Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע טרקטורון ואני מעוניין למכור אותו.

ואני רוצה לקנות רכב,הראש שלי זה מאזדה 323 שנת 99-00 מנוע 1800.

או פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1600 וכוח סוס 90 אם אני לא טועה.

אני אודה מאוד למי שיתן לי חוות דעת על 2 הרכבים האלו,ובמיוחד על הפיג'ו

הפיג'ו קצת יותר מושכת אותי.

יש לה מגנזיום היא נראת טוב מאוד בקושי שריטות יש עלייה,בלי סנרוף והיא עשתה 190 אלף קילומטר.

המחירון שלה 30000 אבל הוא רוצה 28 אלף ואני יכול להוריד אותו עוד קצת.

אני ברכבים ממש לא מבין טרקטורונים זה קצת יותר התחום שלי אז אני אודה למי שיעזור לי! תודה מראש.

פורסם

190K קילומטרים זה לא מעט לרכב ממודל 2000.

תריץ חיפוש על 206XS, תמצא שפע של מידע על גרסאת ה90 כ"ס. רוב ההמלצות הם לא לרכוש את הגרסא הזאת אלא את הגרסא החזקה יותר ששווקה בארץ מסוף 2001. זה לא שהרכב הזה גרוע, כי הוא לא. זה שתמורת עוד קצת כסף אתה מקבל מנוע קצת יותר מודרני וחזק ועוד כל מיני פיצ'רים חביבים.

לשמחתך כקונה, הביקוש לגרסאות האלו נמוך יחסית לאור מה שציינתי, ולכן גם מחיר השוק שלהם נמוך יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...