Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה או 2 שמטרידות אותי.

1)אתה נמצא ברחוב חד סיטרי, רמזור (קצר, המנייאק) בקצהו, ורכב מנסה לצאת מהחנייה, ואם לא יתנו לו לצאת הוא עלול להיתקע שם לנצח (או עד סוף שעת העומס).

ברווזים הם נחמדים מטבעם, ורוצים לתת לבחור לצאת מהחנייה (למרות שלהם לא קורה קטעים נחמדים כאלה!!![סימני קריאה מיותרים נערכו מראש ע"י הכותב]), א-ב-ל!

באיזה שלב זה נהיה לא אתי לעשות את זה?

-אם יש מאחוריך עוד מכונית?

-עוד 5 מכוניות?

איפה האיזון??? איפה הנימוס נגמר, והישראלי הממוצע מתחיל?

2)אתה עומד בצומת ברמזור שאחריה יש התכנסות נתיבים.

מן הסתם כל החכמולוגים נדחפים בכח לנתיב הלא נכון כדי לחתוך אח"כ לתוך הנתיב הכן נכון (הנכון=ימני, הלא נכון = שמאלי).

אתה צופה גודש שלא ייעלם עקב רמזור סופר-אקסטרה-אחלה-מולטי מטומטם שתקעו קצת (200 מטר קדימה) עד שהרמזור שאתה בו יסמיק בחזרה, אין לך מקום להיכנס עם הרכב בבטחה בלי לתקוע את הנתיב.

מה לעשות בכזה מצב?!

אתה עוצר=עלולים לעשות לרכב מעשה מגונה, והצפירות לא ייגמרו.

אתה נוסע=אתה חוסם 2 נתיבים בצומת ראשית.

או שאתה נוסע, ונכנס לשמאלי ואז לא נותנים לך להיכנס חזרה לימני (לא שמעו על הפטנט הזה, שהכי מהיר זה רכב אחד משמאל ואחד מימין, כך הפקק זורם הכי טוב).

אני כבר אובד עצות בקטע הזה. אני חווה את זה יום יום.

נ.ב.

לאחרונה הוסיפו עוד רמזור, קצת אחרי כל הברדק הזה.

סה"כ = 4 רמזורים (1 בצומת, 1 אחרי 200 מטר, 1 שהיה שם מקדמת דנן בקצה הכביש, ו-1 חדש) על קטע של 500-600 מטר.

כל פעם שהפקק גודל-מוסיפים פאקינג רמזור!!! מי הגאון המזדיי-ף בתח-נה עם פיל שחושב על זה?! סאדיזם לשמו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי זה הכל שאלה של אם קיבלת ליל אמש או לא.

מצב הרוח שלנו ביום יום שולט בדחף שלנו להדחף/לתת מעבר לזה שלפנינו, לכן פיתרון אמיתי לזה לא מאמין שתמצא.

אגב, דו גלגלי הוא סוג של פתרון.

מתחדשת*

פורסם

1. נותן לו לצאת מהחניה.

2. נדחף כמו כל השאר אחרת אתה נשאר תקוע ברמזור עד שהעומס יורד.

בטסט היה לי מקרה שעמדתי ברמזור T בנתיב הימני מבין שניים.

ברמזור באו מכוניות מצד שמאל לימין ונוצר באמת פקק שתמיד היו נדחפים ונשארים בתוך הצומת ככה שזה חסם אותה מלהיכנס לתוך הצומת על הנתיב הימני. היה לי ירוק, הסתכלתי כמה פעמים במראות לראות שהנתיב השמאלי פנוי וחציתי את הצומת מהימני אל השמאלי. בסוף המורה התקשר להגיד לי שאנחנו כבר לא נמשיך יחד כי עברתי את הטסט (ראשון).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמה זמן כבר תאבד? 20 שניות מהחיים שלך?

כמה יאבד האחרון בתור? עוד 30 שניות?

תן לו לצאת אם אתה כבר עומד שם ואל תהיה שמוק.

אחר כך אתה עוד מתלונן לי בהודעות פרטיות כי אני חוסם אותך מפורום "פגוש את הרב" :evil:

פורסם
תן לו לצאת אם אתה כבר עומד שם ואל תהיה שמוק.

זה מה שאני נוהג לעשות.

שמוק זה כבר דיון לפורום אחר לגמרי.

אחר כך אתה עוד מתלונן לי בהודעות פרטיות כי אני חוסם אותך מפורום "פגוש את הרב" :evil:

לפחות אני עדיין פתוח בפורום "פגוש על הרב, וגם גלגל או 2".

:twisted:

נ.ב.

טעיתי בספירה של הרמזורים. יש עוד אחד !!! בין ההוא מקדמת-דנן והחדש האחרון יש עוד אחד חדש.

סך הכל 5 פאקינג רמזורים.

אללה יוסטור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...