Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אז ככה, אנחנו נמצאים כרגע בתהליך של חיפוש אחר רכב למשפחה {5 מקומות כולל הנהג, רכב משפחתי}. אנחנו כבר זמן מה מחפשים ובודקים סוגים שונים אך מצאנו את עצמינו רק מסתבכים וכמו שאומרים- "מרוב עצים לא רואים את היער"

אני מתארת לעצמי שרבים פונים אליכם ושואלים שאלות דומות לזאת שאני אשאל ולכן מלכתחילה לא ישר שאלתי אך התחלנו להרים ידיים, יש כ"כ הרבה סוגי מכוניות שאנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות וכשאנחנו מתחילים לחשוב על מכונית מסויימת פתאום צצים מלא דברים רעים עליה... ווקצור ,

הסתבכנו לגמרי ואנו נשמח מאוד אם תוכל קצת להקל עלינו.

הבקשה שלנו היא בעצם בקשת מיליון הדולר.

אנחנו מחפשים אחר רכב שהדבר שהכי חשוב לנו זה תצרוכת דלק. רכב שהכי פחות זולל - זה הכי הכי חשוב לנו!

מתווסף גם המחיר שהוא עד 25000-30000. משנת 2000. רכב אמין שלא מצריך ביקורי מוסך.

הרכב צריך להיות חזק כי אבא שלי נוהג יחסית הרבה. הרבה מעל הממוצע ולכן רכב שאחרי כמות מסויימת של ק"מ גוסס לא מתאים לנו בכלל... {הוא עובד בכמה מקומות כך שהוא מסתובב הרבה עם הרכב ואני רוצים לקנות רכב לאיזה 10 שנים..}

אנחנו פשוט לא יודעים איזה מכוניות מכל האפשרויות הרבות שיש היא הכי אמינה ומי צורכת הכי פחות דלק..??

{הסתכלנו קצת על יונדאי אקסנט, סוזוקי בלנו, ועוד כ"כ הרבה שכבר התערבבו לי כל השמות..}

נשמח מאוד אם תוכלו לתת לנו שמות של רכבים שלפי ידיעתכם יכולים להיות טובים לנו.

בטח הנושא הזה טחון אצלכם ואני מצטערת אם כבר נמאס לכם לענות על כאלה שאלות פשוט אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות ומקווים לעזרתכם....

תודה רבה רבה!!!

לילה טוב:):-)

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

על צריכת דלק קראי פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217877

אם צריכת דלק היא השיקול הראשון בבחירת רכב - צמצמי את החיפוש למשפחתית עם גיר ידני.

בדקי במחירון איזה אפשרויות יש בתקציבך, משנת 2000 (לא הבנתי למה המגבלה המשונה הזו, אבל ניחא) וחזרי אם השוואה או שאלות ממוקדות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי סוזוקי בלנו תתאים לדרישות שלכם הייתה לנו כזאת שנת 2000,היינו ניד הראשונה שלה.אוטו אמין,חסכוני מאוד,חלפים לא יקרים.

פורסם

השתמשי במנוע החיפוש של הפורום, ותמצאי שרשורים על הבלנו, ועל רמת הבטיחות שלה.

אם גם בטיחות חשובה, ולא רק צריכת דלק בשנת 2000, חפשי גם מגאן ידנית, או מגאן סניק. (אינני יודע מה המחיר לשנת 2000, בדקי).

נסיעה של חמישה אנשים ברכב היא פרמטרים נוספים, גם נוחות, ובטיחות חשובים לא פחות מצריכת דלק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי בשנתונים היותר גבוהים של 2001-2002 במיוחד בדגמי הסופר בלנו רמת הבטיחות עלתה.האמת היא שהרכב שלנו היה בכלל בלי כריות.דרך אגב היא סיימה את חייה בתאונה די גדולה ושמרה על הנוסעים מצויין.

פורסם
קורולה-אמינה. זריזה. קצת צפופה מאחורה.

קצת צפופה מאחורה ?

הרכב יכול לשמש ל 5 לנסיעות קצרות ותו לא, אלא אם כן מדובר על משפחה של אנשים קטנים מהממוצע.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אנשים קטנים אנחנו לא... כולנו כבר ילדים גדולים..:)

נתקלנו ברכב -ניסן אלמרה , דווקא נשמע אחלה רכב.

מה אתם אומרים? אמין ? לא זולל דלק?

תודה...

פורסם

לפי דעתי קחו סוזוקי בלנו ידנית אמינה מאוד , צריכת דלק נמוכה מאוד ומרווחת, תיקונים זולים

אם תמצאו ידנית יד פרטית זה יהיה מצויין בשבילכם

פורסם

אלמרה היא בהחלט אופציה טובה עבורכם , הרכב בהחלט אמין ומרווח יחשית מאחור.

הבלנו אינה ממולצת, מושב אחורי בעייתי ונוחות נסיעה לוקה בחסר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...