Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחרונה בדקתי רכב במכון בדיקה (תוצאות מצורפות כקובץ) , אשמח לקבל חוות דעת נוספת מחברי הפורום באשר לתוצאות הבדיקה

הרכב בן 3 שנים ונסע 36000 ק"מ בלבד .

כך שנראה לי מוזר שלא הכל תקין בו ... האם כל הנפילות בבדיקה הן בעלות משמעות כל שהיא או שזהו משהו סטנדרטי בכל רכב בגיל שכזה? או אולי סת כיסוי ישבן של מכון הבדיקה?

חשוב לציין כי הבוחן ישב עימי והסביר שכל הליקויים שם הם לא משהו שצריך לגעת בו ... האם זה נכון?

אשמח לקבל חוות דעתכם .

BDIKA.jpg

פורסם

אני הייתי הכי מוטרד מהתוצאות על המנוע/גיר.

השאר לא נראה לי כ"כ רציני. צמיגים יבשים למשל, זה כסת"ח.

האוטו מצא חן בעינייך?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סוג הרכב זה סוד ?

בדקת היסטוריית טיפולים ?

שאלת את הבוחן אם הממצאים הם חריגים לרכב בן 3 שנים, או שמדובר בבלאי סביר ? על פניו נראה בלאי סביר. כדאי לקחת את הרכב למוסך שאתה סומך עליו שין הערכת מחיר לתיקונים (תושבות מנוע / תושבת גיר), ואולי להתמקח עם המוכר.

בענין הצמיגים - אם הרכב מתקרב לגיל 4 שנים כדאי להחליפם, גם אם לא נסע הרבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני גם הייתי מוטרד עד מאוד לגביי המנוע והגיר.

נקישות במעבריי ההילוכים. וזה רק רכב בן 3.

תעזוב, תחפש אחת אחרת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

צמיגים יבשים, עזוב תחפש אחת אחרת...

מה זה השטויות האלה, על כל שטות לרדת מהרכב, הטופס מצייר בעיקר כסת"ח ולא שאני מקל בו ראש יש דברים שניתן לבדוק במוסך מורשה, הנקישות זה לא משהו כל כך נורא שבגללו צריך לרדת מהרכב, פשוט תברר מול מוסך מורשה אם אתה לא בטוח, ויתרה מזו הבוחן בעצמו אמר לך שזה כסת"ח לפי מה שהבנתי.

הנתונים היבשים טובים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מה אתה משווה בכלל צמיגים!?!? אתה פשוט מחליף אותם ונגמר העניין אז אל תשווה בכלל למשהו מכני.

אם לאוטו בן 3 יש כבר נקישות בגיר ( לא משנה כרגע מה הבעיה ) אז עדיף לא להתקרב לאוטו , כי יכול להיות שמתבשל משהו כבר.

אני לא יודע מה הבעיה כי אני לא מוסכניק , ויכול להיות שיש רק משהו קטן להחליף ולהמשיך לנסוע רגיל. ויכול להיות גם ההפך . אז למה בכלל להתעסק עם רכב שיש לו בעיות כאלו? בגלל זה אני אומר שכדאי לחפש רכב אחר שאין לו שום דבר חריג.

אם האוטו היה נדיר אז מילא , אבל יש הרבה מאזדות כאלה.

תעשה מה שאתה רוצה. אל תשכח שאתה משקיע ממיטב כספך , שלא תתאכזב בסופו של דבר.

פורסם

כנראה שלא יוצא לך לראות יותר מדי טופסי בדיקה בתאילנד.

ב95% מהמקרים יצויין בדו"ח הבדיקה כסת"ח כזה או אחר על התיבה האוטומטית. לפעמים זה נקישות, לפעמים זה בלאי דיסקיות, לפעמים זה שמן כהה. כל מכון והכסת"ח הטוב בעיניו. הסיבה היחידה שלא רשמתי 100% היא שיש לפחות מכון בדיקה שכנראה לא מכסת"ח תיבות אוטומטיות (תריץ חיפוש על מכון מונדיאל בפורום, תקרא את הסיפורים של דוד ברזילאי) ושהרבה פעמים דו"חות שמוזמנים ע"י חברות ליסינג והשכרה לא מכילים כסת"חים כאלו.

אני מסכים לחלוטין עם benj.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אף אחד לא שם לב ל"קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים"? זה לא אומר שהשתמשו במים רגילים למערכת הקירור? דבר שיכול לגרום הרבה נזק בתווך הארוך, אני אישית הייתי מברר את העניין הזה לעומק, כל השאר נראה יחסית סביר וכמו שאמרו כסת"חים רגילים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לכל אחד פה תהיה דעה משלו.

האחד לא ייגע ברכב בגלל בעיות כאלו ואחרות, ושני יעדיף להוריד כמה גרושים וללכת לתקן את הרכב.

בגלל זה אי אפשר לקבוע חד משמעית אם כדאי לקנות את הרכב או לא.

פורסם

אפשר לקבוע חד משמעית, שבדיקה כזו נחשבת בדיקה נקיה יחסית, ושמעבר לכסת"ח רגיל המופיע כמעט בכל דו"ח בדיקה שעולה לפורום, אין נתונים מחשידים נוספים.

פורסם

תודה רבה לכל החבר'ה שטרחו ונתנו דעתם

הנקישות בגיר זה רק בהחלפה הידנית בין רוורס להילוך נסיעה קדימה

בכל אופן הבוחן גם די רמז שהבדיקה לא רעה והרוב שם זה כסת"ח .

הרכב עבר את כל הטיפולים במוסך מורשה של מאזדה ... וממה שהסתכלתי עד כמה שיכולתי לראות המים ברדיאטור לא היו מהברז.

בקשר לגיר עם ה"נזילות" הבוחן אמר שאלו הזעות קלות ושהוא חושב שאין צורך לגעת או לתקן משהו...

אשמח לעוד תגובות ושוב תודה לכולם ...

פורסם

אני לא מבין על מה כל הרעש, הבדיקה מצוינת.

הכל שם כסת'ח אולי חוץ מהתושבות הפגומות בגיר אבל אני לא מאמין שזה משהו רציני.

ביקשת הצעת מחיר לתיקון?

• תוכן חדש...