Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום, אני חבר חדש פה, אנא התייחסו אלי בסבלנות במיוחד כי איני מבין כולכך בכול העסק.

להוריי אין רשיון ואני בעל רשיון כבר כ8 חודשים וברצוננו לקנות כבר אוטו, אוטו זה יקנה במיוחד לצרכיי, נסיעות בתוך העיר ובעתיד במידה ואשרת קרוב לבית אז גם לנסיעות לבסיס.

התקציב לא גדול במיוחד, נע בין 10K ל20K, עדיפות למכונית עם תיבת הילוכים ידנית.

לא מבין כולכך בנושא אז אשמח גם אם תיעצו על מכוניות בעלות צריכת דלק נמוכה יחסית ומכונית בעלת חלפים במחירים נמוכים יותר.

אשמח לעזרה, תודה מראש, אריאל.

פורסם

פיאט פונטו תתאים יפה מאד לדרישותיך בתקציב שלך תוכל לקנות אחת ידנית משנת 2001-2002 וישאר לך כסף ליישור קו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לך על יונדאי אקסט 1995-1999

זה עומד בתקציב שלך. יש לי 1995 ויש לי אותה 4 שנים. עשיתי עליה 50000 קמ. אפס תקלות. אוטו אמין, לא זולל דלק ופשוט סוס עבודה. קצת אוכל שמן אבל ככה זה כל האקסנט. להניע ולנסוע.

המלצתי לאחי והוא קנה בדיוק כמו שלי רק 1999, מאוד מבסוט. רכב פשוט מעולה. אז נכון שזה לא מפנק ובבורות הוא מקרקש, והכסאות לא הכי נוחים. אבל הוא מניע ונוסע. פשוט תענוג.

גם לחבר שלי מהעבודה המלצתי, הוא קנה 1996, יש לו אותה כבר שנה וחצי - מאוד מאוד מרוצה

אלו דגמים מעולים. קשה מאוד למצוא, אבל תנסה למצוא עם סביב 100,000 ק"מ, יד שניה-רביעית.

זה עונה בדיוק על הדרישות שלך.

accent.jpg

פורסם

אם אתם לא צריכים להסיע את כל המשפחה ברכב על כל מטענה באופן תדיר, סופר מיני היא בהחלט הבחירה המומלצת עבורך.

הפונטו היא אופציה טובה ומוצלחת, נותנת תמורה טובה לכסף.

רוצה עוד אופציות טובות - פורד פיאסטה או סיאט איביזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...