Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקוס 2003 ככה שיש שם מקום לרדיו דיסק

לפני שבועיים נגנב הרדיו דיסק אבל אני חושב שהשאירו שם את הקונקטור ולא קרעו כלום..

אשמח להצעות לרדיו דיסק טוב ממוצע שקורא MP3

ואם למישהו יש תמונה של הקונקטור שמקבלים עם הרדיו דיסק זה טוב כדי לראות שזה מתאים למה שיש אצלי.

תודה רבה.

פורסם

אם לא ממש אכפת לך מהחברה של הרדיו ואולי גם מהאיכות(אם סתם ככה אתה שומע מדי פעם מוזיקה) אתה יכול להביא בפחות כסף רדיו דיסק עם כניסה של mp3 ועוד דברים כאלה

פורסם

לגבי הרדיו דיסק שהביאו לך, יש לי אותו, והרמקולים הכי פשוטים שאפשר להשיג(של פיוניר) וזה נותן בראש!

באמת שאם אתה לא פריק של מוסיקה ובאסים, ואתה לא מחפש דיוידי וגרפיקה וצבעוניות, לא צריך יותר מזה.. פשוט נוח ואיכותי, ואפילו מקבלים שלט :)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

כן נראה לי שאני אלך עליו אני רק צריך לדעת אם זה יתחבר לי לקונקטור שבפורד פוקוס.

איך אפשר לבדוק את זה?

ואיפה יש מתאמים אם חסר לי משהו?

כי גנבו את הרדיו דיסק הקודם ואני לא יודע איזה חיבורים גנבו איתו.

תודה רבה.

• תוכן חדש...