Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF TSI 1.4 או HONDA CIVIC 1.8?

Danny98
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שני דגמים של הגולף, אחת עם 122 כ"ס ואחת עם 160 כ"ס.

אז לגבי הכוח זה משתנה מדגם לדגם..

לגבי הצריכה, אם אינני טועה הצריכה דומה בדגמים, וזה 1 ליטר דלק ל-16/14 ק"מ - על פי נתוני יצרן.

פורסם

מדובר על הגולף הזאת

http://newcar.yad2.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F/%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3%20%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94%20%D7%93%D7%95%D7%A8%206/23631

מישהו יכול להגיד לי מה יהיה המחיר של הדגם הזה בערך אחרי המיסוי הירוק?

והמחיר ביד 2 הגיוני?!

הגולף עולה באמת 148 אלף שקל?

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

הגולף תסחוב יותר טוב,ותשתה פחות,בגולף רק שנתיים אחריות,לגבי האמינות ע"פ נסיון העבר קרוב לוודאי שההונדה אמינה יותר והיא בלי ספק יפה יותר.תבצע נסיעת מבחן ותרגיש בעצמך.

פורסם

הגולף 122 כ"ס עדיפה על הסיויק ועל ה גירסה עם ה 160 כ"ס.

בסיויק המיתלים האחוריים כבר לא עצמאיים ופרט להשפעה על אחיזת הכביש גם הנוחות נפגעה.

החלפת הילוכים בגולף עם 2 המגדשים לא חלקה.

לגבי עיצוב...הסיויק מצועצעת להחריד ואחרי זמן מה העיצוב המוחצן אה לה מלחמת הכוכבים

הופך למטרד.

פורסם
איזה רכב יהיה עדיף?

מבחינת כוח, צריכת דלק ואמינות:roll:

כוח - גולף.

צריכת דלק - גולף.

אמינות - שאל את הבאבא סאלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא כתבתה באיזה סיוויק מדובר, 5 או 4 דלתות. זה שתי רכבים שונים. ב4 דלתות המתלים האחוריים הם כן עצמאיים. ב5 לא, אבל לא שמתי לב, שזה משפיע על היציבות - לפי דעתי, רכב מאוד יציב על הכביש. עיצוב זה עניין של טעם. יש כאלה, שמעדיפים לנסוע בחללית ואחרים במקרר.

והדבר הכי חשוב, שיחד עם הגולף אתה קונה את המוניטין המפוקפק של צמפיון מוטורס ואחריות מקוצרת של שנתיים מול שלוש בהונדה.

פורסם

מדובר על סיויק 4 דלתות.

לא התחברתי ל5.

מישהו יכול להגיד לי מה המחיר המעודכן של הגולף 1.4 TSI ?

יש לי הרגשה שהמחיר ביד 2 לא מעודכן.

פורסם

148 אלף לגרסה הבסיסית. 164 אלף למאובזרת. 180 אלף ל-160 כ"ס. לי יש הרגשה שדקה לפני המיסוי הירוק פולקסווגן העלו מחירים כדי שהם יוכלו להוריד אותם לרמה הקודמת אחרי המיסוי הירוק. לא יפתיע אותי אם זה נכון, האמת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הגולף 122 כ"ס עדיפה על הסיויק ועל ה גירסה עם ה 160 כ"ס.

בסיויק המיתלים האחוריים כבר לא עצמאיים ופרט להשפעה על אחיזת הכביש גם הנוחות נפגעה.

החלפת הילוכים בגולף עם 2 המגדשים לא חלקה.

לגבי עיצוב...הסיויק מצועצעת להחריד ואחרי זמן מה העיצוב המוחצן אה לה מלחמת הכוכבים

הופך למטרד.

למה ניראה לך שהחלפת ההילוכים לא חלקה? דווקא יצא לי ליסוע ברכב עם DSG וההעברה חלקה לחלוטין.

ולמה גרסאת ה122 עדיפה על ה160?

פורסם
148 אלף לגרסה הבסיסית. 164 אלף למאובזרת. 180 אלף ל-160 כ"ס. לי יש הרגשה שדקה לפני המיסוי הירוק פולקסווגן העלו מחירים כדי שהם יוכלו להוריד אותם לרמה הקודמת אחרי המיסוי הירוק. לא יפתיע אותי אם זה נכון, האמת...

האמת שגם אני חשבתי כך, אבל בשביל מה להם? אחרי הכל, הרווח שלהם הוא אותו רווח, רק המס שהם משלמים מופחת.

תכסיס שיווקי?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ה-TSI עם ה-122 סוסים תרגיש חזקה יותר מסיויק 5 דלתות ידנית? זה מה שאתם אומרים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מישהו יכול להגיד לי באיזה קבוצת זיהום כל אחת מהמכוניות נמצאת? (סיויק 1.8, גולף TSI 1.4)

ועד כמה המחיר שלהן יכול לרדת לאחר המיסוי הירוק? :roll:

• תוכן חדש...