Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לעזרתכם.

אני צריך להחליף MAF,מס מיטר של הרכב שלי.

לאחר חיפושים,כולל בארה"ב איתרתי קרוב ל15 מס מיטרים שניתנו לי בהשאלה על ידי מוסך מועתז ברמאללה (מורשה BMW...)

במטרה לבדוק איזה מהם הכי טוב.

כאן המקום לאמר כי לא ניתן לקנות חדש אלה אך ורק משומש\משופץ.

לאחר שבדקתי את רוב המסמיטרים הגעתי לשניים שלהם הסיכוי הגבוה ביותר להיות תקינים ו\או מכויילים לרכב שלי.

אבל אטם איננו בנמצא.

אני צריך את אטם מספר 3

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Sedan/Europe/318i-M40/LHD/A/1992/march/browse/fuel_preparation_system/volume_air_flow_sensor/

MjAzN19w.png

שנראה כי עשוי משעם כלשהו.

בנירגד ירושלים,מערימים עליי קשיים.

התירוצים רבים.

מכך שאינם מבינים איזה אטם אני צריך ועד כך שצריך להזמין את זה ישירות מגרמניה והמחיר בהתאם (רק שזה יגיע יוכל לתמחר אבל באזור ב200 שקל וחודש המתנה!)

שאלתי,

האם אני יכול,על בסיס באטם הישן,ליצור לעצמי אטם חדש? מאיזשהו חומר (משעם ועד פלסטיק)?

גם אם משהו יודע לייצר אטמים על פי הזמנה אני מוכן לקנות ממנו,רק לא מנירגד.

תודה לעוזרים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תנסה להשיג את החומר המתאים-שעם או כל חומר אחר שזהה למקורי (תדאג גם שהעובי יהיה מתאים),סמן את איזור החורים,צור חורים בקוטר המתאים (רצוי עם מדגש שיוצר חורים),הכנס את האטם למקומו דרך החורים ועם פטיש קטן הכה בעדינות על הדפנות לשם יצירת הצורה הנכונה,פעולת "גזירה" זו תתן לך את האטם בצורתו המקורית.

דרך אחרת,אם האטם הישן שמור כמעט בצורתו המקורית,אפשר להניחו על האטם החדש ולצייר עם עפרון ולאחר מכן לגזור לצורתו הסופית.

בהצלחה.

פורסם

גם לי הייתה בעייה בפונטו MK1 אטמים לבית מצערת אורגינלי עולה 270 ש"ח וגם לא הייה להם.

ישנה חנות בת"א ברחוב אברבנל שנקראת פרפקט שבונה אטמים ומוכרת גליונות אטם.

אני רכשתי גליון עלה 10 ש"ח ובניתי לבד 3 אטמים צריך סכין חיתוך ומספריים ישנו גם מדגש שעושה חורים עגולים

פורסם

כמו שכבר אמרו קודם אם הגיאומטריה של האטם לא מסובכת תוכל לקנות חומר גלם ולהכין בסבלנות אטם מתאים.

אם אתה מאיזור ת"א או מוכן להגיע לשם ישנן כמה וכמה חנויות שעוסקות בהכנת אטמים או מכירת חומרי גלם. אם תיקח את המקור אני בטוח שיוכלו להתאים לך משהו.

פורסם
גם לי הייתה בעייה בפונטו MK1 אטמים לבית מצערת אורגינלי עולה 270 ש"ח וגם לא הייה להם.

ישנה חנות בת"א ברחוב אברבנל שנקראת פרפקט שבונה אטמים ומוכרת גליונות אטם.

אני רכשתי גליון עלה 10 ש"ח ובניתי לבד 3 אטמים צריך סכין חיתוך ומספריים ישנו גם מדגש שעושה חורים עגולים

תודה רבה.

ביום ראשון אני שם!

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

החלק קיים בקלוג החלקים, מספרו 13-71-1-705-064 ומחירו 37 סנט אירופאי בגרמניה.

הבעיה בנירגד שהחליפו את המחסנאים בין סקודה ל-BMW, והמחסנאי החדש לא יודע להזמין חלקים מגרמניה לכן הוא מספר לך סיפורים. חפש את יגאל או את אלכס, תזמין את החלק לפי מק"ט, תשלם מראש והוא יגיע תוך 10 ימים מגרמניה. המחיר לא יהיה יותר מ-10 שקלים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

נכון,אין על יגאל

שעכשיו זרקו אותו לסקודה ליד.

הוא רב שם עם אלכס ולא מוכן להתערב שם בהזמנות.

המחסנאי שם עכשיו זה דוד.

לא סימפתי במיוחד.

יגאל באמת אוהב לעזור,זה לא יוצא ממנו חר,גם בהורדות במחיר,יגאל היה יותר גמיש.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...