Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מיכוון שיש לי בעיה במחשב ואין לי את מי לשאול חשבתי לשאול אותכם.

המחשב שלי התכבה היום בסביבות ה10 פעמים ככה לפתע הוא מתכבה בלי הודעה מוקדמת.

מה יכולה להיות הבעיה? המחשב הוא של אייבורי!

תודה לעוזרים!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כל דבר החל מספק כוח, דרך לוח אם ומעבד.

אבל עזוב אותך, אם המחשב באחריות של אייבורי חבל לך לגעת ולהרוס את האחריות. גש לסניף הקרוב לביתך ודרוש תיקון של המחשב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רק כשאתה דורש אחריות מאיבורי זה אחריות במעבדות שלהם בלבד כלומר כשתקבל את המחשב (בתיקווה שיהיה תקין) וודא טוב טוב שהחלקים שקיבלתה בפנים הם מאותו הסוג (כלומר אותו יצרן ודגם ) שמסרתה להם לתיקון, כי לרוב הם מייבאים חלקים בעצמם ולא דרך יבואן מורשה או אחריות יצרן מסודרת. לכן אין להם דרך להחליף לך חלק תקול בחדש ואת התקול להחזיר ליצרן .

פורסם

תוכל בבקשה לכתוב באיזה מחשב בדיוק מדובר?

לאחרונה גם אני סובל מכך בלפטופ - מדובר ב-LENOVO N300. שללתי בעיה בחומרה, מה שמשאיר אותי עם תוכנה כלשהי שגורמת לו מסיבה לא ברורה להיכבות באופן ספונטני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אולי מדובר בהתחממות יתר,

או אולי דווקא בבטרייה גמורה של הביוס (מה שיכול לגרום להרבה הרבה הרבה צרות משונות ביותר)

או "נפילות מתח"

או סתם הפסקת חשמל...

מקווה שעזרתי איכשהוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש הגדרה במחשב של איתחול אם יש בעיה.

יש וירוסים שמפעילים לך את זה כחלק מהוירוס.

בכל ווידווס לפני ויסטה זה היה בהגדרות שיש בלחיצה ימנית על MY COMPUTER.

אין לי מושג איך זה בויסטה,יש לי ויסטה שנה ועוד לא הבנתי איך זה עובד.

אייל

פורסם

אם זה מחשב ביתי, מתי בפעם האחרונה ניקית אותו מאבק? אולי המאווררים מלאים אבק והמחשב מתחמם.

אם ניקיון זו לא הבעיה, נסה לפעול ככה:

START

RUN

והקלד MSCONFIG

תבדוק בכל הפעולות (SERVICES) וסטארט אפ, אם יש משהו חריג. במידה ואתה לא בטוח לגבי משהו, תבדוק בגוגל.

הפעל אנטי וירוס או את התוכנה AD AWARE, למחיקת רוגלות ומזיקים אחרים.

בכל מיקרה, ככה אני הייתי פועל.

אם אין סימן לתוכנה או וירוס, אז כניראה הבעיה ברכיבים. אז אין בררה וצריך ללכת לחנות להחליף.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
ברווז, בכל הפעמים שזה קרה, המחשב היה מחובר לחשמל, כך שבוודאות לא מדובר בסוללה חלשה או משהו בסגנון.

תודה בכל מקרה על עזרתך.

לא דיברתי על הסוללה של הנייד, אלא על הסוללה הקטנה שיושבת על לוח האם ושומרת שיהיה מתח כדי שיישמרו הגדרות הביוס.

לעיתים היא נוזלת,מה שיגרום לקצרים למשל, כשאין לה מתח יותר היא משמשת כנגד (עצם מתכתי שמוסיף צריכה למתח של המחשב) וכולי.

המחשב הקודם שלי שיגע אותי עם קונצים הזויים למדיי, לא זוכר כבר מה, עד שהבנתי שזה היה מזה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קשה להתייחס להודעה מאחר שחסרים פרטים מתי זה קורה.

אבל אם מכניסים גם את אייבורי למשוואה - יש סיכוי רב מאד שזו חומרה תקולה.

הזבל שהם מוכרים מוכיח את עצמו כל הזמן מחדש.

רוב המקרים מסתכמים בכמה אפשרויות. 1. כרטיס מסך תקול 2. ספק תקול 3. התחממות עקב כשל באוורור. 4. תוכנות

תתחיל במספר 3. לא עוזר? המשך ל 4. חפש תוכנות זבל ע"י תוכנות יעודיות

לא עוזר?

לך לאייבורי. להם זה לא אכפת כי יחליפו לך תקול במשומש. (הדרעק שמישהו החזיר לפניך)

פורסם

יש לך ויסטה?

שקנו לאחי מחשב חדש היה מותקן ויסטה והמחשב היה מתכבה כל הזמן ולא נדלק.

לאחר בירורים היה מדובר במצב שינה של המחשב שלא היה מוגדר כמו שצריך.

Got To love It

פורסם

גם בעית זכרון יכולה לגרום לכך.

בדיוק אותה בעיה הייתה לי במחשב נייח שהרכבתי לפני כמה ימים.

לאחר כמה דקות עבודה הוא היה עושה RESTART ללא הודעה מוקדמת, החלפת צ'יפ DDR פתרה את הבעיה.

אם יש לך EVEREST נסה להעמיס על הזכרון בעזרת ה HARDWARE STABILITY TEST

אני קיבלתי הודעת שגיאה בחומרה לאחר דקה וחצי +- של העמסה על הזכרון וקח מיקדתי את הבעיה.

כמובן שכל האפשרויות האחרות גם יכולות להיות ואם המחשב באחריות כדי פשוט לקחת אותו למעבדה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

80% שזו בעיית אבק,

יש לשאוב את פנים המחשב לפחות פעם בשנה כדי למנוע הצטברות אבק שגורם להתחממות הרכיבים.

המחשב מכבה את עצמו כדי להגן על הרכבים, אתה יכול לבדוק בביוס את הטמפרטורה (אם יש לך תמיכה בזה).

בכל מקרה יש לנתק מהחשמל לפני הניקוי!

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

במקרים כאלו .

התופעות נובעות מ:

התחממות מעבד ע"י משחה תרמית שהתייבשה או נאכלה ע"י החום .

החלפת מאוורר מעבד ומשכה תרמית יכולה לעזור ב95%

ויש וירוס שעושה את אותה הפעולה.

תודה רבה

נתי.

פורסם

ממליץ להתחיל מבהתקנת תוכנה שבודקת טמפרטורת מעבד ומהירות סיבוב של מאווררים. בדוק מה טמפרטורה ובאיזה סל"ד מסתובבים מאווררים וחזור לדווח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...