Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לבדוק את הפיג'ו 407 שנת 2005 (התקציב שלי באזור 85000).

אשמח לקבל את דעתכם בקשר לאמינות של הרכב שזה דבר שחשוב לי (איך היא ביחס נניח לפאסאט ולמזדה 6 מאותו שנתון), צריכת הדלק שלה וההנאה הכללית מהנהיגה באוטו.

תודה לכם מראש.

פורסם

אין לי מושג לגבי כול השאלות ששאלת, למעט אחת, שסיפר לי חבר שהוא בעלים של רכב כזה: למזגן קשה מאד לצנן את תא הנוסעים, ולטענתו בגלל שמשה קדמית אימתנית. כול שאר התשובות - לחכות למומחים.

פורסם
החלטתי לבדוק את הפיג'ו 407 שנת 2005 (התקציב שלי באזור 85000).

אשמח לקבל את דעתכם בקשר לאמינות של הרכב שזה דבר שחשוב לי (איך היא ביחס נניח לפאסאט ולמזדה 6 מאותו שנתון), צריכת הדלק שלה וההנאה הכללית מהנהיגה באוטו.

תודה לכם מראש.

בגדול, אתה מדבר על שנת המודל הראשונה של ה 407, דאז היו מעט תקלות (כשלמיטב זכרוני, אף אחת מהן לא היתה ברמה של לעמוד במקום ולהזמין גרר) של שנת הרכב הראשונה - אבל בתור רוכש יד-שניה זה לא אמור להדאיג אותך, הכל כבר מאחוריך.

הרכב מגלה עד כה אמינות טובה למדי בכל הסעיפים. מנועי ה 2.0 הם המומלצים, תמנע מ 2.2 (הוא עצלן, זולל שמן ולא מספק את הסחורה כמו שמצפים ממנו). עד כה לא נתקלתי ברכבים כאלו שהלך להם מחשב או רכיבים "שמנים" אחרים.

מה שצריך לבדוק מעבר לדברים הרגילים (מנוע-גיר-שילדה) זה את תקינות הצג הדיגיטלי של הרדיו\מחשב-דרך, שהכל ברכב פועל (כל האביזרים) ולבצע סיבוב על האוטו לראות שאין התראות חריגות על הצג הודעות הדיגיטלי.

בדגם זה קיימים צמיגים רחבים ומערכת המתלים מקדימה שופעת זרועות. בעמידה מוחלטת כאשר מסובבים את ההגה יש ויברציה קטנה מאוד - זה בכולן ככה וזו לא תקלה (בדגמים הראשונים היתה סדרה שנקראה להחלפה של המשאבה והצינור בגלל ויברציות חזקות יותר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצטרף לשאלה לגבי ה-407 באופן כללי ולגבי מנוע ה-V6 בפרט.

רציתי לדעת מהי צריכת הדלק שלו והאם הוא אמין כמו מנוע 2.0 ליטר.

פורסם

לחבר יש 407 שנת 2006-2007 (לא זוכר בידיוק)מנוע 2.0, המזגן כמו שאמרו באמת לא מצליח להתמודד כל כך עם הגודל של האוטו והצג הדיגיטלי איפה שהרדיו פשוט נידפק ובקושי רואים משהו, בכל מקרה בקטע המכאני אני לא יודע על תקלות מיוחדות שהיו,

מה שכן אני יכול להגיד לך מנסיעה על האוטו כמה פעמים (כולל חזרה מאילת) האוטו לא מפלצת בכח כמו המזדה 6 אבל יש לו מספיק כח שצריך נסיעה מהנה (חוץ מהגיר המעצבן, מזל שיש טיפטרוניק) בטיחותי ויציב, זה האוטו הראשון שנסעתי עליו עם ESP ופשוט הייתי בהלם איך המערכת הזאת עובדת, הרגשה בטיחותית, האוטו עוצר במקום שצריך עם כל הגודל שלו,

לפי דעתי מהנסיעות שעשיתי עליו האוטו ממש סבבה.

פורסם
מצטרף לשאלה לגבי ה-407 באופן כללי ולגבי מנוע ה-V6 בפרט.

רציתי לדעת מהי צריכת הדלק שלו והאם הוא אמין כמו מנוע 2.0 ליטר.

אין לי מושג לגבי צריכת הדלק של ה V6.

ה V6 הוא מנוע שקט מאוד ועתיר מומנט, הוא אינו "עצבני" בטורים נמוכים אבל מספק את הסחורה בסלד בינוני וגבוה.

היתרונות שלו נעוצים, כמו בכל מנוע V6 כמעט, באיזון נהדר ונטול ויברציות, שקט מופתי וכח.

לחבר יש 407 שנת 2006-2007 (לא זוכר בידיוק)מנוע 2.0, המזגן כמו שאמרו באמת לא מצליח להתמודד כל כך עם הגודל של האוטו והצג הדיגיטלי איפה שהרדיו פשוט נידפק ובקושי רואים משהו, בכל מקרה בקטע המכאני אני לא יודע על תקלות מיוחדות שהיו,

מה שכן אני יכול להגיד לך מנסיעה על האוטו כמה פעמים (כולל חזרה מאילת) האוטו לא מפלצת בכח כמו המזדה 6 אבל יש לו מספיק כח שצריך נסיעה מהנה (חוץ מהגיר המעצבן, מזל שיש טיפטרוניק) בטיחותי ויציב, זה האוטו הראשון שנסעתי עליו עם ESP ופשוט הייתי בהלם איך המערכת הזאת עובדת, הרגשה בטיחותית, האוטו עוצר במקום שצריך עם כל הגודל שלו,

לפי דעתי מהנסיעות שעשיתי עליו האוטו ממש סבבה.

המזגן ב 407 מעולה - כל עוד מקפידים להחליף את מסנן האויר למזגן לפני שהוא נסתם לחלוטין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מזגן לא מקרר מספיק כמו ב 6 או ההונדה אקורד

צג מרכזי נוטה להתקלקל ,עלות יקרה מאוד להחלפה אם זה כבר לא במסגרת אחריות (אחריות היתה רק לשנה )

גיר בעל בינה מלאכותית ,לא מספק תגובות מיידיות כמו ב 6 או האקורד .

ידית וינקר נוטה להתקלקל ,עלות כ 1200 ש"ח.

נסיעה וישיבה מאוד נוחה בהשוואה לאקורד וה 6 .

• תוכן חדש...