Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גרה בחולון ועובדת בהרצליה, מחפשת רכב אמין וחסכוני שיעמוד בנסיעות היומיומיות לכל כיוון, עד 15000 ש"ח. מעבר לעבודה הרכב ישמש אותי בעיקר בתוך העיר, יציאות לאיזור ת"א וסידורים שוטפים...

מכיוון שאני לא מבינה גדולה במכוניות - אשמח אם יש לכם רעיונות.

תודה:)

פורסם

לא ציינת אם ברצונך ידני או אוטומט

בואי נלך על שניהם.

סוזוקי בלאנו אוטומטית משנים 96-98

ניסאן סאני משנת 95 אוטומט/ידני.

מיצובישי סופר לאנסר משנת 97 עידפות לידני.

סיטרואן סאקסו ידנית משנת 2000-2001.

סובארו גרנד לאונה משנים 95-96 ידני/אוטומט.

כולם חוץ מהסיטרואן מדובר ברכבים דיי מרווחים ומאובזרים עם בג'אז פרט לסיטרואן, ההמלצות שלי על פי סדר הרשימה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אם את רוצה משהו שיחסוך לך דלק אז את צריכה ידני.

מצד שני אני גר בכפר סבא ומכיר את הפקקים וזה לא תמיד נחמד עם ידני.

אם זה רק הלוך חזור ונסיעות פה ושם אז לכי על הידני.

קובי

פורסם

תודה על התשובות.

התלבטתי בין ידני ואוטומט, אבל אני חושבת שאני אלך על אוטומט... עם הפקקים יש לי הרגשה שידני יהיה סיוט.

לאמא שלי יש סוזוקי בלאנו 96, אוטו', והיא שותה המון המון דלק... זה פשוט ככה ברכב הזה, או שיכול להיות שמשהו לא בסדר ספציפית במכונית שלה?

מצד אחד הציעו לי רנו מגאן שנת 98 ודייהטסו סיריון (לגבי השנה אני לא יודעת מה בתקציב שלי...), אבל מצד שני, לגבי הרנו, כולם פתאום אומרים לי שאסור להתקרב למכונית אירופאית, בטח לא ישנה ולקנות אך ורק יפנית. מה דעתכם?

• תוכן חדש...