Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי הפח ממוקם בבאג' תפוס עם רצועה במקום.

מי שרוצה לאכול / לשתות שיסיים מחוץ לאוטו וייכנס:twisted:

פורסם

בנתיים מאחורי המושב האחורי.

אצלי לא אוכלים ובמיוחד לא מעשנים באוטו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ממוקם בין רגלי הנוסע האמצעי מאחורה, ותפוס עם סקווץ למרות שלפעמים משתחרר יש למישו רעיון טוב יותר?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אם אין פח ברכב, אין לכלוך.

משום שהחוק מחייב ישנו פח ריק ונקי בבאג'ז.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ואין לי פח באוטו...מקסימום המאפרה.

כל פעם שיש זבל, אחרי שאני מסיים נסיעה אני יורד וזורק לפח אשפה.

+1.

מי שרוצה לאכול/לשתות באוטו - שיחכה שנגיע.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לטסט מגיע עם פח שעובר בסוף לבגאז'

אני לא אוכל ברכב ואני לא מעשן בכלל. המאפרות שלי נראות כמו חדר ניתוח (לפני הניתוח!) ואני לא "מייצר" זבל ברכב כי זה עושה פרורים:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

ברכב שלי, אף אחד:

לא שותה.

לא מעשן.

לא אוכל.

במקרים חריגים שותים מים מינראלים מבקבוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עצה לגבי הסקוץ' : זה פתרון מעולה למי שכן רוצה פח באוטו אבל שגם יישאר עומד ולא יעוף בסיבובים או כשאנשים נכנסים למושב האחורי. הבעיה עם הסקוץ' זה שהדבק שלו יותר חלש מהכוח של הסקוץ', ובנוסף הוא גם נמס בחום של הרכב.

הפתרון הכי טוב - לחבר את הסקוץ (החלק הלא שעיר) לאוזני הגומי של הפח עם אקדח סיכות, ממש לתפור אותו לכל האורך, בשולי הסקוץ', בלי להוריד את הנייר שמכסה את הדבק. הסקוץ' נתפס על השטיח השעיר של הרכב בכוח ככה שממש צריך להתאמץ כדי לשלוף אותו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אין כבר על מה לעשות סקרים? :|

א. כבר היו פה סקרים יותר מגוחכים. קרא גם את תוכן ההודעה.

ב. אם אתה מבלה באוטו הרבה זמן, אתה - מה לעשות- מייצר זבל. גם אני לא מעשן באוטו ובכלל, אבל כן אוכל, כן שותה ועושה עוד כמה דברים, ובגלל שאני שומר על רכב נקי - אני זקוק לפח. גם בבית מישהו פה לא מחזיק פח? אני ברכב מרגיש בבית.

ג. אני חושב שהרכב נועד לשמש אותי, לא אני אותו.

פורסם

פח? בשביל מה יש חלון? :roll:

:lol:

אין לי פח, כי אין מה ללכלך באוטו. מקסימום מאלתרים שקית בנסיעות ארוכות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...