Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה, ותודה מראש לכל העונים!

התחדשנו בכריזמה חדשה (בשבילנו..) שנת 98 עם גיר אוטומטי.

המוכר הזהיר אותי חזור והזהר שאין להתניע את הרכב אלא אחרי שהנורית הצהובה עם ציור

של מנוע - נכבית.(היא נדלקית אחרי שמעבירים את הסוויץ' ל ON)

מיותר לציין שהדבר משגע אותי כי לוקח לה כמה שניות טובות עד שהיא נכבית,

האם יש אמת בדבריו?

בדקתי בספר רכב ולא ראיתי איזכור של הוראה כזו, שאלתי חבר והוא אמר שהוא מכיר דבר כזה אבל רק ברכבי דיזל..

מה לעשות?

פורסם

חבר שלך מתכוון לנורה אחרת, סליל הצתה, שנמצאת ברכבי דיזל בלבד. (טוב נו, היא מופיעה גם ברנו, אבל היא לא תעבוד מתישהוא)

למה שהמוכר התכוון זו כנראה מנורת 'בדוק מנוע' שמתכבית לאחר כמה שניות בפתיחת הסוויץ'.

הדבר לא כזה קריטי, אבל עדיף לך.

בכלל, עדיף לך תמיד לחכות כמה שניות לפני ההתנעה, משאבת הדלק פועלת,(לא יודע אם בדגם הזה) וכל המכלולים נכנסים לפעולה.

יותר בריא, יותר עדיף.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

מכוון שבמערכת דלק תקינה לחץ הדלק שיורי אמור להיות קיים, לכן אין צורך להמתין לכיבוי של נורת בקרת המנוע.

יש לציין כי יש דגמי רכב שהנורה כלל אינה כבית עד להדלקת המנוע כך שאנו במלכוד 22 במקרה שרוצים להמתין..

פורסם

מצטרף לדבריו של דניאל

ברכב שברשותינו לאנסר 2005, נורת CHECK ENGINE לא ניכבת כאשר מצב המפתח בסויץ במצב של ON אלא רק אחרי התנעת הרכב. בכל אופן אני מחכה שתים שלוש שניות לפני התנעת הרכב.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

בלאנטיס 99' אין נורה כזו כלל, לאחר פתיחת הסויץ' נורת ה-ABS נכבית לאחר 2 שניות,

ואני תמיד מחכה בין 3-5 שניות לפני שאני מניע את הרכב. עדיף ובריא יותר.

• תוכן חדש...