Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב עם ביפר גארד דגם LS-635 ,והיום בכמה רגעים של שעמום החלטתי להתחיל לבדוק את הלחצנים,זה קרה אחרי שחיפשתי בפורום קישור כלשהו להוראות ההפעלה של השלט או קישור ליבואן,ואת שניהם לא הצלחתי להשיג{אתר היבואן נסגר וכל הקישורים לא פעילים כבר}

בכל מקרה,המערכת נכנסה למצב של דריכה אוטומטית,כל פעם שאני מנטרל אותה אחרי דקה היא נדרכת מחדש ומופיעה המילה "AUTO-ARM" בין שני הצמיגים שעל הצג,יש לציין שבדר"כ אני מפעיל/מנטרל אותה בלחיצה על מצב I ומצב הדריכות שלה הוא ARM X הממקום שישי מימין או שביעי משמאל.

לכל מי שיש לו חוברת הוראות,עזרו לי לנטרל את המצב הזה בבקשה כי הוא נורא מציק לי.

תודה מראש לעונים,נתי.

106GTI-גם יפה וגם אופה

פורסם

שלום

גם לי יש את אותו סוג אזעקה ואני נמצא באזור נתניה ואם אתה תיהיה באזור דבר איתי ואני יארגן לך חוברת תפעול

דבר שני בשביל לנעול את הרכב אתה אמור ללחוץ על הכפתור האמצעי שרשום עליו 2 והוא זה שנועל לך את הרכב וגם פותח

ולגבי המנורות שמהבהבות לך אחרי דקה זה אומר שהאוטו נדרך והאזעקה פעילה . וזה תקין לגמרי שזה עושה את זה

אם יש לך שאלות דבר איתי בפרטי

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

אינני זוכר במדויק את "כוונת המשורר" במינוח ה AUTO_ALARM של גארד.

באופן כללי (ואחכ אתייחס לעניין שלך) , AUTO_ALARM במינוח העברי היא "דריכה אוטומטית".

דריכה אוטומטית מתבצעת כאשר מנטרלים את האזעקה (פותחים את האוטו עם השלט) אבל לא פותחים את אחת הדלתות. אז המערכת מבינה שהאזעקה נוטרלה, הנעילה נפתחה, אבל הנהג לא הגיע. היא מבצע "דריכה אוטומטית" מחדש, כדי לא להשאיר את האוטו חשוף.

כדי לבדוק שאכן זהו המצב, כל שעליך לעשות, הוא לנטרל את האזעקה (לחיצה על כפתור פתיחה) לפתוח את דלת הנהג, לסגור אותה חזרה ולהמתין ולראות האם האזעקה ביצעה שוב דריכה אוטומטית. אם כן, הרי שזוהי פונקציה ששמה אמור להיות דווקא דריכה פאסיבית (למרות שהיא אקטיבית) , אותה ניתן לנטרל רק על ידי תכנות, ולשם כך תצטרך את הספר, כי אני לא זוכר בע"פ איך עושים זאת.

כל זה רשמתי כדי שלפני שאתה מנסה לשחק עם תכנותים ולבזבז (אולי) זמן, בדוק שהבדיקה שבצעת ושבגללה החלטת שצריך תכנות, אכן נכונה, ולא אופן בדיקה לא נכון.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...