Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, שכחתי שהמאליבו והסופרב הינן מכוניות ספורט טהורו למסלול.

מה אתה מדבר איתי על יציאה מהמקום? אתה ראית פעם מאליבו שכזאת מחליקה בזינוק?

לגבי סיבובים - ההנעה הכפולה לא תורמת יותר מדי לעומת ההנעה הקדמית ברכב שכזה. הוא גדול הוא כבד ותאמין לי הבעיה שלו זו לא ההנעה.

אני הייתי מעדיף את הסופרב עם ההנעה הקדמית, במיוחד ב6.14 שקל לליטר דלק.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפרתי עם המאליבו 70-80 מטר (עד הרמזור הבא) אז אל תנסה ללמד אותי.

אני משווה בין מאליבו לסופרב 4X4, ולא בין שתי סופרב עם הנעות שונות.

מי שקונה 1 מהרכבים הנ"ל צריכת הדלק לא מעניינת אותו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתפלא, גם אנשים שקונים רכב ב200+ מתעניינים בצריכת הדלק.

אני הצלחתי לסחרר את הגלגלים של לומינה LTZ עם 200 כ"ס משהו כמו 100 מטר, זה לא חכמה. וזה די אידיוטי ולא חכם לצאת מרמזור ירוד בצומת עם פול גז, שלא נדבר על מסוכן (קח את המקרה של ההוא שהרג 5 נהגי אגד וא תאחיו התאום).

פורסם

170 על יאכטה יבשתית, צריך הרבה אומץ. אני מניח שבגלל זה לא הרבה אנשים יודעים שהיא בכלל מוגבלת:-)

מה שכן, העובדה שהם מגבילים עלולה להצביע על העובדה המצערת שהם כנראה יודעים איזה מלכודות מוות הם מוכרים לאנשים. נראה לי יש פה אפילו בשר לתביעה יצוגית.

פורסם

תודה רבה לכם..

אבל הם עדיין מתווכחים שזה לא נכון , חחח יש סירטון או משהו שרואים או משהו?

ואם הם ישאלו בחברה האם יגידו להם שהאוטו מוגבל?

פורסם
תתפלא, גם אנשים שקונים רכב ב200+ מתעניינים בצריכת הדלק.

אני הצלחתי לסחרר את הגלגלים של לומינה LTZ עם 200 כ"ס משהו כמו 100 מטר, זה לא חכמה. וזה די אידיוטי ולא חכם לצאת מרמזור ירוד בצומת עם פול גז, שלא נדבר על מסוכן (קח את המקרה של ההוא שהרג 5 נהגי אגד וא תאחיו התאום).

עזוב, אני מרגיש שאני מדבר לקיר.

המאליבו החדשה מוגבלת אלקטרונית ל-115 mph. בחלק מהארצות בהן היא משווקת היא לא מוגבלת.

בקשר לישראל, אין לי מושג, תתקשר לסוכנות.

הרכב הזה ללא הגבלה יגיע ל-250 קמ"ש לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בארץ אני לא נוסע מהר , אבל התחושה שבכל מהירות אתה צריך לעזוב את הגז למינימום כדי שלא יישתגע ויש לך המון כח ברזרבה היא טובה ואני מדבר על המליבו החלשה ,219 כ"ס, לא 252.

פורסם
עזוב, אני מרגיש שאני מדבר לקיר.

המאליבו החדשה מוגבלת אלקטרונית ל-115 mph. בחלק מהארצות בהן היא משווקת היא לא מוגבלת.

בקשר לישראל, אין לי מושג, תתקשר לסוכנות.

הרכב הזה ללא הגבלה יגיע ל-250 קמ"ש לדעתי.

בטח שאתה מדבר אל הקיר כי בתפיסה שלך אתה חושב שבכל יציאה אתה צריך לנצל את כל הכח שיש לרכב להציע.

אם אתה יוצא ממצב עמידה בפול גז אז לנהוג אתה לא יודע...

פורסם

מנסיון של חבר ברכב כזה שיש לו בבית הרכב עוהר את ה170 ועולה הרבה צפונה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
בטח שאתה מדבר אל הקיר כי בתפיסה שלך אתה חושב שבכל יציאה אתה צריך לנצל את כל הכח שיש לרכב להציע.

אם אתה יוצא ממצב עמידה בפול גז אז לנהוג אתה לא יודע...

אתה פרפרת 100 מטר עם רכב של 200 כ"ס סה"כ, יצאת נהג יותר גרוע ממני :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

את האמת, זה די מבאס לקנות רכב ב200K לדעת שהוא מסוגל לעבור את ה200 אבל לנסוע רק 170 ושאיזה מאזדה 3 תעקוף אותך פתאום.

פורסם
את האמת, זה די מבאס לקנות רכב ב200K לדעת שהוא מסוגל לעבור את ה200 אבל לנסוע רק 170 ושאיזה מאזדה 3 תעקוף אותך פתאום.

מי בדיוק מנסה לנהוג בישראל במאזדה 3 במהירות כזו ?

עזוב, בטח יש כזה, אבל מה ההסתברות שדבר כזה יקרה ? (תעקוף אותך מאזדה 3 ב170 קמ"ש)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לגבי המאזדה - פעם מישהו סיפר לי שהוא נסע עם מאזדה 2 170. הרכב מוגבל ל160:)

ואם כבר, למי יש אומץ לסוע 170 בארץ? גם אם אתה שומאכר ואתה שולט באוטו בצורה מושלמת ואתה חסין מוות, יש כ"כ הרבה מכמונות, כיום גם דבורות שקשה לזהות ללא גלאי, מכמונות ניידות ומצלמות. ואם זה לא מספיק אז גם לכל מי שעובר ת150 עושים "משפט ראווה" והמשטרה מציגה את התפיסה שלו כאילו תפסו קרטל סמים גדול.

שלא נדבר על הפקקים, שמהירותם הממוצעת היא 21 קמ"ש.

פורסם
אתה פרפרת 100 מטר עם רכב של 200 כ"ס סה"כ, יצאת נהג יותר גרוע ממני :lol:

כל אחד פעם בחיים לפחות היה ילד מפגר:lol:.

פורסם
לגבי המאזדה - פעם מישהו סיפר לי שהוא נסע עם מאזדה 2 170. הרכב מוגבל ל160:)

ואם כבר, למי יש אומץ לסוע 170 בארץ? גם אם אתה שומאכר ואתה שולט באוטו בצורה מושלמת ואתה חסין מוות, יש כ"כ הרבה מכמונות, כיום גם דבורות שקשה לזהות ללא גלאי, מכמונות ניידות ומצלמות. ואם זה לא מספיק אז גם לכל מי שעובר ת150 עושים "משפט ראווה" והמשטרה מציגה את התפיסה שלו כאילו תפסו קרטל סמים גדול.

שלא נדבר על הפקקים, שמהירותם הממוצעת היא 21 קמ"ש.

אויש, הפכת את האדם הראשון לעגבניה ? :oops:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...