Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבועיים אני כנראה ארד עם החברה לאילת לכבוד יום ההולדת שלי, אשמח לקבל המלצות על מלון 4 כוכבים מינימום, בעיקר לזוגות, שכמה שפחות משפחת ישראלי הממוצעת תורגש בו (כמה שפחות בעונה הזאת.. אני חיי בסרט הא?).

התיכנון הוא סופ"ש חמישי עד ראשון, אולי גם שני, עוד לא בטוח.

כמובן שאנחנו זוג חיילים שכולם יודעים כמה צה"ל משלהם להם, אז בבקשה משהו עם מחיר סביר בהתאם למיליונים שאנחנו מרוויחים :lol:

כמו כן האם מישהו מכיר/יודע על טיסות מנמל התעופה חיפה לאילת? שמעתי שאין יותר טיסות מהנמל הזה אבל זה נראה לי פשוט.. הזוי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שלשום חזרתי מאילת בפעם השניה העונה.

במאי הייתי במלון סייסטה,מלון שלפי דעתי יענה על דרישותיך,בסביבות 2200 ש"ח לסוף שבוע לזוג עם אירוח הכל כלול,קח בחשבון שזה מלון עממי,ברמה בינונית ככה שלא יהיו לך יותר מדי ציפיות(לפי מה שאני מבין כי לא רשמת תקציב,אין לך יותר מדי אופציות-בטח לא ביולי-אוגוסט).

אם תרצה לעלות ברמה (ובמחיר כמובן),שלשום חזרתי מסוף שבוע בנפטון רימונים-מלון 5 כוכבים ברמה גבוהה,אמנם לא מפואר כמו הרודס או מלכת שבא אבל מלון יפה,נקי,שרות מעולה בכל המלון מחדר האוכל עד ניקיון בחדרים ובבריכה ואוכל שלא מבייש מסעדת 3 כוכבי מישלן...הכל מהכל וממש ממש טעים,אני מניח שסוף שבוע במלון כזה על בסיס חצי פנסיון יעלה לך בסביבות 4000+ש"ח.

בהצלחה.

פורסם

מלון אגמים. אמנם לא זול, אבל בהחלט נהדר לזוגות (לא מלון של מסיבות - כן?), בעיקר כי אין שם הפעלות לילדים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם אתם מעל שנה בצבא כבר עדיף לטוס לטורקיב במחירים האלו, אמנם משפחת ישראלי מגיע גם לשם בכמיות אבל לפחות יש גם תיירות מאירופה :wink:

פורסם

כל המלונות בקו החוף ממלכת שבא (לא נחשב) ומזרחה

יחסית מלונות יוקרטיים שפחות מזמינים פני משפחות עקב המחירים ויש בהם יותר אוכלוסיה איכותית (הכל יחסי)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב, אז התקציב הוא כ-2000 ש"ח במקסימום שבמקסימום (כל התקציב כולו שלי ושל החברה הוא 1500 ש"ח כ"א) לסופ"ש של 3 לילות.

בנתיים הדילים הכי טובים שמצאתי הם במלונות דן פנורמה, בסביבות 1750 ש"ח ע"ב לינה וארוחת בוקר, ובמלון פרימה מיוזיק ע"ב חצי פנסיון בכ-1650 ש"ח.

עכשיו יש התלבטות קשה של איפה לקחת. דן פנורמה קרוב יותר לעיר, אבל בלי ארוחת ערב שזה קצת מעיק ויעלה את הוצאות המחייה. מצד שני פרימה מיוזיק יש חוף ממול, קרוב מאוד לריף, וגם ככה לעיר נגיע רק בלילה כי ביום אי אפשר להסתובב שם.

מה שכן, נאלץ להסתדר עם מוניות. כמה הם גו(נ)בים בימנו שם?

מישהו מכיר את המלון הזה והיה בו? איך הוא? בביקורות ב-TripAdvisor הוא די בסדר.

פורסם

יש שאטל כל שעה אם אני זוכר נכון מאזור החוף המערבי לעיר.

תתקשר למלון ותברר את זה איתם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני חזרתי לפני כמה ימים מאילת.

היינו באכסניה, אבל לפני כמה שנים הייתי בדן פנורמה, אחלה מלון, חצי פנסיון, חדרים נקיים ואוכל טוב.

יתרון כמו שאמרת, קרוב לעיר ולכל המקומות שיוצאים אליהם.

אני בימים שהייתי באילת נסעתי הרבה במוניות עם חברים, כי היה חם והאכסנייה הייתה למעלה כזה ולא היה כוח לעלות כל פעם.

לקחו בין 10-15 שקל נסיעה.

הכל תלוי עד כמה זה קרוב לאן שאתה צריך לנסוע.

תהנו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

סוכנת נסיעות שאבא שלי מכיר הביאה לי את הדיל במלון פרימה מיוזיק אילת ב-1600 בול, לקחתי את זה.

הגעתי למסקנה שלא מן הנמנע יהיה לסוע במוניות, אז עדיף כבר שיהיה מלון קרוב לים, וככה אפשר יהיה להחליף בין הים לבריכה כיתחשק.

• תוכן חדש...