Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני צריך את עזרתכם בחיבור כמה מכשירים בסלון:)

השאלה שלי היא כזו, יש לי מגבר, דיוידי ו-2 טלוויזיות (לא פלזמה ולא LCD, רגיל).

אני רוצה לחבר הכול בחיבורים כמה שיותר איכותיים.

ציירתי בקצרה מה הולך במכשירים מבחינת חיבורים, ואת הדגמים של המכשירים כדי שהכול יהיה מובן.

תמונה:

http://www.zix.co.il/images/z-986717489.jpg

לפי מה שאני חושב החיבור הכי טוב בשבילי הוא קומפוננט. אותו אני לוקח מהדיוידי ומחבר לטלוויזית פיילוט, כי הLG ישנה מדיי ואין לה חיבורים מתאימים. נכון?

דיוידי וטלויזיה, כבל תמונה עובר ישירות לטלויזיה ולא דרך המגבר, כדי לשפר את איכות התמונה? (למנוע מעבר דרך מכשיר נוסף).

איזה סוג כבל אני לוקח למגבר מהדיוידי של אודיו מאיפה הוא יוצא ולאן הוא נכנס?

אני צריך בבקשה תיאור של כל כבל לאן הוא הולך.

הכי טוב אם מישהו יערוך את התמונה שלי ביחד עם כל החיבורים.

תמונה:

http://www.zix.co.il/images/z-986717489.jpg

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לרסיבר שלך אין כניסה דיגיטלית/אופטית?

לפי מה שאני מבין מהסרטוט שלך, אתה הולך לחבר את כל העסק בחיבור סטריאופוני בלבד, וחבל.

לגבי הוידיאו - למה לא לחבר את הטלוויזיות ישירות לDVD? אחת עם Svideo והשנייה עם scart.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה נשמע צביקה!

תגיד כבל דיגיטלי\אופטי נועד להעביר קול נכון?

יש לי כניסות\יציאות כאלה בדיוידי ובמגבר!

זאת היציאה האיכותית ביותר שניתן לחבר במכשירים שקיימים אצלי נכון?

איזה כבל אני צריך בשביל התמונה? ומאיפה הוא יוצא ולאן הוא נכנס..?

פורסם

לשתי הטלוויזיות אין חיבור COMPONENT "טהור". ל LG יתרון בכך שיש לה חיבור SCART, חיבור שיכול להעביר כל מני סוגי אותות ווידאו, כולל RGB.

החיבור האיכותי ביותר במערכת הנתונה:

וידאו

- חבר את ה DVD ל LG בעזרת קבל COMPONENT מה DVD ומתאם COMPONENT TO SCART לטלוויזיה (בדוק שה DVD שלך מסוגל להוציא אות וידאו RGB, אחרת אני מעריך שהמתאם לא יעבוד כמו שצריך מכיוון ש RGB ו COMPONENT הם לא אותם סוגים של אותות. אם ה DVD לא יכול להוציא אות כזה, חבר ב S-VIDEO).

- את ה PILOT חבר בכבל S-VIDEO רגיל מיציאת ה S-VIDEO כמובן, במידה וחיברת את ה LG ב S-VIDEO, חבר בקבל COMPOSITE.

אודיו

קבל אופטי וקבל COAXIAL מעבירים שניהם אות אודיו דיגיטלי ולא אנלוגי, לכן האיכות טובה יותר מקבל סטריאו רגיל.

ההבדל בין שניהם הוא:

קבל אופטי מעביר אותות בפולסים של אור וקבל COAXIAL בפולסים של חשמל. היתרונות של הקבל האופטי הם בכך שהוא לא יספוג איבוד איכות והפרעות כתוצאה מאורך הקבל, כמו-כן איכות השמע תהיה טובה יותר (אבל אני בספק אם משתמש ממוצע ירגיש בהבדל). החסרון בקבל אופטי הוא גם המחיר וגם העובדה שהוא לא יעבוד בצורה אופטימלית אם הוא מקופל.

אני הייתי ממליץ לחברת בקבל COAXIAL, האיכות בהחלט תהיה טובה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בוקר טוב!

וידאו:

נראה לי שאני יוותר על קניית מתאם. אם הטלוויזיה לא מספיק חדשה לא ננסה לאלתר משהו העיקר לחבר בחיבור טוב יותר..

אין אז אין:)

S-VIDEO יספיק.

אודיו:

אני בהחלט יקנה כבל קואקסיאלי.

אלון תוכל להמליץ לי ולעזור לי בקניית כבל מתאים. אני מקציב לעניין הכבל הזה 100 שקל. אני חושב שזה מספיק.

למגבר שלי שמפורט בתמונה מחובר סט רמקולים 5.1 רמקולים קטנים אבל איכותיים למדיי. (וגם זה יהיה הכנה לשדרוג עתידי).

תודה רבה ושבת שקטה שתהיה:)

פורסם

מה זאת אומרת אין אז אין?

איך תחבר את שתי הטלוויזיות לאותה היציאה בDVD בלי מתאם? בכל מקרה תצטרך לקנות כבל מתאם כלשהוא.

לגבי כבל האודיו - בכבל דיגיטלי אין בעיה של איכות ולכן כל כבל שמתאים להעברת נתונים דיגיטליים יעשה את העבודה ואין שום סיבה לחשוש מנושא איכות הסאונד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא, לא הבנת אותי.

יש לי שתי טלוויזיות. תכלס הLG תתחבר למגבר, אם היה לפיילוט חיבור הרבה יותר איכותי הייתי מתאמץ ומחליף ביניהם.

הפיילוט עומדת אצל ההורים שלי.

זה לא ששניהם יתחברו לדיוידי, רק אחת מהם.

היא תתחבר עם כבל S-VIDEO ושתי מהבננות האדום והלבן.

• תוכן חדש...