Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עייפות החומר, הכוונה לאו דווקא להתיישנות אלא לשבר/גזירה עקב עומס גבוה מהמתוכנן שפועל על חלק או המכלול לאורך זמן ממושך או רגעי, החלק לא תוכנן כנדרש או לא עבר תהליכי יצור תקינים - פגם יצור (תקלות מאוד נדירות, אגב).

מכה חוזרת, צמיג הטרקטור בעל קוטר מאוד גדול, כל פגיעה שלו במכשול מחזירה מכה בעוצמה חזקה לתוך מערכת ההנעה בכוון הפוך לכוון ההנעה, מה שמגדיל את עוצמת המכה. במקרה כזה, הנקודה החלשה בשרשרת תקרוס, לרוב, וזה גם אופני לרכבי שטח, ציר הסטליטים הוא הנקודה הזאת והוא ניגזר.

המקום לבדיקות אלו הוא המכון לחקר הכשל. חפש בגוגל ותמצא פרטי התקשרות. קח רק בחשבון שבדיקות מטלורגיות אינן זולות ועלותן יכולה להסתכם בסכום התיקון שציינת.

פורסם

תנסה לפנות ישירות ליצרן. לפעמים היבואן "תובע" את היצרן (claim) על חלקים במסגרת אחריות, בעיקר על חלקים שאין איתם ניסיון, ולא פעם "שוכח" להעביר את התביעה ללקוח.

יכול להיות שהבעייה שלך מוכרת בעולם אך מעולם לא נתקלו בה בארץ.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

כיצד פונים ליצרן?

אין לנו שם נסיון עם דברים כאלה.

למה הנושא הועבר לאופ-טופיק? הנושא הוא טכני, לא?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אבל טרקטור זה אוף-טופיק :-)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

זה שהצמיגים במידה שווה כחדשים לא אומר שהם באמת באותו הקוטר. ממליץ לך למדוד פיזית קוטר חיצוני כדי לשלול צמיג פגום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לך אולי איזו מדרגה קטנה לא ניצבת לשביל שאתה עובר קבוע לאותו כיוון ומהר?

כניסה למחסן או רפת .

או שאתה נוסע תמיד עמוס לכיוון אחד וריק לכיוון שני והשביל בשפוע צד , ואז בכיוון העמוס צד אחד מקבל יותר משקל באופן קבוע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש מדרגה בגובה של כ-20 ס"מ, אבל עוברים בה 3-4 פעמים בשבוע, זה לא נראה לי קריטי.

אתמול אני ואבא היינו אצל המוסכניק הוותיק (מורשה פיאט/ניו הולנד) שמטפל לנו בשני האינטרנשים הישנים (72' ו 83')

הוא טוען ששחיקה זו נעשתה כתוצאה משינוי תנועה (אחורה קדימה) במהירות, עוד הוא טוען שנתקל בתופעה דומה בטרקטורים ישנים בעליי מעמיס קידמי.

אם טענתו של המוסכניק הוותיק נכונה, מה קורה בשופלים שבהם עוברים מקדימה לאחורה במהירות וללא עצירה קודם לכן?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אני מניח שבשופלים תמצא סיטליטים מחוזקים למרות שנראה לי שאין שם בדיוק סיטליטים וההנעה מועברת לגלגלים בצורה הידראולית ונפרדת לחלוטין מצד לצד. דומה לבוב-קט.

• תוכן חדש...