Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סובארו ג'סטי שנת 94 ידנית הזרקה 1200

האוטו ניקנה על ידי לפני 8 חודשים, מאז שקניתי את האוטו לא מפסיקות לי בעיות.

המזגן הלך, הוחלפו צמיגים קדמיים, הוחלף אינטלנטור, הוחלפו אורות קדמיים ואחורים, נזילת שמן תוקנה,הוחלפו בלמים.

לפני כמה ימים בנסיעה שמעתי רעש מהגלגלים נכנסתי למוסך אמרו שיש בעיה עם הציריות, 600 שקל לכל צייריה,לא החלפתי ובנוסף אמרו שיכול להיות בעתיד עוד בעיות משהו עם תיבת הילוכים וכדאי לי לימכור את האוטו כי הוא לא שווה את ההשקעה של התיקונים.

התייעצתי עם כמה חברים של אבא שלי שעובדים במוסך של סובארו חלקם אומרים לימכור חלקם אומרים לא.

יש עוד 5 חודש גם טסט.

אז מה אתם אומרים מומחים יקרים למכור את האוטו או לא?, רק תיקחו בחשבון שאני חייל ולא אוכל להרשות לעצמי אוטו מי יודע מה.

פורסם

אחי שקונים רכב או שעושים לו יישור קו , או שמחכים לתקלות עד שאתה מגיע ליישור קו איכשהו , ולמה מחיר של ציריה עולה 600 תקנה משופצת ב250

קניתי כמוך לפני 8 חודשים 205 מודל 97.

החלפתי מצבר . צמיגים קדמיים , עשיתי טיימנג כולל משאבת מים ומחזירי שמן, החלפתי נוזל קירור,החלפתי גומיות לציריה וגם למסרק הגה, התקנתי שעון חום, החלפתי שתי דלתות אחרי תאונה והרשימה עוד ארוכה .

כך זה שקונים רכב , צריכים לדאוג לו כל הזמן

HONDA CIVIC LS

פורסם

רכב מזדקן מצריך תיקונים תכופים וצפופים יותר , מכור וקנה רכב צעיר יותר , זה לא אומר שגם ברכב זה הצעיר יהיה תקין לצמיתות , הוא גם ידרוש אחזקה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תלוי ביכולת הכלכלית והרצון שלך.

יש אנשים שמעדיפים רכב ישן ולעשות לו יישור קו,יש כאלה שמעדיפים חדש ולא להתעסק עם זה.

הבעיה שלך היא לא אמינות הרכב אלא בטיחות הרכב.

אסור לשכוח את זה שקונים גם רכב ישן.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...