Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה הלך לו הרכב שחיפשתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף פורסמה WRX Sport Wagon למכירה. המחיר שפוי, היד שלישית, הק"מ נמוך, והבעלים נשמע נחמד.

אבל - בירושלים. מחר כבר בא מישהו לראות אותה. ועוד לא קיבלתי בכלל אישור מהאישה להוציא 70K לפני ביטוח והחזקה...

מצד שני, אני מתנחם בעובדות הבאות:

א. הרכב בצבע הממש לא נכון (כסוף).

ב. הבעלים כתב שהוא יד 2, בטלפון אמר לי שהוא יד3, ושלמד על זה ממסמכי הרכב, משום שכאשר קנה את הרכב מ"הילה מוטורס" טרייד אין בחולון, אמרו לו יד2. אולי אני נדבק לסטיגמות, אבל לקנות רכב מטרייד אין בחולון נשמע לי כמו הדבר האחרון שכדאי לעשות. בזה אני מנחם את עצמי :-(

ג. בנוסף, הבחור בן 41 אבל מחזיק את הרכב רק שנה וטוען שאת הכסף הוא צריך כדי להחזיר לאמא שלו הלוואה לרכישת עסק בכ- 40K$. :?

בבניין ירושלים ננוחם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בחיים לא הייתי מתקרב לרכב שעבר בטרייד אין בחולון. אתה מחפש בנרות רכב כזה ולא מוצא, והאקזמפלר הספציפי הזה מגיע למזבלת הטרייד-אין החולונית? נשמע לך כמו רכב "כשר"?

• תוכן חדש...