Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערך העברי לא מעודכן בעליל - יש מידע עדכני בהרבה בערך המקביל באנגלית.

בשורה התחתונה, לא הצליחו להוכיח שטאורין עושה משהו, בכלל.

פשוט חומר שקיים בגוף, וכנראה שלא מזיק. או שנגדיר את זה ככה:

משקאות האנרגיה כל כך פופולריים היום, שאם טאורין היה מזיק

היינו מגלים את זה מזמן.

עליי המשקאות האלה לא משפיעים בגרוש. כלום, נאדה,

גם אם אני שותה שניים ברצף. יש אנשים שרגישים מאוד לקפאין

ולכן גם כמות קטנה תעורר אותם לכמה שעות, ויש כאלה שבקושי רגישים -

זה מאוד-מאוד אינדיבידואלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

XL BLU ושאר מותגי מדבקה מיובאים מאותם מפעלים ובעלי אותו הרכב

או מאקו ביט בפולין או מהמפעל באנגליה ששכחתי את שמו

ההדפס שונה המשקה דומה

רדבול הם היחידים שמיצרים במפעל נפרד

לדעתי הBLU עדיף על הרד בול בטעם

פורסם

נכון, פולין, עד כמה שאני זוכר.

הטעם של BLU קרנברי אפילו סביר, ביחס ל"משקה אנרגיה".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כמו סירופ שיעול מוגז :wink:

ד"א הטאורין מסביר את הציור של השור...

סינטטי,נכון? :?

כנראה שיש אמת בדבר (בקשר לשני המשפטים הראשונים) :-D

בקשר לשאלה, אין לי מושג :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זרע של שור זה דבר יקר, תגידו תודה שפחית עולה רק 10 שקל

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הייתי שותה רדבול פעם בהרבה זמן כי חבל על הכסף, מיד אחרי יצא XL שהוא ממש אותו הטעם! אפילו חשבתי עם חברים שזה פשוט מישהו שהתפטר או גנב את הנוסחה מרד בול ולכן עכשיו יש אותו הדבר בשם אחר ויותר זול, ורדבול בחוכמה דרשו הרבה כסף כי לא זכור לי משקה אנרגיה לפניהם, אחרי שהתרגלתי ל XL ניסיתי את כל הBLU ואת XI ואת קרנברי הזה וכלום לא התקרב לXL ורדבול, אחרי כמה חודשים טובים שלא נגעתי ברדבול יצא לי לטעום אותו אצל חבר, ומה אני יגיד הXL לוקח בגדול מבחינת טעם ולא נשכח מחיר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה רק אומר שאתה כבר רגיל לטעם של XL. תשתה קולה פעם אחת, תשתה דיאט קולה למשך כשנה רצוף, ואז שוב תשתה קולה. אתה תראה שתגיד "איכס, איך אנשים מסוגלים לשתות קולה ולא את הדיאט!". בדיוק מה שקרה לאחי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תשתה דיאט קולה למשך כשנה רצוף, ואז שוב תשתה קולה. אתה תראה שתגיד "איכס, איך אנשים מסוגלים לשתות קולה ולא את הדיאט!". בדיוק מה שקרה לאחי.

בדיוק מה שקרה לי, אני לא מסוגל לגעת עכשיו בקולה רגילה, זה הכל עניין של הרגל (כמו כמות הסוכר בקפה)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
זה רק אומר שאתה כבר רגיל לטעם של XL. תשתה קולה פעם אחת, תשתה דיאט קולה למשך כשנה רצוף, ואז שוב תשתה קולה. אתה תראה שתגיד "איכס, איך אנשים מסוגלים לשתות קולה ולא את הדיאט!". בדיוק מה שקרה לאחי.

בדיוק מה שקרה לי, אני לא מסוגל לגעת עכשיו בקולה רגילה, זה הכל עניין של הרגל (כמו כמות הסוכר בקפה)

הייתי שותה רדבול פעם בהרבה זמן כי חבל על הכסף, מיד אחרי יצא XL שהוא ממש אותו הטעם! אפילו חשבתי עם חברים שזה פשוט מישהו שהתפטר או גנב את הנוסחה מרד בול ולכן עכשיו יש אותו הדבר בשם אחר ויותר זול, ורדבול בחוכמה דרשו הרבה כסף כי לא זכור לי משקה אנרגיה לפניהם, אחרי שהתרגלתי ל XL ניסיתי את כל הBLU ואת XI ואת קרנברי הזה וכלום לא התקרב לXL ורדבול, אחרי כמה חודשים טובים שלא נגעתי ברדבול יצא לי לטעום אותו אצל חבר, ומה אני יגיד הXL לוקח בגדול מבחינת טעם ולא נשכח מחיר

חולק על שלושתיכם, על maatrixx חלקית.

לגבי הניסוי עם הדיאט קולה/קולה, הייתי, ניסיתי, לא השתכנעתי, אני בבית שותה דיאט קולה כבר למעלה משנתיים, ועדיין מתגעגע לקולה ולפעמים חוטא באיזה בקבוק קר. ועדיין ולא "התרגלתי" לאהוב את הטעם של הדיאט קולה, זה פשוט לא זה, והקולה זירו? לדעתי אותו בולשיט, לא כמו הקולה האמיתית.

בקשר לxl/redbull, אין להם את אותו הטעם, המשקאות כולם דומים פחות או יותר אך ניתן להרגיש את ההבדל.

מסכים שהXL לוקח בגדול לטעמי, גם מבחינת הטעם, בעיקר מבחינת המחיר. (מסכים גם שהקרנבריס על הפרצוף, כמו שאמרו = תותית מקולקלת, אך אני מכיר מישהו ששותה רק את זה!).

ולגבי הXi, אני שמח שזה לא רק בראש שלי הטעם לוואי החזק הזה, אבל רק אני קישרתי אותו לטעם החזרת?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא רציתי להגיע לזה אבל נראה לי שאצל רובכם הכסף משחק פה משחק פסיכולוגי, ולכן כנראה המסקנה של חלקכם היא - XL טעים כמו רד בול (כי אני לא פראייר לקנות רד בול ב-9-10 ש"ח לעומת 3 XL ב-11, לכן הטעם זהה אם לא משופר). שיהיה :roll:

ועדיין, הרד בול פי כמה וכמה יותר טעים מה-XL. ל-XL חוץ מטעם מתוק יתר על המידה, אין כלום. משקה לא תוסס, לא מעורר, כלום (עם כל הכבוד למכורי ה-XL).

נ.ב

ארז - הקטע עם הקולה זה לא משהו שקורה למישהו אחד או שתיים (וכך גם לגבי יתר הדברים - כל אותם הרגלים כמו ש -benjah רשם), זה קורה להרבה. לך אולי לא, אבל להרבה כן (שאני אישית מכיר).

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, אתה יכול להגיע לאן שאתה רוצה חופשי, אבל למה להכנס לוויכוח של טעם וריח?

אני שותה קולה לפעמים, ואוהב יותר מפפסי וRC או כל קולה אחרת למרות מחירה יקר יחסית, כי היא טעימה לי, תותית אני לא אוהב ויש אנשים שכן! במבה אדומה אני מתעב ויש אנשים שממש חולים על זה!

עוד דוגמא, חוץ מסופרים גדולים אני לא מוצא לקנות נסטה לימון, רק אפרסק, אני לא אוהב אותו אך השוק הצביע ברגליים ומעדיף את האפרסק לכן אני לא יכול למצוא אותו כמעט אף פעם בפיצוציות וסופרים קטנים.

איך בכלל אתה יכול להתווכח על טעם של בן אדם?

אגב כמות סוכר בקפה, אתם יכולים להתרגל לחלב 1% או עמיד? אני לא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...