Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה ברכב , כאשר הרכיבו לי את הג'אנטים לפני שנתיים בערך אותו בחור שהרכיב לי את הג'אנט לא ממש ידע מה הוא עושה וגם אני לא ממש ידעתי מה הוא עושה, הוא הבריג לי את הברגים ישר עם מקדחת אוויר והרס לי את ההברגה בתוך התוף כאשר צבעתי את התופים שיחררתי את הברגים ושבאתי להחזיר את הבורג הוא הסתובב באוויר, אין הברגה(גם ביום של ההתקנה של הג'אנטים הם שלחו אותי למוסך שיחליפו לי את הבלמים כי הבורג נכנס עד לברקס ושבר לי אותו)

מכוון שלא הייתה לי עזרה כלשהי ובהיותי בן 17 לא ממש הבנתי כיצד אמורים להרכיב ג'אנט וכו, לא שמתי לב לבעיה אז.

התוצאה: נאבה בגלגל הימיני אחורי נהרסה לי ואני צריך אחת חדשה, הצעת מחיר של חנות חלפים, "אור החלף" באזור התעשיה רעננה שגם יש לה מוסך קטן היא :

נאבה טייואנית 380 שקל החלק עם עבודה 500 ש"ח (לגלגל אחד הגיוני?)

נאבה SKF

530 החלק + 120 ש"ח עבודה = 650 ש"ח

האם זו הצעה אטרקטיבית?

על הדרך שאלתי אותו גם לגבי דיסקים + רפידות קדמיים והמחיר כולל עבודה וחלקים הוא 500 ש"ח חברה : מינטקס על פי דבריו מקורי ברכבים גרמניים(גולף אוודי וסיאט)

חבר'ה אני באמת צריך את העזרה שלכם אין לי עם מי עוד להתייעץ כי למסוכניקים יש כמובן את האינטרס שלהם וזה לא סוד ולכן אני צריך אנשים שיהיו אובייקטיבים ויתנו עצות

תודה רבה מראש לכולם

פורסם

SKF זה יצרן מכובד ונראה לי שעדיפה תוצרתו מנאבה טייוואנית זולה שעלולה לגרום לרעידות בנסיעה ו/או בבלימה.

המומחה למכוניות אלו הנו רון ודווקא חוות דעתו הייתה עוזרת יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ומה לגבי הדיל של הקדימה האם זה משתלם ?

והאם אין אפשרות פשוט לעשות חריטה אצל חרט (זה סך הכל ההברגה שנשחקה ולא מדובר פה על שבר בנאבה או משהו כזה

• תוכן חדש...