Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה משחק אותה? גם 10 שניות הרבה פעמים יספיקו:lol:

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לפני הרבה , הרבה , הרבה שנים (בערך 6)

לקחתי חברה לטיול ג'פים עם רנו קילאו. בהרי הרצליה.

הרנו קליאו נכנסה לבור ויצאה ללא טמבון קדמי ואחורי.

שניהם נכנסו לאוטו. והמשכנו בדרכנו. ומשם הכול היה תקין.

ולפחות השרשור.

לפי הכותרת שלך. אני הייתי סגור על בדיחות תחת.

ונודים ( פלוצים / דארטות / הפגזות / וכו) ריחניים. ומגוונים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בקיצור, עשיתה את הפאדיחה, יצאת פארש....

בשביל 10 דקות היית צריך תפאורה של עצים (יער) ?....

ראבק, בשביל 10 דקות יכולת לנסוע לחנייה של הסופר או בלובי בבניין.

:lol:

סתם ידידי,

הכל בהומור כמובן, פשוט אנחנו פה בפורום נגד דחיית סיפוקים ומאמינים שאם הגבר השקיע כל כך הרבה (או לפחות גרם לרכב לשקוע) המינימום שצריך הוא שעלמת החן תעריך את זה :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אפרופו סיפור משעשע,

כשהייתי ילד קטן (בן 9-10, משהו כזה), הלכנו כמה חברים ל"חוף חרמני" בבת ים (מי שמהסביבה בטח מכיר), רכב כמובן שלא היה לנו, אבל אחד החברים,מאלה ששיחקו אותה מאגניבים, רצה שנלך לשם כולם (איזה 5-6 חברים) כדי לראות קצת אקשן, קרי- מכוניות מתנדנדות..

בקיצור עברנו ממש בסמוך לרכב אחד,אולי איזה 2-3 מטרים ממנו,הרכב חנה בקצה הגבעה ופנס התאורה של הכביש השתקף דרך חלונותיו שהיו מלאי אדים, ככה שראינו רק "ענן" אפור כזה בתוך הרכב, ואז לפתע הבחורה התרוממה וסידרה את השיער.

לבחורה היה שיער מטולטל, ואיך שחבר שלי (המאגניב ממקודם) קלט את זה הוא ישר נבהל והתחיל לצעוק "זה קוף !!! זה קוף !!!! זה קוף !!!)..

כמובן שתוך 4 שניות בערך האורות בכל הרכבים נדלקו,ואנחנו נסנו על נפשנו פן ייצא איזה גבר מתוסכל שהרסו לו את הרגע יתחיל לרדוף אחרינו.

אז לרדוף אחרינו אף אחד לא רדף, אבל המאגניב סיים את הערב עם לחי בוערת אחרי שהוא החליט שזה גם מאגניב לטפס מעל שער של חניון תת קרקעי כדי לראות את הרכבים שבפנים, השומר קלט ותפס אותו, נתן לו סטירה מתקנת (הידועה גם בשמה "סטירה מצלצלת") ושחרר אותו להמשך עיסוקיו,שאני בטוח שהיו הרבה פחות מגניבים בהמשך הערב...

פורסם
אפרופו סיפור משעשע,

כשהייתי ילד קטן (בן 9-10, משהו כזה), הלכנו כמה חברים ל"חוף חרמני" בבת ים (מי שמהסביבה בטח מכיר), רכב כמובן שלא היה לנו, אבל אחד החברים,מאלה ששיחקו אותה מאגניבים, רצה שנלך לשם כולם (איזה 5-6 חברים) כדי לראות קצת אקשן, קרי- מכוניות מתנדנדות..

בקיצור עברנו ממש בסמוך לרכב אחד,אולי איזה 2-3 מטרים ממנו,הרכב חנה בקצה הגבעה ופנס התאורה של הכביש השתקף דרך חלונותיו שהיו מלאי אדים, ככה שראינו רק "ענן" אפור כזה בתוך הרכב, ואז לפתע הבחורה התרוממה וסידרה את השיער.

לבחורה היה שיער מטולטל, ואיך שחבר שלי (המאגניב ממקודם) קלט את זה הוא ישר נבהל והתחיל לצעוק "זה קוף !!! זה קוף !!!! זה קוף !!!)..

כמובן שתוך 4 שניות בערך האורות בכל הרכבים נדלקו,ואנחנו נסנו על נפשנו פן ייצא איזה גבר מתוסכל שהרסו לו את הרגע יתחיל לרדוף אחרינו.

אז לרדוף אחרינו אף אחד לא רדף, אבל המאגניב סיים את הערב עם לחי בוערת אחרי שהוא החליט שזה גם מאגניב לטפס מעל שער של חניון תת קרקעי כדי לראות את הרכבים שבפנים, השומר קלט ותפס אותו, נתן לו סטירה מתקנת (הידועה גם בשמה "סטירה מצלצלת") ושחרר אותו להמשך עיסוקיו,שאני בטוח שהיו הרבה פחות מגניבים בהמשך הערב...

אךך...זכרונות הילדות:-) אכן אם היה משהו טוב בבת ים בזמנו זה החוף הזה...(והבחורות האיכותיות).

לבנות הפורום אין סיפורים נוספים לשרשור??:-)

פורסם

מיכאל,

הייתי חייב להביא קצת נוסטלגיה....:wink:

ולגבי בנות הפורום,אתה באמת רוצה לשמוע סיפור מפי בחורה שמתחיל כך:

"הלכתי בחול ופתאום נתקעתי..."

או משהו כמו:

"...ואז באו החברים שלו והרימו אותי...אחרי שנתקעתי בחול..."

:)

פורסם

השנה 2003.

הרכב הוא גולף MK4 SDI (או משהו בסגנון, בכל אופן דיזל) של האקסית.

רציתי לעשות ערב רומנטי ונסענו לחוף פולג (היא נהגה) עם יין, אוהל וארוחה נחמדה.

אמרתי לה "עדיף מצד שמאל, זה נראה יותר יציב". היא התעקשה על צד ימין ונסעה באותו כיוון.

את השעתיים הבאות העברתי עם את חפירה מאולתר ובחיפוש קרשים באזור כדי לצאת משם.

היא ואני כבר לא ביחד.

בנוסף, ההתנשפויות וההזעות היחידות באותו ערב היו המאמצים שלי לשחרר את האוטו.

פורסם

במקרה שלי שני סיפורים שישמעו קצת הזויים,

הראשון מדובר על גיל 15 אני חושב אולי קצת לפני, במושב אף פעם לא הייתה בעיה, לקחנו אני וחבר שופל של VOLVO מהקטנים החדשים טורבו דיזל, אם אני לא טועה, והלכנו להחזיר ערמת בזנ"תים אחרי ערב פורים שהתקיים במושב, אני יושב על הכיסא חבר עומד לידי נוסעים לכיוון היעד שלנו, ואז ברוב טיפשותי שמעתי להצעתו,

הוא: "בוא נקצר מפה"

אני: מה פתאום ירד מלא גשם אנחנו נשקע"

הוא: עזוב אותך שטויות חוויות,

אני: טוב צודק

נכנסו לשטח נסענו על איזה שביל, ממש לקראת סוף השדה שלולית ענקית, ובצד ימין נראה מעבר יבש, כמובן שבגיל 15 שלולית שהיא הדבר הכי בטוח (מתחת חייב להיות משהו מוצק על מנת ליצור שלולית) נראית כמו טעות לעבור דרכה, ניסע מהחלק היבש..

שכמובן והיה בוץ טובעני, השופל התחפר ישר, חצי מהגלגל בתוך הבוץ, והגלגל בשופל הוא בגובה של אוטו אם לא יותר אז דמיינו לעצמכם.

מפה לשם התקשרתי לבעל הטרקטור שיבוא לחלץ אותי, הגיע עם שופל אחר, ישן יותר חזק יותר לא צעצוע כמו הוולוו, וחילץ אותי

דרך אגב הוא לא הצליח לחלץ במשיכה , בסוף קשרנו עם שרשרת כף אל כף ועם הלחץ של השמן הוא פשוט סובב את הכף לכיוונו ושלף אותנו...

אז כן הצלחתי לתקוע שופל, ונתקעתי עם חבר, ולא לא קרה בנינו שום דבר רומנטי :lol:

Audi A3 2.0TFSI 2006

• תוכן חדש...