Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א, לא רק שאני לא מסכים בשום פנים ואופן שיזרקו שום דבר מהחלון אצלי ברכב, יתרה מזאת, אפילו שקלתי להצטרך למלשינים של משרד איכות הסביבה על אנשים שזורקים דברים מהאוטו שלהם.

פורסם

יסבירו לי ידידי המלומדים שהגיבו פה למה לא אוכלים באוטו שלהם?

כי זה עלול ללכלך?

גם אצלכם בבית לא אוכלים כי זה עלול ללכלך?

מה הבעיה להרביץ איזה ארטיק או מנה שווארמה באוטו (לא מדבר כרגע על העניין החוקי או על שליטה ברכב תוך כדי נזילת טחינה לאורך המרפק).

אסור לשתות?:shock:

במיקרים נדירים מכניסים מים מינרלים לאוטו? :shock:

מה עובר עליכם?

בתשובה לסקר, בין הרגליים של הנוסע האמצעי מאחור והוא מתמלא כל יום בערמות של ג'אנק (פחיות, אריזות של שווארמה,עטיפות של ארטיקים, כוסות ריקות של ארומה, בקשות שומה של מס הכנסה ושאר זבל:wink: ).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אצלי גם לא אוכלים. בהתחלה החלטתי שגם לא מעשנים אבל זה בלתי אפשרי (אישית לא מעשן אבל להתחיל לעצור להם כל רבע שעה כדי לעשן.. סתם בלגאן)

שתיה אין בעיה, ארטיק - גבולי, שווארמה - אין סיכוי! אם תישפך לי עמבה על הריפודים נראה לי שהריח לא ייצא בחיים!

פורסם
יסבירו לי ידידי המלומדים שהגיבו פה למה לא אוכלים באוטו שלהם?

כי זה עלול ללכלך?

גם אצלכם בבית לא אוכלים כי זה עלול ללכלך?

אסור לשתות?:shock:

במיקרים נדירים מכניסים מים מינרלים לאוטו? :shock:

מה עובר עליכם?

:mm_yeah:

חכו כמה שנים שיגיעו הילדים, ונראה אז איפה ימוקם הפח ומה מותר/ אסור לעשות ברכב.

אצלי הפח ממוקם, הפתעה!, במקומו, ואני משתמש בו לשימושו המקורי. מאידך, אני מרוקן אותו כל יום יומיים.

חבר'ה, יש הבדל בין לא לעשן או לא לזרוק מסטיק במאפרה, לבין לא לאכול/ לשתות/ לדבר/ לנשום באוטו.

ליבי ליבי עם הנוסעים האחרים אצלכם באוטו...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רק לידיעתכם, קיימת תקנה המחייבת הימצאות פח אשפה באוטו ויש הגדרות לגודל ולצורה שלו. (אז המאפרה לא נחשבת...)

אצלי באוטו לא אוכלים (מותר לאכול לכל היותר מנטוס), לא מעשנים אבל מותר לשתות מבקבוק (אבל לא מכוסות קפה מקרטון!)

אגב, מישהו יודע אם הפח באוטו חייב להיות בתא הנוסעים או שמותר גם בבגאז'? קומפי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפי דעתי זוהי היסחפות,

כשאני נוהג אני לא רואה שום סיבה שאחד הנוסעים לא יאכל/ישתה בגלל ניקיון האוטו,

פירורים תמיד אפשר לנקות...לגבי הטחינה והעמבה על הריפודים צריך להיזהר.

ועישון? הריח דוחה ולפעמים לא יוצא מהאוטו אז לא.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אצלי אסור לעשן, ואם אני יודע שמישהו הוא חסר קואורדינציה, גם אסור לו לאכול.

פחיות, בקבוקים, שקיות של דברים שכבר אכלתי, זה הכל הולך במקום של הרגליים של הנוסע.

אם אני יודע שמישהו עומד לעלות לאוטו, אני לוקח שקית וזורק הכל.

פורסם

לחבר'ה עם הילדים , אח שלי ( אב לארבע וכמו שאני מכיר אותו זומם עוד) לוקח שקית עבה ושם את הידית שלה על ההתקן של הרב בריח .

ככה כשהילדים נכסים יוצאים רבים ישנים וכו' הם לא הופכים את הפח .

ולפח יש קיבולת לזבל של 5 נוסעים ברכב .

החסרון היחיד הוא כשהקטנה בכיסא בטיחות מקדימה , אז הוא כל הזמן צריך להעביר זבל מהילדים לשקית תוך כדי נהיגה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בקיצור, לאף אחד אין רעיון מקורי ויעיל בנושא. חבל. משהו בכל זאת: לאחרונה עברתי לשקית נייר, מהסוג של דברי דואר גדולים. זה מעט יותר אסטטי.

טוב לדעת שיש חובת אחזקת פח באוטו. הייתי בכמה מכוני רישוי בחיי ומעולם לא שמעתי על כך.

אגב, בתמונה מעלי, זו טמפרה?

• תוכן חדש...