעתיד את הרכב תיהיה לך בעיה גדולה הרבה יותר למכור את הפנדה מאשר את הפונטו. בתור משומשת ולמי שמחפש רכב בלי יומרות בכלל היא יכולה להיות אופציה טובה הפנדה, הסיריון לדעתי שהזכרת אפשרות עדיפה מהפנדה, אבל קשה למצוא סיריון במצב טוב או בכלל - הם מאוד מבוקשות בשוק. גטס הייתי מוחק מהרשימה.

עוד אפשרות טובה מאוד בשבילך היא סקודה פביה.

פורסם

סיריון גם היא אפשרות ראויה, אם כי בעוכריה יש תמחור גבוה מאוד, שאינו בהכרח הולם את איכויות הרכב.

מסתבר שיש אנשים שמוכנים לשלם פרמיה כלשהי עבור רכב ממוצא מסויים. לדעתי זוהי שטות, בהתחשב בעובדה שהחלופות הזולות יותר כלל אינן נופלות ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם עיקר הנסיעות שלך עירוניות ואין לך בעיה עם גיר ידני (או שניסית את הגיר הרובוטי והסתדרת איתו) - לכי על הפנדה.

בתקציב שלך נכנס רק הדור הקודם של הסיריון שהוא טוב פחות מהנוכחי.

הגטס אכן צורכת יותר דלק מהפונטו האוטומטית או מהפנדה האוטומטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עד עכשיו נהגתי על לאנוס עם גיר ידני וקצת בא לי להתפנק ולעבור לאוטומט...

נראה לי שמכל התגובות די השתכנעתי על הפונטו ספייס.

אלא שדוד שלי טוען בתוקף שאם פונטו אז רק ידנית כי הגיר האוטומטי שלהן הוא מתכון לבעיות.

מה דעתכם?

פורסם

הגיר רציף נחשב לגיר מאוד אמין, קשה לי להאמין במידה ותיקני פונטו במצב טוב שתתקלי בבעיה הזאת, אם כן זה יהיה נדיר מאוד.

אני הייתי מציע לך דווקא ללכת על הפנדה, מציאת פונטו ספייס שמורה זה תהליך ארוך ומייגע. הפנדה יותר אמינה, עם מנוע מצויין (אבל חלש). ואם את ממרכז הארץ אז משתלם לך לקנות פיאט בכללי, יש את מוסך שמשון ביהוד שזה המוסך הכי טוב של פיאט בארץ, וזה חשוב שיש לך מוסך טוב שאפשר לסמוך עליו.

שיהיה בהצלחה

ערן

פורסם

טויוטה יאריס מודל 2000-2001.אוטומטית.אם בא לך לכי על הסול.קטנה וחסכונית.

את יכולה גם לנסות באמת את הפנדה או את הסיריון.

פורסם

אני גרה בצפון של הצפון, כך שזה רק הופך את רכישת הרכב ליותר קשה.

לגבי היאריס - אני מעדיפה רכב בשנתון גבוה יותר מ2000-1.

בקיצור - לא מצליחה להחליט.

רוצה גם אמין, גם חסכוני, גם בטיחותי, גם עד 40 אלף וגם שיהיה קצת יפה...

נראה לי שבגלל הכסף אני אלך בסוף על הספייס. אם אני אמצא כזו.

פורסם

אני נמצאת באותה דילמה בדיוק- תקציב של 40K ורוצה לאכול את כל העוגה- אמינות, חסכונית בלק, בטיחותית, קטנה וקילומטרז' נמוך...

מה לגבי השוורולט אוואו, האם היא עומדת בדרישות??

פורסם

האמת לא הכרתי עד עכשיו...

הסתכלתי קצת ביד 2 והיא באמת נראית טוב אבל קיבלה כוכב וחצי ברמת בטיחות.

הייתי רוצה משהו קצת יותר בטיחותי.

• תוכן חדש...