Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בSTI 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע התחדשתי בSTI 2003 PRODRIVE.

רק כדי להיות בטוח שאין בעיה עם הרכב, אהא שתפו בצריכת הדלק שלכם.

כרגע אני נוסע 50% רגוע 50% לוחץ. 70% כביש מהיר 30% עיר. אני מוציא כ320ק"מ ל3/4 מיכל.

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

אתה מתכוון שהתחדשת ב WRX פרודרייב

מחוץ לעיר ב מהירות של 100 -105 קמש בלי האצות פתאומיות ונהיגה מאוד רגועה אפשר להגיע לצריכה של 1 ל 10 (נבדק על כביש הערבה)

בתוך העיר בסביבות 1 ל 7 בנסיעה מאוד אבל מאוד מנהלית ורגועה.

פורסם

תודה על התשובה.

ד"א, אני יודע איזה רכב יש לי ומדובר ב STI PRODRIVE :)

יבגני

פורסם

איפה מצאת STI,אני מחפש כבר חודשיים :-(

בקשר לשאלה שלך,הצריכה היא נורמאלית לחלוטין,שני חברים קרובים עם הרכב מדווחים על צריכה זהה.

פורסם

גידי, האמת שהיה לי ממש מזל!! מצאתי מאודמצהר (שבוע) במצב פצצה!!!! (יד שנייה עם ~85K).

תודה על התגובות. ד"א, איפה אתם ממליצים ללמוד להשתמש בצעצוע, מסלולים או דרייב ארט?

יבגני

פורסם

זה מוזר איך לעזאזל STI עושה צריכת דלק כזאת.

בסיאט שלי אני מרגיש בנסיעה חצי רגועה וחצי אגרסיבית שאני עושה משהו כמו 1-6 יכול להיות שיש לי בעיה?

מדובר על לאון 4.

פורסם

אז סליחה על הטעות

פשוט STI מודל 2003 זה דבר מאוד מאוד מאוד נדיר.

אם תרצה למכור, או אתה מכיר מישהו שרוצה למכור אחת במצב טוב עם קילומטר טוב אני אשמח.

יצחק.

פורסם

תסיים מיכל אחד או שניים. זו בכלל לא אינדיקציה לכלום.תסיים אותו עד הסוף, תמלא עד שהמשאבה קופצת ואז תחלק את מספר הק"מ בליטרים. מומלץ לחזור על זה כמה פעמים כדי לקבל ממוצע אופייני.

סתם דוגמא: בגולף שלי מיכל מספיק ל450 ק"מ אבל עד 350ק"מ מחוג הדלק נמצא על חצי מיכל,

לפי השיטה שלך הרכב שלי אמור לעשות 700 ק"מ למיכל... שזה לא קשור או מתקרב למציאות...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, זה ברור. אני לא מתכוון לרוקן את כל מיכל הדלק ולסכן: משאבת דלק בהתחממות, ראש מנוע בכניסת מזהמים ולכלוך. בגלל זה כתבתי בבירור שאני מגיע ל320 ק"מ ב3/4 ולא במיכל מלא

יבגני

פורסם

ואייל כתב לך בבירור, שמחוג דלק זה לא מכשיר מדידה מדוייק, ותתיכן סטייה של איזה 10 ליטר, אם לא יותר.

לא צריך לרוקן את המיכל עד הסוף, אתה יכול לתדלק גם כשהגעת לחצי. תחלק את מס' הק"מ שעברת מהתדלוק האחרון במספר הליטרים שנכנסו.

פורסם

תתחדש, צריכה מצוינת, אני מוציא צריכה דומה בWRX אבל 80% עירוני ו20% מחוץ לעיר.

נוסע מאוד רגוע (פקקים בבוקר)

תתכונן לצריכה של כ 1 ל4 בלחיצות ונסיעת כיף.

STI 2004

פורסם

דווקא המחוג של האימפרזה מאוד מדוייק יחסית למדים אחרים

לא יודע באיזה שיטה הוא עובד והוא גם נשאר למעלה כשהמנוע כבוי ודי בעקביות כל רבע שלו זה 15 ליטר +-1.

כמובן שעדיף להכנס לתחנת דלק ולחלק ק"מ לליטרים.

הצריכה נשמעת לי סבירה.

תתחדש

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

צריכת דלק יפה מאוד יחסית ל-STI.

אני עם WRX פרודרייב עושה כ-1:7.3.

40% נסיעות כיף חזקות ו-60% נסיעה בינעירונית ת"א חיפה ברגוע על 100 קמ"ש.

בדיוק חצי מצריכת הדלק שהיתה לי בקליאו ספורט :wink:

אייל

BMW M135I

פורסם

התכוונת פי 2 ;-)

לגבי הקליאו ספורט - לא יאומן כמה הרכב חסכוני.

אתמול בבוקר יצא לי לנסוע מאוד רגוע אשקלון-ראשון לציון. בדיוק קו אחד במדיד של הדלק. (אני יודע שלא כך מודדים. אבל בקליאו המד יחסית מדוייק).

• תוכן חדש...