Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קטן,אנחנו בייחד 11 חודש אנחנו עדיין בתיכון לכן המחשבות על למות זקן ען 10 חתולים עדיין לא נכנסות לראשי(מצד שני אני אצתרך לעזוב את העיר עוד שנתיים ובנו של עובדיה יוסף אומר שכבר עכשיו אני צריך לחשוב על חתונה:roll::roll:)

האמת היא שמבלי להכנס לפורום הלכתי ודברתי איתה וחזרנו,עשיתי מה שהרגשתי ואני לא מצטער על כך.היינו ביחד עד עכשיו ועכשיו היא מתחילה לעשות לי קטעים שאני איתה רק בגלל תחשת אשמה ובלה בלה בלה(מה שלא נכון בעליל) הבטחתי לעצמי שאני חוזר אליה רק אם יש לי רגש אליה והוא עדיין קיים ואפילו חיי ובועט,הסברתי לה את הכול היא מסרבת להאמין לי שלא תאמין.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אני אסכם,

1.אתה לא נכנס מספיק לפורום.

2.אתה מקשיב לאנשים הלא נכונים (בחייאת לא הייתי לוקח הכוונה לשירותים מאף אחד שקשור לעובדיה יוסף ועוד קשר דם)

3.חזרת אליה ועכשיו אתה סובל.

4לא הקשבת לנו.

5.אמרנו לך.

פורסם

בן אדם חכם אמר לי פעם: "לא דורכים פעמיים באותו גוש חרא"

זה שהיא תעשה קטעים זה מובן מאליו, זה יעבור לה עוד מעט.

בהצלחה לכם.

פורסם

האמת?

הייתי מת שתעשה לנו עדכון חודשי לגבי המצב בייניכם. סתם בשביל לראות כמה אתם מחזיקים.

מצד שני, אני ממש לא מאמין באהבה כבסיס לנישואין, אלא פשוט במציאת אדם שאיתו אפשר להסתדר במשך 50 שנה בלי שתעלה לך על העצבים.

אם אתה מרגיש שזה זה, סבבה.

אבל אם אתם נפרדים שוב, חתוך את זה באותו רגע.

אם נפרדים יותר מ3 פעמים, זה פשוט לא היה צריך להיות.

פורסם

הבחורה פשוט רוצה יחס - כל הסיפור היה אחרת אם הייתה יודע לתת מילה טובה , לפרגן ולהראות לה שהיא חשובה לך .

במיוחד בדברים טיפשיים - פרח פה ושם , פתק עם משפט טיפשי , להתקשר לספר לה בדיחה שמזכירה את הבעיות שלכם - וזהו

- לא צריך כסף או מופע אור קולי ( או ארנק אור מפלסטיק ), סתם הראה לה שהיא מיוחדת . ( אפשר גם קצת לשקר :lol: )

רק בשביל לקבל חיבוק

חמי רודנר

מילים: חמי רודנר

לחן: חמי רודנר

היא עומדת ובוהה

בגשם האטלנטי

מקיש בחלון שלנו

בלי הפסקה

כל הדרך מפורטוגל

עכשיו ברחוב שלנו

מצמידה את האף לשמשה

ולא מפסיקה לבכות

אתה לא רואה אותי יותר

היא אומרת

יותר

היא אומרת

ומפנה אליי את הגב,

רק בשביל לקבל חיבוק

רק בשביל לקבל חיבוק

אל תהיה אדיש אליי

תפסיק להיות כ"כ חכם

זקוקה לך עכשיו

אוהבת אותך

הגשם ממשיך, לה לא אכפת מכלום

הוא לא מפה והוא מכה כמו משוגע

והוא מכה כמו משוגע

אני אוהב אותך יותר, את יודעת

יותר

את יודעת

תתקרבי אליי

רק בשביל לקבל חיבוק

רק בשביל לקבל חיבוק

רק בשביל לקבל חיבוק

רק בשביל לקבל חיבוק

הוגש ע"י אוהד בסון

ואם כל זה לא עוזר - אז היא פשוט נג'סית - לא יודעת מה היא רוצה ומשגעת אותך .

אבל - יש כאלה שגם אוהבים מערכת יחסים כזו , פשוט לסבול .( יחסים בסגנון צרפתי :wink: )

אז השקע ביחס , יחס ועוד יחס - לא הולך , שלום שלום ושתלך ל עז,, .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יוסי נשמה אני כולה בן 18 איזה חתונה ואיזה נעליים? סתם הוספתי את הקטע עם בנו של עובדיה יוסף בשביל הבדיחה,ולגבי המקוריות תאמין לי שפנקתי אותה,בין אם זה להביא פרחים סתם ככה באמצע החיים להשאיר על הדלת לצלצל ולפתוח,היא גם מתה על סושי ואם תראה בהיסטוריית הודעות שלי בקשתי חוות דעת על איזה סושיה במודיעין בשביל להביא לה(יצא דווקה טוב).תאמין לי שיחס נתתי לה.

ויוסי לגבי הקטע שלך עם נישואין,לפעמים זה באמת נכון לרוב אחרי X שנים מתרגלים וזה נוח לחיות אחד עם השני אבל יש זוגות שזה באמת אהבה אמיתית ואל רק בגלל שזה "נוח".

ואתה מהאנשים האלה שאומרים שאהבה זה כש חומר X מתחבר עם חומר Y?

פורסם

סתם רציתי לשאול אותכם איך אני מכאיב הכי פחות לליבו של בחורה אחת.. = לא חודר עד הסוף.

ובנימה של רצינות לא אופיינית ושלא בעונה.

אז מה אם אתה בן 18?!

אני מכיר את אישתי לעתיד מהתיכון. נפגשנו בכיתה י', ואנחנו ביחד עד עצם היום הזה, כמעט 13 שנה אחר כך.

שמעת טוב- 13 שנה. יותר ממחצית מהזמן שבו שוטטת על פני הכדור השלישי מהשמש.

אם זה אמור להיות, אתה תדע. אם זה לא אמור להיות, אתה גם תדע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז,קודם כול אני מאוד שמח בשבילך,באמת שאני כן! אבל באמת שחתונה לא תצא מכול הסיפור הזה והאמת לא נראה לי זה ילך הלאה.

והמקרה שלך די נדיר אבל אני מאחל לכם הרבה מאוד אושר ושמחה(אם כי גם עושר לא יזיק:roll:)

פורסם
בן אדם חכם אמר לי פעם: "לא דורכים פעמיים באותו גוש חרא".

אני שמח לשמוע שיש לך תהליך ברירה קפדני בבחירת בנות הזוג שלך :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשמע צירוף מקרים או לא, אבל אנחנו גם באותה מסגרת גילאים (23, באוגוסט, מזדקן) וגם אני עובר תקופה לא קלה עם חברתי לחיים. אנחנו ביחד כחצי שנה ולאחרונה אני לא מפסיק לריב איתה על דברים קטנים, שלרוב הסיבה אליהם היא חוסר יחס או שזה הרצון שלי לOVER-יחס? אני די קנאי בקשר שלנו, מאחר ואני נקשרתי אליה מאוד. די מפחד מהעובדה שזה עלול רק לגרום לה לרצות אותי פחות כי אני מראה לה יותר יחס מאשר אני מקבל חזרה. אגב, זה בא והולך לפעמים היא כאילו נקשרת אליי מחדש, כנראה מצב רוח של מזל עקרב. אגב#2 אל תעשה את הטעות של ללכת לעבוד איתה, זה פשוט לא עובד. קנאה,ריבים,לא מסתדרים.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חחח לא בדיוק לעבוד,אבל הכרנו במד"א עם כול המשתמע מכך חח זה לא יהיה קל.וכן הבטחתי לעצמי לא לעשות דברים כאלה,זה עלול לחסוך המון המון פאדיחות ורגשות לא נעימים.

אך לפעמים הלב שלך פועל בניגוד לראש כך שאיפה תמצא את אהבתך שם זה יהיה(אם כי באמת עדיף שזה לא יהיה במקום העבודה).

פורסם

התשוקה של ההתחלה לא נשמרת לעד. אם היא עברה זה לא אומר שצריך לחתוך.

אם אתה מרגיש שאתה לא אוהב אותה אין טעם להמשיך למרר אחד לשני ת'חיים אלא לחתוך עכשיו אפילו שזה קשה.

אם אתה מרגיש שאתה אוהב אותה אז אתה תרצה להישאר איתה ולא משנה אם היחסים השתנו, אם יש הרבה ריבים, קנאה ומה לא.

הלב שלך יגיד לך מה לעשות.

בכל אופן, לפי הדיבורים שלך של 'לא ניראה לי זה יילך הלאה' או 'אני רק בן 18 איזה חתונה' לא ניראה לי שאתה באמת אוהב אותה ולכן עדיף שתפרדו. היה לכם נחמד, עבר, תתקדמו הלאה.

ואנשים שאוהבים את בן/בת הזוג שלהם באמת גם בגיל 18 לא שוללים חתונה בעתיד הקרוב/רחוק תלוי בתוכניות של אותו האדם.

פורסם
,אבל הכרנו במד"א עם כול המשתמע מכך

מה משתמע מכך?

אני הכרתי את אשתי לעתיד (אוטוטו) במד"א, אמנם היא לא מהעיר שלי אלא ממקום קצת רחוק (טורונטו. הייתה מתנדבת חו"ל) אבל עד כמה שידוע לי אין בעיה (לרוב) עם בנות שמכירים במד"א.

2 חברים שלי כבר באו בברית הנישואים עם בנות שהכירו במד"א.

**גילוי נאות- הבנות שהכרתי במד"א לפני תקופת הרצינות היו בעיקר למטרות "ביאה" ולא למטרות "קידושין" ;)

עריכה:

"תקופת הרצינות" מתייחס לקשר ביני ובין בת זוגי בלבד.

בשאר הדברים בחיי אני עדיין לא רציני. עובדה, היום נהגתי על דייהטסו אפלאוז בלי דלת.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

הגיעה למקום העבודה שלי בחורה חדשה, ביישנית וצנועה.

אין לי מושג מה הרגשתי, אבל ישר כשדיברתי איתה ידעתי שאני לא מעוניין להפסיק, אלא רק לדבר איתה עוד ועוד.

כל מה שרציתי זה לצאת איתה לפגישה בבית קפה ופשוט להכיר אותה יותר טוב.

בדרך הכי מטומטומת שיש (בקופה של החנות, מול לא מעט אנשים) הצעתי לה לצאת והיא ישר זרקה את המשפט שהיא כבר יוצאת עם מישהו.

לאחר כמה ימים, היא התחילה לגשת אליי ולדבר איתי וכל מה שנותר לי זה לאכול את עצמי ולנסות להבין האם היא מנסה לפלרטט איתי או שמה זה דיבור רגיל בין העובדים.

הבנתי שקיימים משחקים כאלו של אהבה ואי אפשר לפסוח עליהם, אי אפשר להיות גלויים באמת.

אני לא יודע מה זו אהבה, אבל מה שהרגשתי או שבעצם אני עדיין מרגיש, יכול להיות שזה זה.

הולך לעוד יום של עבודה.

• תוכן חדש...