Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי יורם יורם... אתה כזה פתאט, כמו שאומרות הנערות בנות הטיפשעשרה.

למרות זאת, אענה לך בכחול על גיבוב הדברים אשר כתבת.

לכל הכותבים שלום,

שמעתי את הקולות ואשתדל להגיב באופן תמציתי. - היה הרבה יותר טוב לו היית מתמצת את זה זה כמו שתימצתת את כל דבריך בפורום עד השבוע.

1.דאגתי הראשונה היא לחברי מועדון החמש.זאת הסיבה שפניתי לכל החברים הירושלמים של מועדון החמש באופן אישי.הכוונה הייתה לבחון ראשית כל האם מקום המפגש במלון הסקוטי (בכנסיה הסקוטית. רק למען הסדר הטוב) מתאים להם.לשמחתי כולם פרט לאחד(יוני הכהן) הגיבו בחיוב ואמרו כי המקום עונה על דרישותיהם. - שאלת אותם אם גם הדרך בה נקטת עונה על הדרישות? כי לפי מה שהם כתבו כאן, זה לא ממש נראה כך.

2.טענות של מי שאינו חבר במועדון החמש, בנוגע להתנהלות מועדון החמש אינה במקומה אינה מקובלת עלי וגובלת בעזות מצח שאין כדוגמתה.מי שהיה חבר במועדון החמש וניסה להקים מקום מפגש יחד עם חברי מועדון החמש ולאחר שהשתמש בחברי המועדון הפנה עורף למועדון והצטרף ל I.V.C - על מי אתה מדבר? אני לא מכיר אחד כזה, ואני מעורה במפגש הירושלמי מעט יותר ממך. אינו יכול להטיף מוסר למי שנשאר במועדון החמש ועשה מאמצים עם חברי המועדון למצא מקום מפגש הולם ומכובד.למרות זאת לאותו חבר לשעבר יש מקום גם במפגש במלון הסקוטי - זאת כנסייה סקוטית, ככה לפחות קוראים למקום ונקבל אותו ברצון."אין שופטים אדם בזמן צערו".

3.לחבר המועדון יוני הכהן-ברצוני להבהיר כי לפני המפגש קיבל יוני הכהן פרטים מחמישה חברי מועדון החמש והם:

יורם עוזרי,עופר בן צבי,אילן גורן,מתניה הלוי,נחום קדמיאל.

האם כולם אינם דוברי אמת ורק יוני הכהן הוא הצדיק היחיד?או אולי יוני הכהן מתקשה להבין דברים אשר אינם מוצאים חן בעיניו? - לא טענתי לרגע כי לא קיבלתי פרטים על האירוע. קיבלתי גם קיבלתי פרטים, הבעיה לא היתה עם קבלת הפרטים, אלא עם הדרך בה בחרת, ואף אמרתי לך זאת בטרם החלטת להתעלם מדבריי אלו.

יוני ,אתה החלטת ש"אין מספיק רכבי אספנות בירושלים,יש אנשיםהרוצים בפילוג,אילן גורן לא ביקר מעולם בפאב טוביה,לא שאלו את הירושלמים..."

כל הדברים הללו אשר נאמרו על ידך אינם נכונים. קדימה, מה לא נכון בכל דבר ודבר? בוא ונחכה שבועיים שלושה, ונראה כמה רכבי אספנות יגיעו למפגש שלך בכנסיה הסקוטית.

יש אנשים הרוצים בפילוג. אתה אחד מהם, או שאולי אתה לא מודע למעשיך, ובעצם אתה רוצה לקרב, אבל בטעות יוצא לך לפלג.

מתי אילן גורן ביקר בטוביה? האם זה היה במסגרת מפגש יום שישי, או שאולי הוא סתם יצא לשתות בירה משובחת כשלא היו רכבי אספנות בסביבה?

אכן לא שאלו את הירושלמים... אני לא היחיד שטען זאת. הרי היו עוד שני אנשים לפחות בפורום אשר טענו כי לא נאמר להם כי זה עומד להיות מפגש הכנה למפגש של מועדון החמש.

אם חשקה נפשך להגיע למפגשים במלון הסקוטי זאת כנסיה, כבר הזכרתי?,הינך מוזמן ככל חברי המועדון הירושלמים, אך אם חשבת כי יפרשו עבורך שטיח אדום טעות בידך. איפה שתהיה אתה, שם אני לא אהיה, ולא משנה אם תפרוס שטיח אדום או פרוסת לחם מרוחה בקוויאר.

צר לי כי לכך הגיעו הדברים ואני עדיין רואה בך חבר. יש לך הגדרות מעניינות למילה חבר. או כפי שאומר הפתגם הידוע (ואין זה בכלל קשור אליך)נמחק

4.איני מבין את ה"נאמנות" לפאב טוביה,הרי המחויבות שלנו היא להצלחת המפגשים ולהנאת החברים ולא הצלחתו הכלכלית של איש זה או אחר. אתה מדבר על נאמנות? לפי מעשיך אין לך מושג מה משמעות המילה. אתה באמת חושב שהבעלים של הטוביה הרוויח כלכלית מנוכחותינו אצלו?? הבעלים של הטוביה היה מוכן לקבל אותנו, כששום מקום אחר לא רצה בנו. הבעלים של הטוביה פתח מידי שבוע את הפאב במיוחד בשבילנו. בזכות המפגש הירושלמי, אשר נערך בטוביה, זכתה עוד חיפושית אספנות לעלות לכבישי ישראל (החיפושית של בעל המקום, אשר היתה מרקיבה אלמלא המפגש).

5.בהתיחס לדברים שנכתבו איני מתיחס למספר המילים אלא למספר הכותבים. מכיוון שאני יודע לספור עד 100 הרי שמתוך החברים הירושלמים רק אחד מתנגד למפגש במלון הסקוטי (כנסיה, כבר אמרנו? או שגם את זה האנשים לא צריכים לדעת, ולכן לא צריך לספר את זה) ובמקרה זה מדובר ביוני הכהן אשר חבר ועשה יד אחת עם חברי I.V.C. זאת הוצאת דיבתי. אני דורש ממך להתנצל על גבי הפורום ובמכתב אליי, ולא, אשקול פניה לערכאות משפטיות.

6.לאסף בקר-ברצוני לציין כי המפגש בטוביה אינו של מועדון החמש ואם היו חברים נוכחים במפגש זה הרי הם היו המיעוט. כל שאר החברים הירושלמים לא שבעו נחת מהמצב, ונוכחות של חבר אחד או שניים לכל היותר לא טענת כי אתה יודע לספור עד 100? למה נתקעת בשניים? בכל מפגש שכזה מחייב מציאת פתרון הולם.

כמו"כ , לפני שאתה נותן תמיכתך לדברי אנשים שאינם חברי מועדון מן הראוי שתשוחח עם חברי המועדון הירושלמים,לא עם אחד אלא עם כמה מהם, ואז אולי תנוח עליך דעתך ותגובתך תהיה שונה.

לא הייתה "הנחתה מלמעלה" אלא רצון כן של החברים הירושלמים למצא מקום מכובד למפגש.

המפגש פורסם בין כל החברים הירושלמים כי הם אלה שצריכים להחליט האם המקום מתאים להם פורסם שיש מפגש בסגנון מפגשבת. לא פורסם שזה עומד להיות כינוס מקדים כהכנה למפגש מועדון החמש (בעצם, הם לא היו צריכים לדעת את זה, ולכן לא אמרת להם) או לא ולשמחתי פרט לאחד כולם שמחו ובירכו על השינוי החיובי.

כאשר עלו חברי המועדון לירושלים להשקת הלמברטה של יוני הכהן עלו טענות כי המפגש אינו של מועדון החמש ולכן היה מן הראוי לא להגיע להשקה.

כעת נשמעת טענה הפוכה מדוע מפצלים את המפגש בירושלים.

אין שום כוונה לפצל את המפגש כי גם מי שאינו חבר מועדון מוזמן למלון הסקוטי כנסיה... תפנים את זה. זאת כנסיה, אלא שההחלטה צריכה להיות קודם כל של חברי מועדון החמש.

שינוי הדעה וההתנגדות לכל מהלך מזכיר לי את השיר הידוע אותו שרה רבקה מיכאלי בניקוי ראש:

"אני בעד הנגד ונגד הבעד".

אי אפשר לפסוח על שני הסעיפים וצריך להחליט "האם לנו אתה או לצרינו"? לצערינו, הפכת להיות לצרינו...

את הדברים הללו אני כותב אליך מתוך כאב על כך שחבר מועדון שאני מעריך, למרות שלא תמיד הסכמתי עם דעותיו,אינו נותן גיבוי ברגע חשוב.צא ולמד ממתניה, צביקה, יאיר, מצא אשר עלו לירושלים על מנת לחזק אותנו ויצאו מחוזקים ממצב הרוח המרומם.

7.לאבי נוף-המטרה היא אחת ויחידה, למצא מקום הולם למפגש אשר יביא לגידול במספר האנשים המתכנסים,מקום אשר יהיה נוח גם למשפחות,לנשים ולילדים.משפחתי, עם שלושה ילדים בהם עולל בן חודשים ספורים היו בטוביה, ונהנו עד מאוד. לא תאמין, אבל אפילו היה להם מה לאכול ולשתות, איפה לשבת, ואפילו משחק טלוויזיה לילד, רחמנא ליצלן. אני מזמין אותך לתמוך במהלך, לבקר במלון הסקוטי כנסיה. אמור מעתה, כנסיה סקוטית ולראות בעיניך את המקום.

אין לי ספק מה תהא דעתך. הביעה היא לא עם המקום (הכנסיה הסקוטית (גם אם תקרא לה מלון, היא עדיין תישאר כנסיה))אלא עם הדרך. תבין, יש דרך לעשות מעשים. משום מה, אתה בחרת בדרך נלוזה. לא אכתוב מה זה אומר עליך, כי סביר שזה יימחק ע"י הנהלת הפורום.

8.לחן פרחי-לך היו חילופי הודעות אישיות אבל אני כותב את הדברים באופן שכולם יוכלו להגיב וזה ההבדל ביני לבין מי שעשה את הדברים מולך ובסתר.

מי שיזם את המפגש הם דווקא הירושלמים (אל תכליל. למיטב הבנתי היו אלו רק אתה ואילן גורן) אשר ביקשו מקום נוח למפגש והמועדון הלך לקראתם.

אני מזמין אותך לבקר ולשפוט בעצמך.

לסיום ברצוני לציין-

את מי שתמך והיגיע למפגש מת"א:

מתניה הלוי

צביקה מרגלית

משה מצא

יאיר לוסטיג

את מי שבחר להגיע למפגש מקרב הירושלמים:

אילן גורן

זאב פדן

עופר בן צבי

ציון מזרחי

רם מלון

צבי קנת מרש

יעקב טורטן(DR VOLVO)

יונתן כהן (יוני אופנועים)

יוסי ריבלין (וגם בנו שאת שמו איני זוכר)

נתן גזונטרמן

אלון זלוטניק והמשפחה המורחבת

את מי שבחר להצטרף כחבר (חדש)למועדון באותו יום:

יוסי כהן

גינצברג יצחק

ועוד רבים שהיגיעו אבל לא הספקתי לברר את שמם.

כמו"כ תודה למי שתמך בנו בפורום:

זמי לוין

דרור וסרשטיין

הצלם שהבטיח לצלם מהשמים במפגש הבא

ראובן-אתה תוזמן באופן רישמי עם האיטלקיות המצוחצחות

שלמה דן גדרון-ניידע אותך מעתה והלאה

דליה זלוטניק

דורון א-נמתין גם לך

גלעד

לכולם הברכות

היום יום שלישי פעמיים כי טוב

ניפגש ביום ו' הקרוב בשעה 11:30

יורם עוזרי

אני מקווה לטובת המועדון בו אני חבר (ויש רק אחד כזה, וקוראים לו מועדון החמש), שהוא לא מתכוון לתת בידיך את ניהול המפגש הירושלמי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים יקרים

כואב לקרוא ולראות לאיזה רמה תינוקית וקטנונית השרשור יורד.

אנה מכם תתאפקו בתגובותכם וצפו לעתיד טוב יותר בירושלים.

זה מגיע לנו חובבי האספנות ללא הבדל דת מין וגזע.

אכן כואב לקרוא ולראות איך יכולים אנשים לנהוג בשל שנאת וקנאת חינם.

כל דבר שאינו מגיע לרמתו הנלוזה של הצדיק עוזרי גובלת ברמה תינוקית וקטנונית.

אך רמת השרשור הירודה נובעת מהמעשים הבזויים שעשו חבריך ושהובילו לפתיחתו ולדיון החשוב המתנהל בו.

חבל שבחרת לצטט דווקא את דבריי בהקשר זה, זה לא היה לעיניין.

אבל איך אומר משה, נו שויין.

פורסם

יורם שלום.

מעט הערות בגוף ההודעה, ולאחר מכן תוספת.

לכל הכותבים שלום,

1.דאגתי הראשונה היא לחברי מועדון החמש. נכון וראוי לכל הדיעות. זו החלטת ועד המועדון מאז שנה לערך, ויש בה מן הצדק, מאחר ולמועדון החמש לא היה מפגשישי של קבע בירושלים.

2.טענות של מי שאינו חבר במועדון החמש, בנוגע להתנהלות מועדון החמש אינה במקומה אינה מקובלת עלי וגובלת בעזות מצח שאין כדוגמתה. בנושא זה אנו חלוקים. בישיבות הועד, במפגשי מועדון נטו, בעיתון המועדון וכו' לא נראה כי יש מקום להתבטאות של אנשים שאינם חברי המועדון. אולם בפורום זה, אשר משרת גופים שונים, חברים ממקומות וארצות שונים, לא נראה לי כי ניתן לחסום תגובות של משתמשים. הפורום פתוח לכולם (בהתניות הקבועות בו ועל פי כללי הפורום), ויש אפשרות לכל חבר פורום לומר מה שעל ליבו. מאידך, אין למועדון את החובה להתייחס אל מה שנאמר. למטרה של דיון נפרד, רק בין חברי המועדון, קיים הפורום הסגור. אך חבר ועדת הביקורת התלהב מהמפגש שקיים בירושלים, ופתח את השרשור בפורום זה - ולכן הדיון פתוח לכולם.

4.איני מבין את ה"נאמנות" לפאב טוביה,הרי המחויבות שלנו היא להצלחת המפגשים ולהנאת החברים ולא הצלחתו הכלכלית של איש זה או אחר. איני מכיר את הפאב לחלוטין. אך מניסיוני, לאורך מעט שנותי במועדון, בתי הקפה בכל מקומות המפגש, אינם מרויחים מהחברים סכומי עתק. את הטובה הם עושים לנו, ולא אנו להם. לכן, התבטאויות על איזשהו קשר להיבט הכלכלי אינן במקום.

6.לאסף בקר-ברצוני לציין כי המפגש בטוביה אינו של מועדון החמש ואם היו חברים נוכחים במפגש זה הרי הם היו המיעוט.

נראה כי כולם מסכימים כי המפגש בטוביה אינו של המועדון. אך עדיין, הוא קיים ומתפקד, והשאלה לאור ההשקה המוצלחת של יוני - האם לא לפתח קישרי פעילות משותפים, במקום מריבות משותפות.

צא ולמד ממתניה, צביקה, יאיר, מצא אשר עלו לירושלים על מנת לחזק אותנו ויצאו מחוזקים ממצב הרוח המרומם.

כנראה שהם ידעו על המפגש החדש. כנראה אסף לא ידע. ואם כן, איך יעשה כמותם?

7.לאבי נוף-המטרה היא אחת ויחידה, למצא מקום הולם למפגש אשר יביא לגידול במספר האנשים המתכנסים,מקום אשר יהיה נוח גם למשפחות,לנשים ולילדים.אני מזמין אותך לתמוך במהלך, לבקר במלון הסקוטי ולראות בעיניך את המקום.

אין לי ספק מה תהא דעתך.

יורם עוזרי

יורם, אין לי איתך כל חילוקי דיעות לגבי צורך במפגש, לגבי טיב המקום הסקוטי, ולגבי זה שכבר זמן רב יש צורך בכך.

אך מספר דברים מפריעים לי:

1. לאחר ההשקה של יוני עלתה התקווה של אפשרות לשיתוף פעולה לטובת נושא האספנות עם החברים השונים בטוביה, וללא קשר למקום עצמו. אם היה נוצר הקשר, אם המפגש המשותף היה מתנהל ברוח טובה וחברית, ייתכן כי כל החברים היו עוברים לסקוטית או למקום טוב אחר, כפי שיוחלט.
  2. לא נראה לי כי ישנה התנגדות למקום החדש כמקום. ההתנגדות היא לצורה ולדרך בה נעשה הדבר. דרך זהה לאשר נעשה בשרון זה לא מכבר. גם שם חברו חברי וועד (אשקלון, יבנה,) לשני חברים מהשרון, מישהו כנראה השפיע על מישהו לארגן מפגש אחר, ללא חבר מסויים שאני מכיר אישית (שבמקרה גם לא הודיעו לו על שינוי במקום המפגש), ולא הבינו כי אין מספיק קהל מעוניין מלבד שלשה ארבעה חברים.
  3. מסיבה זו, איני יכול לצערי לתמוך במהלך. אני חייב להרגיש כי הפעילות חפה מאינטרסים. אינה מדורבנת על ידי אגו למינהו. לא שוכנעתי עד כה. מאחר וכך - צר לי.

יודע אתה כי אין לי כלום נגדך, או נגד אחרים שהשתתפו במפגש. אך הדרך...

ערב טוב, ונקווה לסוף טוב,

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

איזה בעסה יורם,

נתתי לך כמה וכמה שמות למפגש,

והמנון למפגש: http://www.shiron.net/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=373&wrkid=549

אבל כניראה שבגלל תקלה כלשהי הם נעלמו.

אבל אל תתיאש, אנחנו פה תמיד בשבילך - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
חברים יקרים

כואב לקרוא ולראות לאיזה רמה תינוקית וקטנונית השרשור יורד.

אנה מכם תתאפקו בתגובותכם וצפו לעתיד טוב יותר בירושלים.

זה מגיע לנו חובבי האספנות ללא הבדל דת מין וגזע.

יוני נוצלת לרעה, אפילו אם תתעקש שלא להסכים, מישהו עשה בך ובתמונתך שימוש ציני!

אם מדובר בכשל מקומי של כמה אנשים שטעו, שיקום יו"ר המועדון או דוברו ויתנצל.

ואם נעשו הדברים בידעתם והדרכתם, עדיין אתה חושב שמדובר בקטנוניות?

אגב טרם שמעתי את התנצלותו של מר עוזרי על הוצאת הדיבה כנגד האינטרס הכלכלי שיש למישהו

ב"טוביה" לדבריו, האם רק בפניה לבימ"ש תנער את מועדון החמש, ונציגיו בי-ם לתגובה,

או שנמשיך במדיניות בת יענה? לא ראיתי לא שמעתי לא דיברתי... - רן

the-3-monkeys.jpg

פורסם

8.לחן פרחי-לך היו חילופי הודעות אישיות אבל אני כותב את הדברים באופן שכולם יוכלו להגיב וזה ההבדל ביני לבין מי שעשה את הדברים מולך ובסתר.

מי שיזם את המפגש הם דווקא הירושלמים אשר ביקשו מקום נוח למפגש והמועדון הלך לקראתם.

אני מזמין אותך לבקר ולשפוט בעצמך.

יורם עוזרי

ערב טוב.

החלטתי שאני לא אגיב יותר בשרשור הזה - סיכסוכים אישיים הם ממש לא כוס התה שלי, אך ברגע ששמי עלה אני אגיב לעיניין.

חילופי ההודעות, הטלפונים והמיסרונים נועדו בעיקר לברר מה באמת אירע בשישי האחרון, לפני שפותחים במסכת האשמות לא בדוקות.

בדבר אחד אני בטוח, מה שנעשה לא מכבד לא את מארגני המפגש ולא את היוזמים והמושכים בחוטים מאחורי הקלעים.

חשבתי לתומי שלקחי העבר הקורב הופקו, אך תיקוותי ניתבדו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אפרופו חברים ירושלמיים "שלא היה נוח להם...."

יש לך שמות יורם, או שמדובר בך ובחברך החדש ועוד מישהו מאשקלון?

אני נימצא קצת במפגשים בי-ם ואף אחד לא הביע חוסר שביעות רצון מהמקום נמחק אז אל תבלבל במוח ותיזרע חול בעיניי האנשים!

עדיין מחכה להתנצלות על האשמה שלך לאינטרסנטיות הכלכלית,

או שגם כאן היושר הפנימי שלך אינו משחק תפקיד....רן

פורסם
ערב טוב.

החלטתי שאני לא אגיב יותר בשרשור הזה - סיכסוכים אישיים הם ממש לא כוס התה שלי, אך ברגע ששמי עלה אני אגיב לעיניין.

חילופי ההודעות, הטלפונים והמיסרונים נועדו בעיקר לברר מה באמת אירע בשישי האחרון, לפני שפותחים במסכת האשמות לא בדוקות.

בדבר אחד אני בטוח, מה שנעשה לא מכבד לא את מארגני המפגש ולא את היוזמים והמושכים בחוטים מאחורי הקלעים.

חשבתי לתומי שלקחי העבר הקורב הופקו, אך תיקוותי ניתבדו.

חן

סבתא ננה אומרת "גם אם תיקח תיקן (ג'וק) מהביוב, תרחץ אותו, תנקה אותו, ותשים לו אפטרשייב, ברגע הראשון

שתשחרר אותו הוא ירוץ חזרה לביוב....."

אם היית שואל אותי הייתי אומר לך אבל יש אנשים שצרכים ללמוד בדרך הקשה!-רן

פורסם

חברים מהמפגש הירושלמי למכוניות קלאסיות השלום והברכה לכולם.

רצוני לומר שאין עניין בחכוכים והשתלחויות בקשר למפגש הירושלמי.

מפגש זה שאני מכיר כבר שנתיים וחצי הוא אחד הדברים שאני אוהב

ומנסה לפתח כתרבות שירושלים צריכה.

מפגש זה הוא לא גדול ולא חזק אבל הוא חמים וחובק אנשים טובים ומקצוענים שיוצרים "משפחה".

זה כולל את כולנו, גם את מסטר(ד"ר) וולוו וגם את רנצ'וק ועוד רבים אחרים.

על מנת לשמור על שנוצר עליינו להיות גדולים במשהו אחר שנקרה איחוד, עלינו תמיד להיות מאוחדים, לא משנה מה קורה ולפתור את הבעיות בקבוצתנו בתוכינו ביננו למען כולנו.

המפגש מתקיים בטוביה כבר שנים ואני שמח על כך וגאה על כך שאני בעלים של מקום שמוליך מפגש ברמה תרבותית גבוה.

וכל מה שברצוני הוא להאדיר ולחזק קבוצה זו, לכן חשוב שכולם ידעו המפגש בטוביה או בכל מקום אחר לא חשוב באמת אפילו גם לא לי (ועל זה כבר דובר בשירשור), אני רק רוצה להדגיש נקודה חשובה זו.

אני רוצה להוסיף, בנימה אישית, שלדעתי אנשים העוסקים במלאכה קדושה זו של שימור העבר וההסטוריה בתחום כלי הרכב, לא צריכים להתעסק בעניינים של פוליטיקה. (אסור שפוליטיקה תתעסק בעניינים של אותם אנשים)

דברים צריכים להיפתר ברמת הדיון בקבוצתינו. אין שום בעיה להחליף מקום, ואני בשמחה אגיע לכל מקום שהקבוצתינו תבחר בו.

עצם העניין הוא לשפץ מכוניות ולהנות ממה שהיה, ומה שקלאסי עכשיו לדורי דורות.

לכל מי שלא מהקבוצה, רוצה להציע דברים, לעשות איתנו, מוזמן תמיד, אבל תמיד, לשהות ולהנות בחברתינו ולתת לנו להנות מחברתו.

פורסם
חברים מהמפגש הירושלמי למכוניות קלאסיות השלום והברכה לכולם.

רצוני לומר שאין עניין בחכוכים והשתלחויות בקשר למפגש הירושלמי. לאף אחד אין קובי!

מפגש זה שאני מכיר כבר שנתיים וחצי הוא אחד הדברים שאני אוהב- אנחנו אוהבים אותך יותר!

ומנסה לפתח כתרבות שירושלים צריכה.-אידיאלים לא הרגו אף אחד, לפחות לא מישהו שאני מכיר!

מפגש זה הוא לא גדול ולא חזק אבל הוא חמים וחובק אנשים טובים ומקצוענים שיוצרים "משפחה". אין לך מושג כמה הוא חזק קובי עוד תיראה!

זה כולל את כולנו, גם את מסטר(ד"ר) וולוו וגם את רנצ'וק ועוד רבים אחרים.

על מנת לשמור על שנוצר עליינו להיות גדולים במשהו אחר שנקרה איחוד, עלינו תמיד להיות מאוחדים, לא משנה מה קורה ולפתור את הבעיות בקבוצתנו בתוכינו ביננו למען כולנו.

המפגש מתקיים בטוביה כבר שנים ואני שמח על כך וגאה על כך שאני בעלים של מקום שמוליך מפגש ברמה תרבותית גבוה.

וכל מה שברצוני הוא להאדיר ולחזק קבוצה זו, לכן חשוב שכולם ידעו המפגש בטוביה או בכל מקום אחר לא חשוב באמת אפילו גם לא לי (ועל זה כבר דובר בשירשור), אני רק רוצה להדגיש נקודה חשובה זו.

אני רוצה להוסיף, בנימה אישית, שלדעתי אנשים העוסקים במלאכה קדושה זו של שימור העבר וההסטוריה בתחום כלי הרכב, לא צריכים להתעסק בעניינים של פוליטיקה. (אסור שפוליטיקה תתעסק בעניינים של אותם אנשים) נכון אבל לא מציאותי הפוליטיקה קובעת לנו את הדרך...

דברים צריכים להיפתר ברמת הדיון בקבוצתינו. אין שום בעיה להחליף מקום, ואני בשמחה אגיע לכל מקום שהקבוצתינו תבחר בו.

עצם העניין הוא לשפץ מכוניות ולהנות ממה שהיה, ומה שקלאסי עכשיו לדורי דורות. הבעייה היא לא בקבוצה אלה מחוץ לקבוצה.

לכל מי שלא מהקבוצה, רוצה להציע דברים, לעשות איתנו, מוזמן תמיד, אבל תמיד, לשהות ולהנות בחברתינו ולתת לנו להנות מחברתו.

קובי אנשים כמוך יש מעטים אבל לצערי מישהו עלול לנצל את האידאוליגיה שלך לטובתו,

כמו שיורם עוזרי לא נותן לעובדות לבלבל אותו, אז חשוב שגם אתה תכיר הייטב את נפשות הטובות שפועלות בסביבה ,

ביום שישי הקרוב אגיע ואסביר לכל מי שירצה לשמוע בדיוק כיצד התגלגלו העניינים ומה אנו עושים הלאה!

אגב, אני מזמין גם נציג בכיר של מועדון החמש להגיע -רן

פורסם

בתור אחד שלא חבר באף מועדון אני חייב להגיד שלמועדון החמש יש חוצפה מדהימה לנסות לקלקל מפגשים פוריים של חברים רק בשם הקנאה והרצון לשלוט.

ועוד לא הבנתי את הקטע של הכנסיה. נגמרו המקומות בירושלים?

דווקא בכנסיה?

זה סוג של פלצנות חדשה?

אני רוצה לחזק את ידי שושני ואת כל אלו שמגיעים למפגש הזה בכל שבוע בשם אהבתם לאדם ולרכב ובלי התניות והגבלים מאיזה מועדון שחושב שכאן זה רוסיה.

הייתי מציע לירושלמים ולכל מי שבאמת אוהב חברה ומכוניות ולא מחפש את הכבוד והיקר - להתארגן בצורה קבועה ולהמשיך במפגשים האלו שלכם.

אבל הכי חשוב - מריבות לא יעזרו בכלום. מי שרוצה שילך לכנסיה ומי שרוצה להפגש עם חברה מצויינים - שיבוא לטוביה

הייתי מגיע בשמחה אם הם היו בשעה מוקדמת יותר - לתשומת לבכם..:-)

פורסם
גם לדעתי לא חסרים מקומות הגונים בירושלים לצורך קיומי המפגשים ולוודווקא באיזור הכנסיה.

האם יתקיים מפגש ירושלמי השבוע?

המפגש בטוביה ייתקיים כרגיל, אם כי יש שמועות המדברות על אירוע לציון סוף הקיץ, דבר אשר אמור להפוך את המפגש בטוביה למהנה אפילו יותר מהרגיל.

בנוסף, אמור להתקיים גם המפגש של מועדון החמש בכנסיה. לא באיזור הכנסיה, כי אם בתוך שטח הכנסיה (לא ממש בתוך המבנה, אלא ברחבה, בתוך השטח של הכנסיה).

אשמח לראותך! (רק אם תבוא לטוביה תוכל לשמח אותי, כי פשוט לא אהיה במפגש בכנסיה)

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

ביום שישי הקרוב יערך דיון מעניין בנושא האספנות בי-ם, בו יסופר על תולדות המפגש, הארועים, הפרשיות

דרכי ההתנהלות ,והסיבות שהביאונו עד הלום. לכל אלה שלא מכירים או סתם מעוניינים להיזכר.

עד עכשיו נמנעו מלנקוט עמדה, ושמרנו על נטרליות, כניראה שטעינו,

האספנים החברים והידידים מוזמנים על רכביהם, לשמוע, לראות ולהראות הבירה מצויינת כרגיל!

להתראות בשישי-רן

פורסם

חברים יקרים,

כפי שהציע חברנו המוערך חן פרחי,

הרמנו את הכפפה וביום שישי הקרוב 16.10

תתקיים בירושלים, בטוביה, החל מהשעה 13:00, מסיבת סיום הקיץ.

כל מי שרוצה לחגוג ולהנות,

שנושא המוטוריקה, האספנות,

המפגש הירושלמי המקורי,

וחופש הביטוי קרובים ויקרים ללבו,

מוזמן להגיע לתמוך ולחזק.

נוכחות החברים חשובה.

מכיוון שעקב תקלה טכנית בהגדרות החשבון שלי, לא ניתן לשלוח לי הודעות פרטיות, ניתן להשיג אותי בנייד: 054-4884669

נתראה בשישי,

רן וכל חברי המפגש הירושלמי הבלתי תלוי.

• תוכן חדש...