Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי עכשיו מתערוכת חיל האוויר בב"ס הטכני שאירחה גם את תערוכת מכוניות המרוץ

מי שלא בא הפסיד ובגדול!

אירגון מצויין.

מיקום נהדר.

אירוח שרק חיל האוויר יודע לעשות.

הברכות כולן מגיעות לידי עופר שוורץ שאירגן טיפל בכול הקשור לתצוגת הספורט המוטורי באירוע זה.

ישר כוח והלוואי שניראה עוד אירועים כאלו.

ברוך שליט

פורסם

אכן אירוע מאורגן למופת כמו שרק חיל האוויר יודע לעשות.

סדר מופתי, הסעות, חנייה, ניקיון - כל מה שצריך.

באמת כל הכבוד לעופר ולשאר חברי IRDA שעסקו באירגון. ניר בן ארי והצוות שלו שכרגיל נרתמים ומתנדבים לכל אירוע והיו"ר אהוד לביא (שגם עזר לי באופן אישי להביא את הרכב החדש שלי לשם וחזרה).

בין תצוגות רבעיית F-16 ותצוגת יכולת כיבוי אש, בין אפאצ'י, קוברה והרקולס (שהעלה בי זכרונות מהצניחות שלי בסדיר), בין מזל"טים (מל"טים), טילים מתוחכמים, בין פטריוטים לכלים אחרים שבחזית הטכנולוגיה - הוקצאו מקומות כבוד למכוניות הראלי שלנו!!! ומפליא (או לא) אין אחד שפסח על תצוגה זו! אז מי אמר שאין עניין בספורט מוטורי.

את הצד הזה - היפה - צריך לחזק! אירועים כמו אלו מכשירים דעת קהל.

אני מבקש - תמונות וסרטונים מייד! מרוב התרגשות שכחתי לצלם. עכשיו חזרתי מהכנסת הרכב למוסך בחזרה (ואחרי רבע שעה נוספת של מבחן שטח לאורך ה"קישון" :twisted::twisted::twisted:) ונזכרתי שכמעט ולא צילמתי!!!

תודה לכל מי שבא,

תודה למי שטרח וארגן

ותודה לעפר שוורץ... כבר אמרנו?

בשנה הבאה לצד תצוגות כיבוי אש על מסלול ההמראה, מי ייתן ותהיה גם תצוגת נהיגת ראלי.

ביקוש - היה בכמויות!

אלון

((שהחיוך לא נמחק לו מהפרצוף כבר שעה וחצי...))

פורסם

שלום לכולם

גם אני הייתי באירוע ואין לי מה להוסיף על מה שנכתב פה, תודה ענקית לעפר שאירגן את האירוע בעזרת צוות בן ארי ואהוד לביא, המיקום היה מצויין ישר כשנכנסים לתערוכה כך שלא יכולת לפספס את המכוניות המצוחצחות והמבריקות כליד כל מכונית היה שילוט הסברה בקשר למכונית וכו, וכמובן תודה לכל אילו שהביאו את מכוניתם לתערוכה. וכמו שברוך כותב מי שלא בא הפסיד ובגדול, וכן הגיעה הזמן שבאירועים שכאלו יהיו יותר נוכחים מהעמותות למינהן.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

היום סגרתי מעגל. בשנת 1975 נשלחתי כחיל למשך כחצי שנה לטכני, לקורס ממ"ס (מכונאי מטוסי סילון).

במשך הלילות בשמירה על מתקני הבסיס חלמתי רבות על מכוניות, אבל לא חלמתי שיגיע היום בו מכונית המרוץ שלי, תעמוד על המסלול לצד מטוסי הקרב של חיל האוויר, מטוסי סילון המתקדמים ביותר שבנמצא.

ניר בן-ארי

קבוצת המרוצים של 'דרך השטח' Mobil1

Pic 059.jpg

Pic 075.jpg

Pic 065.jpg

Pic 072.jpg

Pic 068.jpg

Pic 081.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

והנה מכוניות אירד"א שככבו בתערוכה.

ניר בן-ארי

Pic 042.jpg

Pic 040.jpg

Pic 043.jpg

Pic 048.jpg

Pic 049.jpg

Pic 050.jpg

Pic 051.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

ועוד כמה יפיפיות שהתארחו בתצוגה של אירד"א.

תודה רבה וגדולה לעפר שוורץ שיזם וארגן, ולאהוד לביא שטרח והוציא אל הפועל.

לאלון חלווה, מברוק ותתחדש.

ניר בן-ארי

Pic 052.jpg

Pic 053.jpg

Pic 054.jpg

Pic 055.jpg

Pic 056.jpg

Pic 058.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

היה פשוט תענוג לראות את כל האנשים שבאו והתענינו ברכבים שהוצגו והיה כיף אדיר להיות שם, מאורגן היטב עם דוכן הסברה ועם הרבה אנשים שבעצם רצו להיכנס לרכבים ולעשות סיבוב, היבטחתי להם שבשנה הבאה יוכלו... עופר, לטיפולך....

תודה רבה לעופר על כל ההשקעה, היה שווה לבוא מתל אביב!!!!

דלילה

פורסם

ואיי איזה באסה שלא ידעתי על זה.

זה במרחק 20 דק' מהבית שלי, בשמחה הייתי הולך לשם ונהנה מהצפייה במכוניות ומטוסי קרב.

באמת נראה אירוע מאורגן וטוב.

כל הכבוד.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

קודם כל הכבוד!

אלון - אני חייב לציין שהצביעה של הרכב נראת מעולה, עדין וקולע!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בהחלט היה מדהים...

עפר תודה רבה, אהוד הנעמת את שהייתנו במתחם עם חיוך של סיפוק... ובכלל כל הכבוד וסחתיין לכולכם IRDA...

הנה, הציבור הרחב רואה ונחשף וכפי שנאמר, מכשיר את הקרקע לפעולה.

היה ממש מרגש ומספק גם יחד, לראות את מיטב כוחות צבא הגנה לישראל אל מול מיטב כוחות צבא הנאה לישראל...

אני התרגשתי... וגם... השגנו סקופ מעניין.

יישר כח לכל המעורבים ועפר בראשם וכמובן לכל חיל אוויר והחיילים והחיילות שעזרו בהפקה הרצינית הזו.

מושקע ומאורגן...

אודי

www.isramotor.tv

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תוכן חדש...