Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מצאנו רכב שחיפשנו זמן רב (מיצובישי)

הסוחר אמר כי הרכב לא עבר שום תקלות יחד עם זאת בבדיקה שביצענו במכון בדיקה התברר:

1. פגיעה בעמוד שמאל

2. פגיעות פח, החלפת דלת, תיקון תאונה משמאל, פגושים פגומים

מעבר לזה יש כל מיני הערות קטנות שהמכון כתב ואני מניח שהערות אלה נכתבות מצד 'הכסתח'

שאלתי, האם מישהו יודע להגיד להדיוט כמוני מה המשמעות הכספית/השווי של שתי התקלות לעיל?

מחיר המחירון הינו 55000 ש"ח (רכב משנת 2002) ואני רוצה לדעת אם במידה והמצב המיכאני של הרכב טוב הרי שהתקלות לעיל הינן זניחות או שמא הן מורידות משמעותית בשווי הרכב, שלא לדבר על ביצועיו?

תודה

פורסם

המשמעות, אם הבנתי נכון, היא שהסוחר התגלה כשקרן, וסביר שזה לא השקר היחידי (אני מייד הייתי חושד בקילומטרז').

המשמעות של תיקון תאונה, אם בוצע טוב, היא "רק" במחיר המכירה.

:turn-l:
פורסם

הרכב עבר תאונה לא קלה בצד שמאל שהביאה לכיפוף בעמוד שבין שני הדלתות, העמוד הזה הוא בעל חשיבות עליונה מכיוון שהוא בין השאר תומך את גג הרכב ותפקידו למנוע את קריסת הגג בזמן התהפכות, בנוסף עיקום כזה יכול ליצור בעיות משניות של: רכב עקום, דלת שלא נסגרת/ אטומה היטב.

חשוב לזכור שמדובר במתכת וכל כיפוף שלה מחליש אותה, מדובר פה בבטיחות ממדרגה ראשונה,

רכב כזה לא הייתי קונה! ואם כן אז בעשרות אחוזים פחות.

בכלל אני לא מבין מדוע להנעל על רכב אחד, בכסף שיש לכם אתם יכולים לרכוש רכבים אחרים מצויינים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

משמעות כספית: לפחות 25% שהייתי מוריד לו.

משמעות בטיחותית : סיכון חיי אדם אפשריים.

משמעות עקרונית: שיחפש למי למכור את הרכב ואת השקרים שלו.

זה לא שהוא ניסה להסתיר איזה ממיר קטליטי פגום- קיבינימט...

Gn'f'R

• תוכן חדש...