Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ביומיים האחרונים קרה דבר מוזר, כשאני לוחץ על הגז יש רעש מהמנוע מחריד כמו של פלסטיק שנוגע בסיבובים של הסל"ד

הרכב נכבה לי בנסיעה איטית, מישהו אמר לי שכנראה נשבר משהו בתוך המנוע וזה אומר שהמנוע החזיר את חייו לבורא

חשוב לציין שלאוטו גם קשה לנסוע,מחר אקח אותו למוסך על הבוקר (אשמח אם תמליצו על מוסך אמין באיזור רמת גן-בני ברק)

מה דעתכם ?

האם באמת הלך המנוע?

או שמע אצל מישהו מכם מתעורר חשד אחר ?

תודה לעונים ולעוזריםם

פורסם

אני רוצה ברשותכם להיות ברור יותר,הרעש מזכיר יותר רעש של טרקטור

חום מנוע - יציב.

כאשר אני לוחץ על הגז המנוע מרעיש בצורה מחרידה ואף לא סוחב.

כאשר אני מוריד את הרגל מהדוושה או במעבר הילוך(אוטמט) המנוע שקט שוב

וחוזר הרעש בחזרה..

אני סטודנט וכל שקל בשבילי זו הוצאה

אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי מה דעתכם ?

פורסם

שמעתי רעשים דומים כאלה בקוואליר אצלי כאשר הבורג שמחזיק את השסתום השתחרר, והצינורית שמזריקה עליו שמן היתה עפה, פוגעת במכסה שסתומים, נוחתת למטה ושוב עפה , וכך חוזר חלילה.

אחפש תמונה להמחשה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

גם בקורסיקה שהיתה לנו (95) היה רעש כזה. הרעש היה של שני מיסבים שהחלפנו - אלטרנטור ומ. מים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רועי, מיסבים גרמו לך לחוסר סחיבה?

אדיר, צירפתי תמונה של השסתומים בראש של הקוואליר, מסומן הבורג שהשתחרר, וגרם לכל הכוסית שהוא מחזיק להסתובב על צירה, כתוצאה מכך, מוביל השמן שדוחף את הכוסית הזו (מסומן) היה עף כל פעם לעבר מכסה השסתומים והיה יוצר רעש חזק של דפיקות.

כמובן שהשסתום לא נפתח/נסגר, וזה גרם לזיוף רב וחוסר סחיבה. הפתרון היה כמובן כיוון שתסומים מחדש והרכבת בורגי נעילה מתאימים מלמעלה, כך שהעסק לא ישתחרר שוב - works like a magic

IMG_0049.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...