Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להשתמש באופציית הניווט שעולה המון כסף דרך ספק הסלולר.

מישהו מכיר תוכנה שניתןל הוריד לפלא ולהשתמש ב-GPS הפנימי וככה זה יהיה חינם?

פורסם

צריך לבדוק אם המכשיר שלך בכלל תומך בהתקנה של תוכנות חיצוניות (למשל כמו IPHONE)

שנית אתה צריךלבדוק איזה מקלט יש לך בפלאפון האם הוא עצמאי כלומר יכול לקלוט לווינים ישירות או שהוא מסתמך על הרשת הסלולארית (בדרך כלל פלאפונים ברשת ה CDMA הישנה של פלאפון).

פורסם

WAZE זאת תוכנת ניווט חינמית.

אפשר להפעיל אותה בלי חיבור לאינטרנט אבל עם חיבור אתה מקבל עידכונים בזמן אמת.

פקקים לכל השאר.

אייל

פורסם

waze נקראה בעבר freemap,

אצלי בנוקייה(E65) זה עבד עד שניסה לתקשר עם GPS BT. - אבל אני מתייחס לאחת הגרסאות הישנות של FREEMAP, התוכנה והמפות מאוד דינמיוןת מבחינת הפיתוח והטיפול בתקלות (קוד פתוח - כל אחד יכול להוריד,לתקן ולהוסיף בעצמו גם לקוד התוכנה וגם למפות).

בפאלם זה עבד לי מצויין ותרמתי כמה ק"מ.

מה שיפה בתוכנה זה שיש לה מוד שמקליט את הנסיעה שלך וכך מעדכן ומוסיף כבישים חדשים במפה בין לילה. (אתה צריך/יכול לערוך את המפה עבור מה שאתה הכנסת).

בעקבות בעיות בGPS וחוסר בצורך אמיתי לשימוש, אני כבר לא כ"כ משתמש ולא הייעתימודע ש"שינו" את השם.

בגדול הייתי ממליץ בחום. - גם בחינם אמיתי, לא גרסה לא חוקית של מוצר בתשלום, וגם יש משהו נחמד בלהרגיש שאתה תורם לתוספת המפות והסטטיסטיקות (הערכת זמני נסיעה בתכנון מסלול).

המינוסים היחידים, שיתכן וכבר טופלו מאז הפעם האחרונה שהורדתי גרסה, הם הטיפול בניווט מסלול ומספרי בתים. מספרי בתים לא ממש מושלמים (הליך קצת מסובך ולא ברור בזמן עריכת המפה) ואלגוריתם תכנון המסלול היה מתבלבל לפעמים ולא ידע איך להתמודד עם חלק המסלולים.

:-D

פורסם

רק חבל שאין עדיין גרסה לנוקיה 5800

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...