Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מעניינת, תודה על הלינק. משומה אתרים טובים כמו גלובס נשכחים בסיבוב האתרים היומי שלי.

לגבי הטוקבקים, לדעתי זה אחד הדברים הביזיוניים במדינה שלנו. לא כל כך העובדה שהם קיימים אלא החשיבות שאנשים מייחסים להם. (יש בערוץ 2 תוכנית שלמה רק על טוקבקים.. לא הגזמנו?!)

פורסם

לפעמים כיף לפתוח את העיתון.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הכל טוב ויפה, אבל רק שלא יכנעו ללחץ וישאירו את פנסי האיתות האמריקאים. אני פשוט לא סובל את הדברים האלה. אתה אף פעם לא מבין אם הרכב בולם או מאותת לפנייה או שניהם.

פורסם

בארה"ב התקנות קצת שונות וכל רכב חייב באיתות צד מקדימה בנוסף לאיתותים הרגילים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

השאלה מה קורה עם דגמים שנמכרים גם באירופה וגם בארה"ב.

כמו טויוטה קורולה, ניסאן טידה/ורסיה, הונדה אקורד/אקורה TSX...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יותר מטריד זה הרכבים שנמכרים תחת מותג אחד אבל בעצם מיוצרים על ידי חברה אחרת. אצלנו זה לדוגמה "שברולט", רובן של אלו המיובאות לארץ מיוצרות בכלל על ידי מפעל של "דהאו" ז"ל ולא ע"י שברולט עצמה.

האמריקאים בכלל חיים באשליות שם, אבל זה פחות קריטי להם, הם לא אוהבים הונדה? אבל הם קונים אקיורה (שזה הונדה עם סמל שונה שמיועד לקהל האמריקני) אותו דבר לגבי כל רכבי קרייזלר שעל אף המותגים השונים כולם אותו דבר (Jeep, Dodge, וכו'). גם פורד ככה.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

היום מה שהיה פעם דייהו הוא שברולט לכל דבר. דייהו כבר לא קיימת.

רכב שמיוצר היום במפעל לשעבר של דייהו בקוריאה, הוא שברולט לכל דבר, אם אתה אוהב את זה או לא.

ואם אתה לא אוהב את זה, הפתרון הוא פשוט מאוד - אל תקנה אחת. זה מה שאני עושה.

ולגבי שאר הדברים שכתבת - אני מסכים אתך.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...