Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה זמן של איסוף כספים המערכת שלי הושלמה ברכב בקרוב פרטים והינה המפרט

רדיו דיסק PIONEER 5150 UB

קומפננט: HERTZ ENERGY ESK 165L 100RMS

רמקולים 6X9: HERTZ ENERGY ECX 690 100 RMS

מגבר לרמקולים ולקומפננט: PULSE AUDIO BA4400 4 יציאות כל אחד 100RMS

מגבר לסאב: ROCKFORD R500-1 500 RMS ב 2 אום

וב 4 אום 375 RMS

סאב+ תיבה מקורית: KICKER L5 550 RMS

הכל יצא לי 6000 כולל חיווט ואיטום של הרכב

אפשר חוות דעת על המערכת

בקרוב תמונות

פורסם

תתחדש ותהנה.

טעות לבקש חוו"ד לאחר מעשה, זה יכול רק לבאס אותך (תמיד יהיה מישהו שיחשוב אחרת..) וחבל כי עושה רושם שעשית שיעורי בית ובחרת רכיבים טובים יחסית. הכי חשוב שאתה מרוצה.

...CASKA for life

פורסם

תתחדש ותהנה מי עשה את ההתקנה?

המגבר של הקומפוננט הייתי מחליף אותו מהסיבה שהוא חלש ולא איכותי =לא מנצל באמת את המערכת שלך .

אבל פרה פרה .. (דעתי בכל אופו) העיקר שאתה מרוצה

פורסם

הפולס אודיו הוא הרבה דברים אבל הוא בטוח לא חלש.

תפרט קצת על האיטום - מי ביצע אותו ? כמה שכבות ? איזה חומר ? כמה עלה ?

...CASKA for life

פורסם
תתחדש ותהנה מי עשה את ההתקנה?

המגבר של הקומפוננט הייתי מחליף אותו מהסיבה שהוא חלש ולא איכותי =לא מנצל באמת את המערכת שלך .

אבל פרה פרה .. (דעתי בכל אופו) העיקר שאתה מרוצה

מוזר שאתה בדרך כלל ממליץ על מערכת זולה ככל שאפשר ואז פתאום אתה אומר על הפולס אודיו שהוא חלש ולא מנצל את המערכת.

תריץ קצת חיפוש על השוואה שעשו בין המגבר הזה לMAC סדרה Z, חלש הוא לא.

ואם כבר, מה היית ממליץ במקום?

אני הייתי מצפה לשמוע ממך על המלצה למגבר 4 ערוצים של לאנזר או PYLE - שדרך אגב, יתנו פייט רציני מאוד לפולס אודיו.

לפותח הת'רד, תתחדש ותהנה - אם אתה תצליח לגרום לסאב להשתלב עם הסט הקדמי מבלי שתיאלץ לסרס אותו, אני נותן לך מדליה ותואר מדען. :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפולס אודיו הוא לא מגבר חלש,

אבל גם לא חזק

מדובר על באיזור ה60 וואט אמיתיים (אני בטוח שניר יוכל להרחיב על זה)

שזה נחמד, אבל תאחלס לא משהו מפלצתי :)

מצד שני אני נותן 200 וואט מיוצבים למידים שלי, אז כנראה אני לא מדד טוב בהספקים :o

פורסם
מוזר שאתה בדרך כלל ממליץ על מערכת זולה ככל שאפשר ואז פתאום אתה אומר על הפולס אודיו שהוא חלש ולא מנצל את המערכת.

. :-P

ידעתי שזה יבוא ממך:)

אני לא ממליץ על מערכות זולות ככל שאפשר אני חושב שאפשר להסתפק גם במועט ,

אני מתקין להרבה אנשים את המערכות ורואה איך בסופו של דבר הם מרוצים ומאיזה ציוד ,

כאשר אנשים לוקחים קומפוננט יחסית יקר(עניין אישי כמובן) ומגבר שלא טועם יחסחית חלש כמו במקרה הזה

קורה הרבה שהמגבר לא עומד בעומס ושולח זרם DC לאלמנט וכך הוא נשרף.

לכן אם משהו לוקח קרדינל ופיונר 6*9 אני לא יסתכל על זה כדבר רע במיוחד לאור העובדה שאני התחלתי ככה, ובאיזה שהו מקום יש לי הרגשה ש80 אחוז מפה התחילו ככה,

אבל אם משהו קונה מוצר אחד טוב ומוצר שני שלא טועם לא זה חבל על הבלאי לטווח הארוך/קצר

פורסם

מר AUDI A4, עם כל הכבוד, מה כל כך מיוחד בקומפוננט שהוא רכש ? מדובר בסט ENERGY שהוא די מקביל ל MOREL PULSE (בארץ הפולס זול יותר מסיבות ברורות - כך גם מחירו של האנרג'י באיטליה).

לזרוק זרם DC לקומפוננט ? לא הגזמת קצת ? זה אומנם ז** סיני, אבל המגבר תקין וסט הקומפוננט לא מהווה מעמסה כלל וכלל. (אתה מתאר את זה כאילו הוא מגביר 2 סאבים של 2 אוהם בשני גישורים בווליום מקסימאלי..)

בסה"כ הסטאפ שהבחור בנה הוא די מאוזן מבחינת רמת הרכיבים (אולי שילם קצת ביוקר..) ואם הוא מרוצה זה הכי חשוב.

כמו שכתבתי בתחילה לפותח האשכול - זו טעות לבקש חוו"ד לאחר מעשה. שום דבר טוב לא ייצא מזה (גם אם הרכבת סטאפ מנצח ב 20,000 ש"ח, תמיד מישהו יחשוב אחרת ויגיד "חבל.. היית קונה X היה נשמע טוב יותר..")

...CASKA for life

פורסם

אני מאוד אוהב את הסט הנ"ל לדעתי גם יותר טוב מהמורל פלוס ואיפלו מהדוקט,

זאת דעתי האישית בלבד היא לשם עצה וביקורת בונה! לא באתי להעליב ממש לא!

סאונד זה עניין של טעם יש כאלה שאוהבים שילוב כזה ויש כאלה שלא,

אני אישית אמרתי את דעתי .

פורסם

תגידו מה נסגר חבר'ה,

כולה מדובר באנרג'י, קומפוננט ברמה של פולס שמתומחר כמו דוטק,

לא סט מדהים, מיד באס לא מספיק נמוך, ולא מצטיין בגבוהים, טוויטר מאוד צורם וחסר פירוט.

להגיד שהסט הזה "דורש" מגבר יותר טוב זאת בדיחה עצובה,

פורסם
ידעתי שזה יבוא ממך:)

אני לא ממליץ על מערכות זולות ככל שאפשר אני חושב שאפשר להסתפק גם במועט ,

אני מתקין להרבה אנשים את המערכות ורואה איך בסופו של דבר הם מרוצים ומאיזה ציוד ,

כאשר אנשים לוקחים קומפוננט יחסית יקר(עניין אישי כמובן) ומגבר שלא טועם יחסחית חלש כמו במקרה הזה

קורה הרבה שהמגבר לא עומד בעומס ושולח זרם DC לאלמנט וכך הוא נשרף.

לכן אם משהו לוקח קרדינל ופיונר 6*9 אני לא יסתכל על זה כדבר רע במיוחד לאור העובדה שאני התחלתי ככה, ובאיזה שהו מקום יש לי הרגשה ש80 אחוז מפה התחילו ככה,

אבל אם משהו קונה מוצר אחד טוב ומוצר שני שלא טועם לא זה חבל על הבלאי לטווח הארוך/קצר

לגבי זריקת DC לרמקול זה לא חייב להיות בגלל עומס, זה גם יכול להיות כתוצאה של התחממות של רכיב ואפילו בלאי או רכיב תקול.

אמרת משהו מאוד נכון בקשר להתאמת רכיבים - בייחוד בין מגברים לרמקולים.

אבל לא אמרת דבר אחד - על איזה מגבר אתה היית ממליץ?

ואני חושב ש95 אחוז מחברי הפורום התחילו ככה, אני התחלתי על מגבר של פרו-סאונד (אני מקווה שזו לא קללה בפורום) ועם כל מיני ציודים שקניתי בכלל ברדיו שאק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני התחלתי עם קרדינל והייתי בטוח שזה המגבר הכי טוב בעולם ! 1500 ואט ועוד כל מיני קשקושים,

אדי אני הייתי פוסל את ה6*9 ,

ומגבר קונה מאותו "בית" לדוגמא AUDISON מגברים שאני מאוד אוהב,

את הדגם הפשוט SRX הוא גם 60 לערוץ אבלל לפחות אמייתים והייתי מגביר אקטיבי,

הבעיה שמגבר כזה חדש עולה 1000 שקל יותר מהמגבר שלו אם אני לא טועה:).

• תוכן חדש...