Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפאת בעיות כאלו ואחרות, אני חושב על סגירת החשבון הנוכחי שלי בדיסקונט ("יותר דרייב") ולפתוח חשבון בבנק אחר.

סכום הכסף בחשבון יעמוד ככל הנראה על מינימום מינוס אלף ש"ח ועד פלוס קטן מדי פעם. על איזה בנק הכי כדאי לי ללכת כחייל?

תודה.. :roll:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כל הבנקים אותו חרא (איזה כיף להתלונן, אז הנה עוד פעם, כל הבנקים אותו חרא), אם אתה יוצא מעט הביתה הכי נוח ומועיל לדעתי זה הסניף הקרוב ביותר לבית.

הבדלים מהותיים בין הבנקים לא נראה לי שתמצא.. מה חשוב לחייל לדעתי ? חשוב שתוכל להוציא מזומנים בלי עמלת שורה או איך שלא קוראים לזה היום ובאופן כללי שיהיו כמה שפחות עמלות. שוב, אני דיי בטוח שברוב הבנקים מסלול החיילים די זהה.

הכי טוב, תתקשר ותשאל\תבדוק באינטרנט באתרים של כל אחד מהבנקים..

אהה כן, כל הבנקים אותו חרא.. :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אוצר החייל זה חלק מהבינלאומי. אין שום אוצר לחיילים.

תפתח במקום שהכי קרוב לביתך / נוח לך להגיע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא משנה חלק ממי הם, הם נותנים הטבות לחיילים וכדאי שתקרא על זה באתר שלהם.

אמא שלי בתור גמלאית של צהל מקבלת שם פטור מלא מעמלות פקיד ועמלות של צ'קים ועד 6 פנקסי צ'קים חינם בשנה וקרטיס אשראי חינם ללא עמלות וכ"ו, אז להגיד שאין שום אוצר החייל זה בדיחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אני לא טועה התנאים של חשבון חייל מועגנים בחוק כך שתנאי המינימום מחייבים את כולם, וכל בנק רשאי להוסיף דברים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כל בנק נותן הטבות לחיילים, ובד"כ זה פחות או יותר אותן הטבות.

כמו שכבר המליצו לך, נגישות לסניף זה הדבר הכי חשוב.

מה שטוב באוצר החייל זה שיש להם סניפים גם בבסיסי צה"ל ולכן אם צריך משהו אפשר לסדר את זה בבסיס.

(אם אין לך בבסיס סניף, אז זה כבר לא רלוונטי).

פורסם
כל הבנקים אותו חרא (איזה כיף להתלונן, אז הנה עוד פעם, כל הבנקים אותו חרא), אם אתה יוצא מעט הביתה הכי נוח ומועיל לדעתי זה הסניף הקרוב ביותר לבית.

אין לך מושג כמה שאתה צודק, אבל אני הצלחתי "לדפוק" את הבנק.

חודש לפני שהתגייסתי פתחתי חשבון של חיילים, ההטבות היו אז כרטיס אשראי ללא עמלות, הוצאת תדפיסים ללא עמלות, ואין דמי ניהול חשבון.

בפועל בחשבון לא השתמשתי בכלל.

סיימתי צבא אחרי 3 שנים ולא עדכנתי את הבנק, חשבתי לעצמי "זה טוב שיחשבו שאני חייל".

בינתיים התחלתי לעבוד בעבודה המועדפת כדי לקבל את המענק, המשכורות זרמו, הישראכרט תקתק כמו שעון והעמלות לא.

לפני כמה חודשים טובים ראיתי שהתחילו להוריד לי 5 ש"ח בחודש על "דמי ניהול", ואח"כ זה עלה ל- 6.50 ש"ח בחודש למרות שלא היו תנועות בחשבון כלל- חוצפה!

ביום חמישי האחרון ניגשתי לבנק כדי למשוך צ'ק מחשבון הפיקדון עבור הלימודים, אז על הדרך שאלתי את הנציג לפשר העמלות.

הוא בתגובה: "אתה כבר לא חייל".

חשבתי לעצמי בלב: "מה, "בנק הפועלים" חושבים ששירות בצה"ל נמשך כמעט 4 שנים?!"

אמרתי לפקיד: "טוב, תראה מה נעשה, יש לך 2 אפשרויות.

א. אתה מבטל לי את כל העמלות האלו ואנחנו לוחצים ידיים.

ב. אתה סוגר לי את החשבון ומכין לי צ'ק בנקאי על כל הכסף שיש לי בחשבון ואני עובר לבנק לאומי".

הפקיד הלך להתייעצות (אולי עם המנהל), וחזר: "טוב אני מגדיר את החשבון שלך כ'תמורה', אין יותר עמלות בכלל!"

מה זה תמורה רק אלוהים יודע, העיקר שהם ירדו ממני עם העמלות שלהם.

אצלי בגינה יש עצים, פרחים דשא... אני עדיין לא מגדל שם כסף כדי לממן את הבנקים.

פורסם

לא חכם במיוחד,

המחשב לוקח 3 שנים קדימה מיום גיוסך לצה"ל לאחר ה 3 שנים אתה מועבר אוטומאטית ל"חייל משוחרר" ולכן לא לקחו לך עמלות בשמך שנה נוספת, לאחר השנה הרביעית אתה נהפך ללקוח רגיל עם כל העמלות

בד"כ חשבון תמורה זה חשבון שיכול להיות רק בזכות, לא מקבל כרטיסי אשראי ושקיםו והלוואות, ככזה הוא מוגדר כחשבון תפעולי

פותחים אותו כאשר לקוח מעוניין להשקיע כסף בבנק מסוים ולא מעוניין לנהל את העובר ושב באותו הבנק

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם נדייק (לאחר שהעפתי מבט במקומות הרלוונטים), אז בדיוק אחרי חצי שנה הם החלו לקחת לי עמלות.

בקשר לחשבון "תמורה": החשבון שלי הוא בזכות, אין לי הלוואות, אין לי כרטיס אשראי ואין לי שיקים, כך שאני לא מבין למה רשמת "לא חכם במיוחד"..

• תוכן חדש...