Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ראשית אחלה פורום נהניתי לקרוא פוסטים קודמים בנושא שלי.

עכשיו אני מחפש כמה שיותר פרטים על פיג'ו 206 ורציתי לדעת כמה דברים

מה ההבדלים בין הדגמים של 1999 ל- 2000 ?

איפה אני יכול לקרוא מידע על איזה גרסאות של הרכב יש (מאובזרות יותר או פחות...)

התקציב שלי הוא 25 אלף..ואני מעוניין באוטומט איך הרכב באוטומט? האם עדיף ידני...? (אני די מעוניין באוטומט)

האם אפשר להשיג מנוע של 1600 ב- 25 אלף ?

כמה קילומטרז זה כבר מעבר ממה שצריך כשקונים רכב...

הדעות שקיבלתי על הרכב חלוקות..לכן אשמח לקבל דעות מקצועיות בפורום הזה מאשר סתם אנשים.

תודה מראש לכל העוזרים :)

בברכה, רועי

פורסם

יש דעות מנוגדות לגבי ה-206 ממש כך , אני שייך לאלה שמאוד אוהבים את הפיג'ו הזה ,מה שאכתוב עליו לחיוב תקרא במקום אחד את ההיפך , יש לשם דגש על המנוע הסובל מ- דליפות מאטם הראש של המנוע כי זהו עקב-אכילס. לך על ה-206 ללא חשש. בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

התופעה של הדליפות מראש המנוע קיימות במנוע ה1600 סמ"ק בשנתונים מסוימים וקיימות גם בדגמים אחרים של היצרן. בכל מקרה לא מדובר בתיקון יקר או מסובך במיוחד וכנראה שגם לא רלוונטי בתקציב שהגדיר הבחור.

בתקציב כזה אתה מגרד את תחתית ההצע של ה206 האוטומטיות בשוק, אם בכלל תצליח למצוא משהו. זה אומר שהמבחר יהיה מצומצם ביותר וכנראה שבסופו של דבר תצטרך להתפשר על רכב לא מטופל, עם הרבה ידיים או קילומטראז' גבוה. מצד שני, אם תחכה מספיק כנראה שבסופו של דבר תמצא מציאה אמיתית גם בתקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...