Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצריבת דיסק double layer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי xbox 360 וכבר מלא זמן שאני צורב אליו דיסקים.

היום רציתי לצרוב את המשחק ufc 2009 אבל התוכנה imgburn שאיתה אני צורב כל הזמן לא מזהה ולא מוצאת את הצורב..וכל פעם שאני לוחץ על "חפש צורב" (בתוכנה עצמה) זה מחפש אבל לא מוצא אותו..כבר כמעט התייאשתי..מה אפשר לעשות?

פורסם

אני יכול להמליץ לך על תוכנה הרבה יותר טובה ממנה, עד לא מזמן גם אני הייתי צורב איתה לבוקס

CloneCD זו התוכנה הכי פשוטה שאי פעם ראיתי, לוחצים על שני כפתורים ויש לך דיסק מוכן.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אני מכיר את התוכנה clonecd..ניסיתי לצרוב דרכה אבל גם היא לא מזהה את הצורב.

אני לא חושב שהבעיה היא בתוכנה..

כל אחת מהתוכנות כותבת לי no drivers were found,מה אפשר לעשות?

פורסם

צורב IDE או SCSI? דורש דרייבר? ממתי זה קרה?

נסה שחזור מערכת לתאריך שאתה בטוח שהכל היה תקין,אולי איזה דרייבר התפקשש לך שם במערכת.

כביכול תנסה עוד תוכנות כדוגמת NERO,DVDDECRYPTER ודומיהם בשביל לבדוק אם הן כן מוצאות את הצורב.

אם אף אחת לא מוצאת זה או בעית תוכנה או בעית חומרה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא ממש מבין במחשבים ואין לי מושג איך לעשות שחזור מערכת ואני לא זוכר תתאריך שהכל עבד כי זה היה ממש מזמן..

ואם אני לא טועה זה צורב SCSI ורק שאני אהיה בטוח איך אפשר לבדוק?

פורסם

אם זה IDE אז ישנו כבל במחשב בינו לבין הלוח.

אם זה SCSI אז ישנו כבל במחשב בינו לבין כרטיס שיושב על הלוח.

ול SCSI צריך דיסק עם דרייבר ייעודי.

שחזור מערכת : התחל > תוכניות > עזרים > כלי מערכת > שחזור המערכת > בחר תאריך.

הכונן עצמו מתפקד בסדר בקריאת דיסקים? (בשביל לשלול תקלת חומרה).

במקרה הכי גרוע צורב חדש מגרד את ה130ש"ח :).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה כותה לי שהסיבה לזה שהוא לא מוצא את הצורב:E 21:26:15 Reason: The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded.

??

פורסם

כבת את המחשב, נתק את הכבל, תן לו כמה נשיפות טובות או אפילו נקה באלכוהול את שני החיבורים (צורב וכבל), חבר בחזרה, תדליק את המחשב.

כנס לבאיוס, אם הנורצב לא נמצא, בעית חומרה, אם כן, תנסה לחפש לו דרייברים באתר היצרן.

בהצלחה

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...