Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלת שעמום של אמצע שבוע , לכל אחד מאיתנו יש חבר טוב וקרוב או לכל אחת מאיתנו יש חברה טובה וקרובה, אבל אם יש לי "כזה " גם במין ההופכי. ובשיחה למשל איך להגיד ? הרי קל להגיד יצאתי עם חבר לבילוי במוצ"ש , זה יתפרש כמו אני וחבר טוב שלי יצאנו לבילוי .

אבל עם אני אגיד יצאתי אני וחברה לבילוי במוצ"ש זה נשמע אחרת לגמרי, למרות שהחברה היא יותר כמו חבר טוב ולא כמו חברה מבחינה מינית.

ובגלל שהיא חברה טובה שאני מכיר הרבה שנים וסומך אליה מכל בחינה אז היא הרבה יותר מידידה (ועדיין לא חברה מבחינה מינית).

מצד אחד להגיד סתם ידידה זה מעליב כלפיה ומצד שני לקרא לה חברה יתפרש לא נכון כי היא בעצם "חבר טוב"

אז איך העברית פותרת את זה?

די מטומטם אני יודע אבל זה משום מה מציק לי היום.

(ולי אישית אין שום קשר לזה הכל פרי הדמיון:lol:)

פורסם

אז איך העברית פותרת את זה?

היא חברה, אבל היא לא ה-חברה.

זה הפתרון, זה עובד, כולם יבינו אותך.

זה לא מציין שאין בינכם משהו מעל ידידות אפלטונית, אבל ממתי זה נהיה עניין שצריך להבהיר בכל משפט?

פורסם

כשהדודה באה אליך הרבה ורואה את הבחורה הזאת אצלך הרבה, המסקנה של הדודה היא שמדובר בחברה.

ואז אתה צריך להסביר שלא מדובר בחברה עם סקס אלא בחברה בלי סקס.

אחרי שהסברת, אתה עדיין תקבל שטיפה שאתם מתאימים וצריכים להתחתן, ואז כדי שיהיה לך שקט אתה מסתגר (עם החברה) בחדר עד שהדודה הולכת והדודה רק חושדת יותר שאתה מסתיר ממנה ובעצם מדובר בחברה עם סקס ובקרוב יהיו נכדים במשפחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה רע ב" יצאתי עם חברה טובה לאיזה בירה " ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה יכול לקרוא לה chick Deterrence או דחלילה מה שתבחר, כי זה פחות או יותר מה שהיא עושה.

GOT סחוג?

פורסם

חברה טובה.

לא מתפרש כ"בת זוג", יותר מ"ידידה" והרבה יותר מ"יזיזה"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
(ועדיין לא חברה מבחינה מינית).

אם אתה כותב "ועדיין" אני מבין שזה רק ענין של זמן.

אז אל תחכה, פתור את הענין הזה ואח"כ תוכל להגיד "מכרה לשעבר".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...