Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היעוץ מיועד לאבא של חבר שמחפש רכב גדול ונוח, הבחירה כרגע היא בין הסופרב ELEGANCE 1.8 TSI לבין האוונסיס בחדשה.

הדרישות מהרכב:

קודם כל בטיחות גבוה

נוחות

אמינות

אבזור עשיר כמה שיותר

פרט למידע שנמצא באתרי האינטרנט השונים לא מצאתי מידע רב על האונסיס בארץ פרט לדגם ליסינג בקבוצה 4, לא מפרטי אבזור ולא הבדלים שונים (האם יש דגם אחר חוץ מדגם קבוצה 4?)

סופרב כרגע ישנו מבצע של 9000 ש"ח הנחה על הרכב עד סוף החודש.

אשמח לתגובות של יודעי דבר לגבי שני המכוניות

פורסם

אם זה לא היה מובן מההודעה הראשונה ההעדפה היא כרגע לכיוון הסופרב, רציתי לשמוע בכל זאת אם יש משהו שתרצו לספר לטובה או לרעה על שני המתמודדות שלא מופיע באינטרנט.

ועומר איך מארגנים נסיעת מבחן על האוטו בשלישי או חמישי? שוב הרכב לא מיועד לי אלא לאבא של חבר

פורסם

האוונסיס בהחלט טובה אבל מרגישה כמו קורולה מוגדלת.הסופרב באמת נותנת תחושה של יותר בכל התחומים תא הנוסעים,יחידת הכוח,המרווח והאיבזור נותנים תמורה טובה מאד למחיר עם קריצה לסגמנט גבוה יותר.

פורסם

האם ההנחה שנותנים היא על שלל רמות האבזור והמנועים?

מדוע שלא תציע את המונדיאו החדשה?

היא מעולה,מהנה,גדולה ומאובזרת בטווח מחירים זהה.

הייתה בראש הסגמנט בטרם הופיעה הסופרב.

פורסם

ההנחה היא לחברי מועדון עו"ד ורו"ח והיא תקפה על כל הדגמים בכל רמות הגימור.

במחיר של קצת פחות מ170K לא נראה לי שתמצא רכב שיציע חבילה כ"כ שלמה כמו הסופרב.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הסופרב הביסה את האוונסיס החדשה במבחן השוואתי שערך "ידיעות אחרונות" - לפני כחודש.

הסופרב נותנת את החבילה הטובה ביותר שיש - איכותית, מאובזרת, סופר מרווחת וזריזה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על התגובות.

זה מאוד מחזק את הדעה שכבר הייתה לי לגבי הרכב כמכלול.

לצערי לא ממש אפשר להשוות את הסופרב למונדיאו או לאוונסיס בגלל שהגודל העצום של הרכב בעיקר מבפנים אבל גם מבחוץ, הוא מתחרה בקטגוריה של מכוניות גדולות יותר ויקרות הרבה יותר ממנה.

גל מה שנשאר עכשיו זה נסיעת מבחן וכמובן תמונות לאחר קבלת הרכב.

אני אעדכן ברגע שיהיו עדכונים

תודה רבה לכל העונים

פורסם

אני לא חושב שאפשר להשוואות בינהם .

אם כבר בין הסופרב לקאמרי .

ואני אישית מאוד התרשמתי מהסופרב החדשה

ואם עוד יעשו לו מחיר יפה מה טוב .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

היה לי נסיון נחמד עם הקאמרי 2.4 ליטר בימים האחרונים פה בארה"ב, הרכב נחמד ובסיסי ביותר, הופתעתי ולא לטובה מאיכות ההרכבה הלא מבריקה של הרכב ובמיוחד מחומרי הדיפון שבהחלט אינם עומדים ברמה אחת לפאר המופגן של הסופרב.

אם אתה בוגר קורולה אז הקמארי יכולה להתאים , יש הרגשה של התקדמות, אבל לעומת הסקודה, זה ממש לא תחרות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תודה על התגובות.

לצערי לא ממש אפשר להשוות את הסופרב למונדיאו או לאוונסיס בגלל שהגודל העצום של הרכב בעיקר מבפנים אבל גם מבחוץ, הוא מתחרה בקטגוריה של מכוניות גדולות יותר ויקרות הרבה יותר ממנה.

תודה רבה לכל העונים

האם בדקת אורך ו/או רוחב סרנים בין הסקודה לפורד ? לא נראה לי. תבדוק שוב ותקבל פרופורציה על "הגודל העצום".

פורסם

עם כל הכבוד לנתונים היבשים

בסיס גלגלים בסופרב 276 ס"מ במונדיאו 285

נתון האורך אותו הדבר 484 ס"מ

המונדיאו מעט רחבה יותר עם 189 ס"מ לאומת 182 ס"מ

אבל ההרגשה והסידור מושבים בסופרב טוב יותר והרגשה כללית של יותר מקום

בנוסף תא המטען בסופרב הוא 565 ליטר לאומת 483 ליטר במונדיאו.

בנוסף בסופרב תא המטען נפחת בשתי שלבים וזה אומר פתח הטענה ענק.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
היה לי נסיון נחמד עם הקאמרי 2.4 ליטר בימים האחרונים פה בארה"ב, הרכב נחמד ובסיסי ביותר, הופתעתי ולא לטובה מאיכות ההרכבה הלא מבריקה של הרכב ובמיוחד מחומרי הדיפון שבהחלט אינם עומדים ברמה אחת לפאר המופגן של הסופרב.

אם אתה בוגר קורולה אז הקמארי יכולה להתאים , יש הרגשה של התקדמות, אבל לעומת הסקודה, זה ממש לא תחרות.

אף פעם אל תשווה את איכות החומרים של מכוניות יפניות שמגיעות לארה"ב לאלה שמגיעול לארץ.

תסתכל לדוגמא פה בתמונות תוכל לראות כבר שהאוטו מגיע די פשוט יחסית לארץ,תתחיל מהקורולה החדשה.

http://www.familycar.com/photogallery.htm

היתרון של האוונסיס פה הוא אמינות ושמירת ערך,בכל השאר לפי דעתי הסופרב עדיפה.

אני גם אומר שההשוואה יותר נכונה נגד הקאמרי אבל כבר זה הרבה יותר יקר,כך שעדיף כבר סופרב.

פורסם

כרגע שלושת מכוניות המנהלים המובילות ובמחיר שפויי הן כאמור הסופרב,מונדאו ובמחיר קצת יותר גבוהה ה-C5 החדשה,למה שלא תיקח את שלושת המכוניות לנסיעת מבחן? שלושתן טובות אפילו מאוד וההחלטה הרצינית לטעמי יכולה להתקבל רק על סמך נסיעת המבחן, הצלע הרביעית לא מיובאת לארץ וממש חבל שכך(אופל אינסיניה).

פורסם
היתרון של האוונסיס פה הוא אמינות ושמירת ערך.

אומנם טויוטה יודעת לשמור על סחירות טובה אבל לא בכל הדגמים..

אוונסיס הוא במקרה אחד הפחות מוצלחים שלה וברוב חברות הט.אין למשל מפחיתים כ10% על רכב יפה.. לעומת RUNX (בשביל הדוגמא) שתקבל מחירון עד מחירון -5%.. הרובוטית גם לא תהנה ממחיר גבוה (לא עכשיו ולדעתי גם לא בעתיד..).

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...