Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה לכל הנמוכים שבינינו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והיה ורציתי לעשות הנמכה מזערית לרכב.. :wink:

האם החוק מאשר זאת?

האם אני אוכל לעשות את ההנמכה במוסך רגיל? (להביא לו את המצרכים והוא יעשה זאת..?)

וכמה צריך לעלות העסק אצל אחד המשפרים?

תודה, תודה, בבקשה. :drinking:

פורסם

מותר .

אני נמוך.... וגם הרכב נמוך...וגם ההשכלה נמוכה....רמת חיים נמוכה....

מה ? הכל נמוך אצלי ?????? ( שיט , לא הייתי צריך להגיד את זה..... :shock: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תלוי לגבי סוג ההנמכה.

אם זאת הנמכה מסוג "ארבע ערסים במושב האחורי" אז אין צורך במוסך מיוחד.

עכשיו באמת.

יש צורך בקפיצי הנמכה ייעודיים לרכב שלך (רצוי גם בולמים אחרים, לא חובה), רביעיה עולה באזור האלפייה (בערך, לא מכיר מחיר לרכב שלך בדיוק).

את העבודה יכול לבצע כל מוסך עם ציוד מינימלי, כמובן צריך לסמוך עליו ולא ללכת למוסכי חצר (יש מלא כאלה, למשל ברעננה).

כאשר אתה מזמין את הקפיצים, אתה אומר כמה מ"מ הנמכה אתה רוצה (אל תשתולל, 35-40 נראה לי די והותר).

אתה מרכיב את הקפיצים האלה על הרכב שלך ו..אוואלה הרכב נמוך יותר.

יש את הפירטים שמנסרים את הקפיץ המקורי, לא רצוי לנסות את זה. :evil:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

כשאתה מנמיך - חשוב לעשות את זה בצורה מקצועית, כדי שלא תפגע באיכות הנסיעה של המכונית!

אני למשל עשיתי הנמכה של ההומור שלי, ועכשיו כולם בתחת שלי! :D:D:D

איתן

שהנמיך בלי לשמור על איכות :shock:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

איי אתם הורגים אותי כל פעם נחדש..

אם זאת הנמכה מסוג "ארבע ערסים במושב האחורי" אז אין צורך במוסך מיוחד.

:lol:

רביעיה עולה באזור האלפייה

וואלה?? על איזה קפיצים את מדבר?

את העבודה יכול לבצע כל מוסך עם ציוד מינימלי, כמובן צריך לסמוך עליו ולא ללכת למוסכי חצר (יש מלא כאלה, למשל ברעננה).

כן אני אדבר איתו, למרות שהוא אמר שהוא לא נוגע באלפא מעבר לאיזה אגזוזון... :p אני לא מבין אנשים שלא אוהבים אלפות!! :roll:

בקשר לקפיצים, יש כאלה שיניים מאחורי הרכב, לא מורידים שן כשמנמיכים או כשרוצים להנמיך?

בקשר להשלכות, מורג שיפור בהתנהגות הרכב לאחר הנמכה?

ולכל הנמוכים, והממורמרים, תחשבו גבהה!!! כמו הבחור הזה- :drinking: או, כמו הבחור הזה - :angel: (רדבול?), תאמינו לי, כולם יהיו נמוכים מכם, לפחות עד הבוקר שלמחרת.. :hihi:

פורסם
בקשר לקפיצים, יש כאלה שיניים מאחורי הרכב, לא מורידים שן כשמנמיכים או כשרוצים להנמיך?

:hihi:

בעניין הורדת שיניים - זה לא לחצרות. את זה תשאיר למקצוענים.

pasfotom-schumacher-groo1t.jpg

פורסם

אני לא יודע איך זה מתבצע באיביזה אבל : אם יש לך ארבעה קפיצים אז עפ"י מה שאני יודע זה פשוט התקנה של הקפיצים כמו שהם...לא מסובך יותר מידי...

אם זה כמו בקליאו למשל - רק שני קפיצים מקדימה ומאחורה מוט פיתול - אז העבודה יותר מסובכת ודורשת בעל מקצוע עם נסיון...

בנוגע לבולמים - כדאי מאוד להחליף גם בולמים מכיוון שההנמכה משנה את אזור העבודה שבו עובדים הבולמים...כלומר - אם הם "התרגלו" לעבוד בתחום מסויים בבולם התחום הזה משתנה מה שכנראה יביא לשחיקה מהירה הרבה יותר של הבולם - לא בריא!

קיצר , כדאי לחסוך עוד קצת כסף ולעשות את ההנמכה יחד עם שינוי הבולמים לקשיחים יותר...

:-)

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

ענק!!

מישהו אולי יודע אם ל"היינס" יש איזה מדריך להורדת שיניים כמו ששומכר מתחריו (עאלק..) יודעים לעשות???

:roflmao:

אוי אני בבלטה מתחת לשטיח מרוב צחוק..

אני לא יודע איך זה מתבצע באיביזה אבל : אם יש לך ארבעה קפיצים אז עפ"י מה שאני יודע זה פשוט התקנה של הקפיצים כמו שהם...לא מסובך יותר מידי...

אם זה כמו בקליאו למשל - רק שני קפיצים מקדימה ומאחורה מוט פיתול - אז העבודה יותר מסובכת ודורשת בעל מקצוע עם נסיון...

בנוגע לבולמים - כדאי מאוד להחליף גם בולמים מכיוון שההנמכה משנה את אזור העבודה שבו עובדים הבולמים...כלומר - אם הם "התרגלו" לעבוד בתחום מסויים בבולם התחום הזה משתנה מה שכנראה יביא לשחיקה מהירה הרבה יותר של הבולם - לא בריא!

קיצר , כדאי לחסוך עוד קצת כסף ולעשות את ההנמכה יחד עם שינוי הבולמים לקשיחים יותר...

תודה על התגובה, רק פרט שולי, לא מדובר באיביזה, אלא באלפא...

וכן אני עכשיו במסע בירורים בקשרים ל קפיצים + בולמים.. (הבולמים מאחורה שחוקים לגמרי, ככה שאותם אני צריך להחליף בכל מקרה, השאלה אם זה משנה אם אני אחליף לבולם "מקצועי" יותר, במקום להשאיר בולם "סטנדרטי"...?)

• תוכן חדש...