Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב, לפני שעה בערך אחרי שביקרתי אצל חבר בשכונה,אני יוצא לחניה וקולט את כל הטמבון שלי על הרצפה קיבינימט לפני שעה החנתי פה לעזאזל איך זה הגיוני...

קודם אני בודק מה הנזק ואני רואה שיש מכת פחחות בכנף אחורית ומעל הגלגל,וכל טמבון חצי בחוץ תפוס על בורג אחד,ניסיתי להחזיר אותו אבל אי אפשר.

כמובן שאיך שיצאתי החוצה התחיל מבול שאין דברים כאלה,ישר חיפשתי איזה פתק פרטים אולי כלום פשוט דפקו וברחו.

הוצאתי את הבורג התפוס והכנסתי את הטמבון בלחץ למושב האחורי.

איך שאני יוצא מהשכונה שוטר תנועה מסמן לי לעצור בצד אות יותר נכון חוסם אותי,ושואל מה נסגר עם המספר והטמבון וסיפרתי לו שנכנסו בי בחניה וברחו השוטר אומר לי סע לשלום.

עכשיו מה אני עושה במצב כזה שאין לי את מי לתבוע ואין לי גם ביטוח מקיף...

לילה טוב,ובע"ה שמי שעשה את זה יקבל שב* מוחי...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

דבר עם החבר שמכיר את השכנים,אולי הרכב הפוגע יזוהה

חוץ מזה אין הרבה מה לעשות,זה גועל נפש ולצערנו קורה

מצטער בשבילך

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בעיקרון יש סימני צבע לבן על הרכב שלי,אבל אין שום רכב בצבע לבן בחניה (יש רק אחד אבל הוא מושבט) ככה שזיהוי כנראה לא יהיה...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

הרבה אין לך מה לעשות בנושא.

אם מישהו היה רואה את התאונה, והיה מעוניין לסייע, אז היית מגלה פתק עם מספר הרכב על השמשה.

פתרון כרגע הוא לחפש מקום זול שיתקן לך את הנזק במינימום הוצאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קטע מעצבן ביותר גם לי קרה לפני 3 שבועות ורק היום אני מכניס את הרכב למוסך.

למזלי היה לי עד שהשאיר לי פתק ובא איתי להעיד אצל עו"ד.

שמע אין לי הרבה ידע בנושא אבל אם הרחוב הוא ליד איזו צומת מרכזית או ליד איזה בניין משרדים תבדוק אם יש מצלמות אבטחה.

מקווה שיסתדר משהו.

פורסם

בתור תל אביבי אני רגיל למקרים כאלו (לצערי הרב).

לפחות השוטר יצא בסדר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בדיקה קלה של הטמבון מראה שאין אפשרות לחבר אותו,כי כל החיבורים שבורים חוץ מאחד,והכל מפלסתיק ככה שלתקן אי אפשר רק חדש או מפירוקיה...

חדש עולה בסביבות ה2000 שקל,מכה רצינית.

העניין שזה לא נגמר בטמבון יש גם שני מכות פחחות שמחייבות צבע חדש ותיקון אצלך פחח.

אני יצלם אחר הצהריים את הנזקים...

פורסם

מדובר בפיז'ו 405

יש מצב שאיזה רכב מסחרי עשה את זה למה לא פעם ולא פעמיים נכנסו בי מאחורה ואף פעם לא קרה כלום פשוט טנק הטמבון הזה אבל פה פשוט תלשו אותו בכוח והעיניין שזה התחיל מעל הגלגל,אותו בנאדם פשוט לא חשב לעצור אחרי שהוא נכנס בי ופשוט המשיך עד שהוא עקר לי את הטמבון מהמקום...

פורסם
בדיקה קלה של הטמבון מראה שאין אפשרות לחבר אותו,כי כל החיבורים שבורים חוץ מאחד,והכל מפלסתיק ככה שלתקן אי אפשר רק חדש או מפירוקיה...

חדש עולה בסביבות ה2000 שקל,מכה רצינית.

העניין שזה לא נגמר בטמבון יש גם שני מכות פחחות שמחייבות צבע חדש ותיקון אצלך פחח.

אני יצלם אחר הצהריים את הנזקים...

בפירוקיה תוכל לקזז אפס מהסכום הזה. אם אתה צריך פחח טוב וממש לא יקר באזור רעננה יש לי מישהו.

אחכה לתמונות, אבל נזק דומה אך גדול בהקיפו (כולל פנס ראשי שבור,ג'נט עקום ומגן פנימי ("פגוש פח") עלה לי פחות ממה שרוצים ממך רק על פגוש חדש לפני צבע.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...