Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 120i ידנית,רכב ספורטיבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלת פלפל ספורטיבי ,בתיבה הידנית המעולה בטח ובטח שכן.

יש למכר אחת כזאת, והיא נוסעת מעולה יחסית למשקל ולקטגוריה.

וביום גשום ניתן גם להשתעשע אתה טיפל'ה :oops:

פורסם

היא יחסית זריזה,והתאוצה במהירויות הגבוהות מעולה.

אתה פשוט לא מרגיש את המהירות.

חלק מהאנשים פה תפסו טרמפ על "במוו" שהיא לא באמת "במוו".

להזכירכם, גם סדרה 3 לא מרווחת מי יודע מה,ובטח ובטח שסדרה 5 יחסית למתחרות לא מרווחת מי יודע מה.

האבזור לוקה בחסר? תשלים את האבזור,ותצא עם מחיר של במוו אמיתית ובמוו אמיתית.

התיבה הידנית שלה פשוט תענוג לשימוש.

פורסם
עכשיו יש לי מיצובישי לאנסר 2006 2.0 ידנית ,ברכב הזה אני מרגיש כוח האם יש אבדל מבחינת מהירות תגובה?

הבמוו הרבה יותר מהירה בפועל,לא יודע מבחינת זריזות וכדומה' אני יודע מבחינת תאוצה על הכביש.

במהירויות גבוהות ההפרש גדל בהרבה לעומת הלאנסר שלך.

ובכלל, אל תשווה חווית נהיגה בלאנסר לחווית נהיגה במוו גם אם זאת אחת "זולה".

פורסם

בזמנו בהשוואה של 120 (אוטומטית, לא היתה ידנית לנסיעת מבחן) מול ה-147, לא חשתי כל התרגשות מהב.מ.וו. היא היתה קצת יותר זריזה מה-147 (שהיתה לי אז, מנוע 1.6 ולא 2.0) אבל בפירוש פחות מהנה, ובאותו מחיר של ה-147 2.0 גם פחות מאובזרת ופחות שימושית. ייתכן שיכולות השלדה שלה גבוהות אבל זה לא מתורגם להנאה מיוחדת או חיבור מיוחד לנהג (האלפא מרגישה יותר מחוברת). בוא נגיד ככה, נהניתי יותר מנהיגה על הונדה אקורד (שלקחתי לנסיעת מבחן באותה תקופה) מאשר בב.מ.וו, וזה אומר משהו...

אם סדרה 1 אז רק את החזקות - והיקרות - באמת, לא 120. במחיר של 120, ה-147 עדיפה למרות הגיל ואני מאמין שגולף GTI תיתן תמורה טובה הרבה יותר ותהיה מהנה יותר (לפי כתבות. לא נהגתי בחדשה). ושתי אלו גם יפות יותר...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
עכשיו יש לי מיצובישי לאנסר 2006 2.0 ידנית ,ברכב הזה אני מרגיש כוח האם יש אבדל מבחינת מהירות תגובה?

הבימר תהיה יותר מהירה וספורטיבית מהלנסר אבל זה עדין לא הופך אותה למהירה או ספורטיבית.

כפי שכתבו כאן לפני, בעלות שלה ישנן אופציות ספורטיביות בהרבה.

ספציפית לשאלותיך:

אמינות: טובה מאוד אך לא יפנית טיפוסית

כוח: 170 כ"ס על 1350-1400 ק"ג (תלוי באיבזור) זה לא רע אבל לא יותר מזה. אגב, זה יותר טוב מ- 120 כ"ס על 1250 ק"ג של הלנסר. ההפרשים בהאצות בין תיבה אוטומאטית לידנית לא זניחים בכלל. לסיכום, ה-120 היא לא עגלה אבל זהו בערך.

אחזקה: יקר יותר מרכב ליסינג אבל לא מאוד בשמיים. העלויות עולות משמעותית ברכבים ישנים יותר.

פורסם
הבימר תהיה יותר מהירה וספורטיבית מהלנסר אבל זה עדין לא הופך אותה למהירה או ספורטיבית.

כפי שכתבו כאן לפני, בעלות שלה ישנן אופציות ספורטיביות בהרבה.

ספציפית לשאלותיך:

אמינות: טובה מאוד אך לא יפנית טיפוסית

כוח: 170 כ"ס על 1350-1400 ק"ג (תלוי באיבזור) זה לא רע אבל לא יותר מזה. אגב, זה יותר טוב מ- 120 כ"ס על 1250 ק"ג של הלנסר. ההפרשים בהאצות בין תיבה אוטומאטית לידנית לא זניחים בכלל. לסיכום, ה-120 היא לא עגלה אבל זהו בערך.

אחזקה: יקר יותר מרכב ליסינג אבל לא מאוד בשמיים. העלויות עולות משמעותית ברכבים ישנים יותר.

אם כבר תדייק.

לבמוו 156, ללאנסר 136.

ודרך אגב, הבמוו בהחלט זריזה יחסית לקטגוריה .

כמובן שהשוואה למשושות הצילינדרים היא ממש לא.

יקר יותר מרכב ליסינג? איזה אחזקה יש לרכב ליסינג?

אמינות? דגם יחסית חדש בשוק ואתה מדבר על אמינות? אתה נביא?

פורסם

היות שביקשת לדייק:

עד שנת 2007 השתמשה הלנסר 2 ליטר במנוע 4G94 (לא מוגדש). הנתונים של מנוע זה הם: 89 קילוואט (119 כ"ס או 121 תלוי בתקן) ב- 5500 סל"ד ו- 176 נ/מ (כ- 18 קג"מ) ב- 4250 סל"ד. לפרטים נוספים: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4G9_engine#4G94

ל-120 ישנם 170 כ"ס ב-6700 סלד ו-210 נ/מ (כ-21.5 קג"מ) ב- 4250 סל"ד. אתה מוזמן לעשות חיפוש או פשוט לגלוש לאתר היבואן.

מקווה שהייתי מדוייק מספיק בשבילך. 

אגב, ה- 120 הושקה בשנת 2004 - לפני כמעט 6 שנים. אמנם בהשוואה לקוואליר זה דגם חדש דנדש, אבל בפרמטרים מקובלים זה דגם שנמצא כבר בסוף ימיו ולקראת החלפה.

פורסם

ללאנסר שמשווקת בארץ יש על תקן DIN .

136 כ"ס לבלימה.

המנוע של 120 לא זהה לשל 320.

ב320 מדובר ב2.2 6 צילינדר 170 כ"ס.

בעוד ה120 מדובר במנוע 2.0 4 צילינדר 156 כ"ס.

פורסם

שמע, אני רואה שהדיון הזה דיי מיותר.

ברור שלא בדקת כלום (אפילו לא את גיליון הנתונים של 120 חדשה :shock: קל וחומר לא של לנסר דור קודם).

136 כ"ס DIN ממנוע 2 ליטר? בוודאי! מדובר במנוע הטורבו דיזל.... :lol: שמותקן בדור הנוכחי (2007 והלאה) ומיוצר עבור הלנסר האירופאית בלבד ע"י קונצרן פולקסוואגן.

אני מבין שאצלך דיוק זה עניין של אמונה - אתה מאמין שאתה מדייק.

אתה מאמין שהאחרים טועים.

אבל אתה כנראה לא מאמין שאתה צריך לבדוק את עצמך לפעמים.

לילה טוב.

נ.ב. ל- 320 החדשה יש מנוע 4 צילנדר בנפח 1995 סמ"ק. נחש מה ההספק שלו?

• תוכן חדש...