Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא תומך במרוצי רחוב נהפוכו ,אבל צריך להבין שאין אלטרנטיבות אחרות לאנשים שכן לוקחים את נושא הדראג ברצינות

אז לקרוא להם זבי חותם בזמן שנהגי הראלי ישבו יפה מאד במשטרת קרית גת בדיוק כמו זבי החותם האלה זה פשוט טיפשי

הרכבים הללו לא פחות משוקעים מרכבי הראלי שיש ברשותכם.

אז נכון צריך הסברה מקצועית מטעם האנשים שעוסקים בספורט מוטרי שיסברו לעיתונות את הדברים בצורה יותר מפוכחת ואמתית

ונכון להיום אין כל פתרון בנושא הספורט העממי בארץ , במיוחד לדראג וימי מסלול

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא תומך במרוצי רחוב נהפוכו ,אבל צריך להבין שאין אלטרנטיבות אחרות לאנשים שכן לוקחים את נושא הדראג ברצינות

אז לקרוא להם זבי חותם בזמן שנהגי הראלי ישבו יפה מאד במשטרת קרית גת בדיוק כמו זבי החותם האלה זה פשוט טיפשי

הרכבים הללו לא פחות משוקעים מרכבי הראלי שיש ברשותכם.

אז נכון צריך הסברה מקצועית מטעם האנשים שעוסקים בספורט מוטרי שיסברו לעיתונות את הדברים בצורה יותר מפוכחת ואמתית

ונכון להיום אין כל פתרון בנושא הספורט העממי בארץ , במיוחד לדראג וימי מסלול

מה הפאקינג קשר? אתה מתעקש לא לקלוט. רק שיהיה ברור:

1. הילדים ש"התחרו" וגרמו למוות של בנאדם הם כן זבי חוטם, וגם פושעים. הם עשו את זה בלי רמת בטיחות מינימלית כי זה מעניין ת'תחת שלהם, ואם אתה פוטר את זה ב"אין אלטרנטיבות אחרות" אז אנא הודע לי מראש איפה אתה "מתחרה" בשעות הלילה כדי שאדע להתרחק משם.

2. מתחרי דראג רציניים הם לא זבי חוטם (בדרך כלל) וגם לא פושעים (אפילו אם כרגע המשטרה מתייחסת אליהם ככה). ההתייחסות לנהגי הראלי שישבו במשטרה בכלל טיפשית, מה גם שלא זכור לי שרכבי הדראג המושקעים עומדים בתקנות בטיחות כלשהם, אלא רק אם אני טועה ולכולם כלוב התהפכות והנהגים בהם משתמשים בקסדות וחליפות.

3. המטיף דיבר על אותם ילדים ששיחקו במרוצים בכאילו וביקש במיוחד שלא להתייחס אליהם כאל "מארגני מרוצים", והוא צודק. אין שום קשר בין הילדים האלו למרוצי מכוניות.

4. אלון ניסה להסביר לך את זה אבל כנראה שעדיין לא הבנת. תקן אותי אם אני טועה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1.איני מתחרה כלל אז לפני שאתה זורק הערות בסגנון הזה לפחות שיהיה לך איזה בסיס מוצק והפרובקציה כלהציג אותי בן אדם כזה מפגרת,באותה נימה אני גם לא פוטר אותם מאחריות ובאותה מידה אני גם לא פותר מאחריות את העובדה שאין מסלולים מסודרים בארץ.

2.דראג כמו כל ספורט עממי יש קאטגוריות וחוקים, FIA לדוגמא העתיקו את הספר חוקים של NHRA ו NHRA פותר (בקאטגריות שאותם רכבים מסתובבים פה בארץ ) מכלובי בטיחות,חליפות מגן וכו

3.המטיף דיבר על כך שלא "יזכרו באותה נימה על מארגני המרוצים" אבל אם אתה הוא ואלון לא רואים את הקשר הברור בין המקרה המצער הזה וההסברה והצגה שלו בתקשרות ובממסד לבין הצורך במסלולים, הסברה וחינוך בנושא הספורט העממי אז צר לי לבשר לכם ואתם אטומים בדיוק כמו אותם כתבים

פורסם

1. יפה. זה בדיוק מה שניסיתי להבהיר לך. ברור לי שאתה לא מתחרה באמצע הלילה והאמת שגם ברור לי שאתה מגנה כזאת התנהגות, פשוט ניסיתי לגרום לך להבין שלא הבנת את כוונת המשוררים (המטיף ואלון - גם כן משוררים :wink: ). אגב - העובדה שאין מסלולים מסודרים בארץ לא צריכה להיות אסמכתא לקיום כאלו מרוצים. נקודה סוף.

2. גם לי ברור שלא תמיד צריך כלובי התהפכות וכדומה. פשוט חורה לי שאתה מתעקש להיות כזה אנטי ראלי ובעד דראג, ורואים את זה מההודעות שלך ("נהגי הראלי אשמים", "רכבי דראג לא פחות מושקעים" וכדומה). אני מבין שאתה כועס על החבר'ה מהראלי, אבל תבין שלכולם אותה מטרה בסופו של דבר, גם אם אנשים מסוימים רואים אותה קצת אחרת ממך...

3. מרשים, אתה ממשיך לא להבין. אני אנסה להסביר שוב בשם המטיף (שאמר את זה) ואלון (שהתכוון לזה) - המטרה של כולנו צריכה להיות שלא להזכיר את אותם ילדים שנהגו באופן מסוכן וגרמו (הפעם) למוות, עם נהגי מרוצים או מרוצי מכוניות בכלל. בכך הוא ב-ד-י-ו-ק התכוון לאותו צורך להפריד בין שטויות של ילדים לבין מרוצים אמיתיים שמתקיימים על מסלולי מירוץ או באזורים סגורים ובטוחים. זה גם בדיוק מה שאני אמרתי - שהתקשורת לא מסוגלת לעשות את ההפרדה הזו. כלומר אנחנו לא אטומים ולא בטיח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין שום פתרון לדראג בחוק

ויותר מיזה הדראג בארץ נפל בגלל עסקנות של ותקי הראלי

זו חוצפה שאין כדוגמתה!!! הדראג נפל בגלל הראלי...?

מישהו מונע ממך להגיש בקשה להכרה כהתאחדות? תראה עמותה מסודרת - תראה פעילות וצא בהצלחה - הראלי לא יכול להשפיע עליך. אתה מוציא שם רע לקבוצה שלמה של אנשים שרק בזכותם - אבל רק בזכותם - יש סיכוי לספורט מוטורי חוקי בארץ!

צר לי שאתה מתבטא בצורה לא מדוייקת כזו!

אני הייתי בקשר עם נציגיי הדראג ומכיר גם את המלחמות הפנימיות שם! - מלחמות הראלי נגמרו - למה אתם לא מקימים התאחדות??? מישהו מכם הגיש בקשה וזכה להתנגדות???

לא רק שאתה טועה - אתה גם מטעה! וזה חמור שבעתיים!

אלון

פורסם

אלון אתה צריך לבדוק את עצמך טוב טוב...

יושבים בפורום הזה המון נציגים של IDRO ז"ל

תשאל אותם מה הם חושבים על ההצהרה היפה שכתבת פה עכשיו

פורסם

לידיעת כולם -

החוק מאפשר ימי מסלול!

החוק מאפשר מירוצי דראג!

מי שרוצה יכול להקים התאחדות נפרדת בתחום הדראג - אם יעמוד בדרישות החוק הרשות לא יכולה לסרב לו.

עומדת לקום התאחדות ראלי/ ראלי ספרינט הכוללת את כל הגורמים בענף לאחר שהגיעו להבנות. להתאחדות זו יוכלו להצטרף גם עמותות הספורט העממי (היום זה בעיקר STI ו PSI) אם יגיעו להבנות עם כלל הגורמים בענף שלהם (ראם סמואל וכדומה - והבנתי שאין שם בעיות מיוחדות). הם גם יכולים להצטרף לאחת משתי ההתאחדויות הקיימות - כך גם הדראג - אם יהיו מספיק מאורגנים.

אלו רבותיי עובדות - ואני עומד מאחרי כל מילה. מי שרוצה מוזמן לבדוק עם יוסי ניסן - רשות לספורט מוטורי או עם יועץ הרשות יובל מלמד. הוא יכול גם להכנס לאתר משרד הספורט ולקרוא את החוק והתקנות בעצמו.

אלון

פורסם
אלון אתה צריך לבדוק את עצמך טוב טוב...

יושבים בפורום הזה המון נציגים של IDRO ז"ל

תשאל אותם מה הם חושבים על ההצהרה היפה שכתבת פה עכשיו

IDRO ז"ל לא מתה בגלל נהגי הראלי - אלא בגלל חילוקי דעות פנימיים.

אף אחד לא מנע מ IDRO (וגם לא יכול היה למנוע) להצטרף לאחת ההתאחדויות שקמו!

אני מצהיר פה חד משמעית - אם יש גוף אחד שמייצג את כל נהגי הדראג ולא מעורר הסתייגויות - הוא יכול מחר להצטרף להתאחדות החדשה של ה 4 גלגלי (ראלי ספרינט/ראלי ואני מקווה שגם ספורט עממי). רק שיתאגדו - יראו תקנונים וקדימה לדרך.

אלון

פורסם
כן ממש אפשר לקיים מרוצי דראג כאשר הגבילו אותם ל 200 מטר

אני לא ראיתי תקנה כזו! בחוק זה בטח לא הוגבל - מאיפה הבאת את זה?

אורך מסלול זה עניין לתקנון שתקבע ההתאחדות ואמור להיות מבוסס על תקנונים בין לאומיים - בתקנות בטח לא יכולים להגביל אורך מסלול. חוץ מזה - את התקנות כותב יובל מלמד בכלל בנושאים אחרים - גם אם היו מתעסקים בזה בתקנות (ולא מתעסקים) אני מתקשה להאמין, מהכרותי עם יובל מלמד שהוא היה מעורב בהעברת תקנה כזו!

אלון

נ.ב.

קובי, אתה עושה רושם של בחור רציני מאוד - נראה לי שמישהו מטעה אותך - בלי שבדקת לעומק. תבדוק שוב את המקורות שלך.

אלון

פורסם
ישבנו עם אותם אנשים שביקשת שנדבר איתם שזרקת את הכפפה...

לא מבין - מה מונע מכם להקים היום התאחדות? להצטרף מחר לכידונאים או לברוך טולדנו בראלי רייד?

אם הכל מוסכם בינכם נהגי הדראג - יכולתם כבר ממזמן להיות התאחדות נפרדת או בהתאחדות קיימת.

זכור לי במפורש שחלק רצו ללכת איתנו (נהגי הראלי) וחלק נמשכו לכיוון של "הפורשים"... היום זה לא קיים. שוב אני שואל - מה מונע היום להקים התאחדות דראג? מאיפה ההגבלה של 200 מטרים?

תבדוק - לדעתי - הכל מחילוקי דעות פנימיים שלכם נהגי הדראג.

אם אנחנו גישרנו על הפערים אצלנו - אתם בטוח יכולים.

תחיו את IDRO - תשקיעו קצת כסף - ויש לכם התאחדות - איתנו, עם טולדנו, עם הכידונאים או לבד!

שום דבר לא מונע את זה.

אלון

• תוכן חדש...