Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון מדובר על טמבון חדש ממוסך מורשה של פיז'ו ככה שאולי המחיר גבוהה אבל אולי זה מצדיק את המחיר.

היום הייתי בכמה פירוקיות (איזור ירושלים/תלפיות) ואין לאף אחד טמבון אחורי של פיז'ו 405,ככה שאם אני לא אמצא ביומים הקרובים זה או שאני ינסה לשפץ את הטמבו שלי,שבדקתי אותו וכרגע כל הקליפסים שבורים,וגם איזה שבר קטן בצד.

או שבאמת חייב כנראה לקנות אחד חדש.

בנתיים סידרתי את המספר בקומבינה כי אין לי כוח לדו"חות זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו..

תמונות מצב לשיפוטכם:

dsc00107q.jpg

dsc00108bh.jpg

dsc00109ut.jpg

dsc00110h.jpg

dsc00111bb.jpg

dsc00112xa.jpg

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

המצב לא כ"כ נורא.

את הכיפוף מתחת למכסה התדלוק אפשר ליישר ללא צביעה.

הכיפוף מעל הגלגל בעייתי יותר והוא כולל גם שפשופים. אם אתה יכול לחיות איתו תחסוך הרבה כסף. ישור מלא שלו ידרוש מילוי ליטוש וצבע (לא רק כדי לכסות את השפשופים.) אפשר ליישר אותו מעט (ישאר קפל קטן) ולטשטש את השריטות עם פוליש.

לא מכיר את אזור י-ם. חבר טוב תיקן במזרח י-ם דלת אחורית של ברלינגו שנראתה לי אבודה ב200 ש'.

שווה לך להרים טלפון לפירוקיות הגדולות (היפר חלף וכו') ולשאול. נראה לי שווה חצי טנק דלק לסגולה כדי לחסוך אלף ומשהו ש'.

בפירוקיות בכביש אזור יש מצב שתמצא מעט יותר בזול, אבל שם תאלץ להסתובב פיזית.

שאלו יהיו הצרות שלנו.

בברכת ריבוי כאבי בטן לפוגע

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כנס למישור אדומים ותציץ בשני מוסכים, 1.ביטון 2.אבי בצלאלי.

אם תרצה אני יכול לבוא איתך, אני בטוח שעלות טמבון+תיקונים לא תיהיה גבוהה כמו שהראת פה והתוצאה תיהיה מצויינת

(אולי זה הזמן לחשוב על צבע חדש לכל האוטו כמו שצריך)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הראשון שדיברתי איתו לגבי הטמבון הוא היפר חלף ואין לו לצערי ככה שנשאר רק לצאת מירושלים או שבאמת אני יקפוץ למישור אדומים אני יהיה איתך בקשר אלון תודה בכל מקרה...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

עכשיו מה אני עושה במצב כזה שאין לי את מי לתבוע ואין לי גם ביטוח מקיף...

יעלה כמה מאות שקלים אבל זה הפתרון הכי טוב בשבילך לתפוס את האחראי בפעם הבאה: אזעקת ביפר.

אצלי זה החזיר את ההשקעה ויותר בתוך שנה וחצי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

היפר חלף יקר מעוד.

ממולץ לחפש באיזור המרכז (הכביש בין יבנה לתל אביב. ) יש מלא פרוקיות באיזור.

ולפי התמונה.

נראה שניתן לחבר את הטמבון ללא הקליפסים.

אבל תהיה פגיע בפח.

על ידי ברגים מהטמבון לכיוון הפח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...